הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בוקר טוב - לכולם

ahronk12

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
שלום לכולם ליפני שאשאל את השאלה שלי אספר קצת נתונים.
גובה 1.87 ס"מ , משקל 105 ק"ג . 15% שומן , גיל 35 , יד 43 ס"מ השאר פרופורציונאלי ויפה
לעיניין : לאחר שנים של אימונים שונים בתחומי ספורט מגוונים וארוביים ( אגרוף תאי וכו'..)
החלטתי שבגילי הגיע הזמן לראות תוצאות ישירות וכו'...
אני לומד הרבה על נושא ההורמונים בזמני החופשי ומשתדל להקנות לעצמי ידע לפי הקיים בספרות המיקצועית.
אני באמצע סייקל ראשון כזה :
טרן אינטט 200 / 1 מ"ל 3 פעמים בשבוע
סוסטזול 300 / 1 מ"ל אותו כנ"ל
סטנוסוס 50 / 1 מ"ל 4 פעמים בשבוע
( הכל בהזרקה )
עד כאן הכל טוב וללא תופעות לוואי כל שהם.
עכשיו הוספתי לקראת המחצית השניה של הסייקל דיאנבול ( עד 30 מ"ג שבועי)
ובשבוע השני לכך יש לי כאביי ראש והרגשה כללית לא טובה.
האים זה "טיבעי" או בר חלוף - ממתין ותודה מראש.
תשובה מקצועית בלבד.

סייקל ראשון עם טרן.. הדילר שלך במצב אנוש הא? בוא נגיד שזה סייקל דפוק מלכתחילה. סתם לשם העיקרון, איך נראה ה PCT שלך? (הניקוי לאחר הסייקל)

ועכשיו לעניין הדיבול, זה קורה לפעמים, בד"כ בשבוע-שבועיים הראשונים. כמה זמן אתה כבר לוקח את הדיבול? למה הכוונה ב: "30 מ"ג שבועי".
בכל מקרה, נראה לי שאתה חושב שכל המרבה זה משובח, זה לא עובד ככה בהקשר של חומרים. עשית פה סלט ואני לא חושב שאתה מאיית את החומרים בשמם המקורי כי אין לי מושג מה זה סוסטזול, זה סוסטנון זול?

• פותח/ת השרשור
1.סתם לשם העיקרון, איך נראה ה PCT שלך? (הניקוי לאחר הסייקל)

PCT-עדיין לא יודע אני בתוך הסיקל

2.כמה זמן אתה כבר לוקח את הדיבול? למה הכוונה ב: "30 מ"ג שבועי".
עכשיו שבוע שני באופן כזה 3 כדורים ביום.

3.נראה לי שאתה חושב שכל המרבה זה משובח,- ההפך הוא הנכון (רק שאני לא בקיא )

4.סוסטזול =( SUSTAZOL 300 ( XSOROX

---------- התגובה התווספה ב 08:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:45 ----------

שאלה נוספת: האים כל עליה במסה בעיקבות ה די בול נעלמת בגמר שימוש או שאחוזים מסוימים נשארים ?

1. אתה אמור שיהיה לך PCT לפני שאתה מתחיל את הסייקל ולא אחרי. אבל זה לא מפתיע, זו טעות נפוצה למי שעושה ואחר כך שואל. אני לא בא לשפוט אותך, אני פשוט לא מבין איך אפשר להכניס חומרים כמו שאתה מכניס לפני שאתה מברר עליהם כל קמצוץ של מידע שקיים וסומך על בן אדם אחד שהוא הדילר שלך מבלי אפילו למצמץ.

2. איזה דיבול אתה לוקח?

3. זאת הבעיה. שאתה לוקח חומרים בזמן שאתה לא בקיא = נזק בריאותי.

4. טוב הבנתי מה זה סוסטזול, הייתי קורא לזה אלאיסתרזול

Substance:Testosterone propionate: 50 mg
Testosterone phenylpropionate: 50 mg
Testosterone enanthate: 60mg
Testosterone cypionate: 60 mg
Testosterone decanoate: 80 mg

• פותח/ת השרשור
האים תוכל להמליץ לי על PCT בהתאם לאמור לעיל - אודה מראש
וכן מה לגבי שאלתי בעינין הדי בול ? (האים כל עליה במסה בעיקבות ה די בול נעלמת בגמר שימוש או שאחוזים מסוימים נשארים ? )

אני מחזק כל מילה של משה.
לגבי PCT הייתי ממליץ לך על 2500 יחידות HCG פעם בשבוע למשך 4 שבועות בשילוב של 100מג כלומיד למשך חודש ו 40מג טמוקסיפן למשך 45-50 יום. אתה מודאג מהעליה במסה של הדיבול עם כל הדבריםש אתה לוקח? חח לא הייתי מבזבז מחשבה על זה. אם יש לך מזל תעשה PCT כמו שצריך ותצליח להתאושש מזה ואולי לשמור על כמה קילו מהסייקל הזה העיניין הוא שטרן ודיבול הם משביתים נורא חזקים וצריך גם ניסיון איתם PCT זה טוב ויפה אבל צריך גם טיפול תומך שלאחר הPCT על מנת לשמר כמה שיותר מהמסה אני אתן לך כמה נקודות עקרוניות
1. שלא תעיז להיות במאזן קלורי שלילי עד שאתה רואה שבדיקות הדם תקינות
2. אני הייתי משלב 1-1.5ג ויטמין C וכ 400יחידות ויטמין E בזמן ה PCT ולאחריו
ויטמין D גם יכול לעזור
3. תמשיך להתאמן כבד!!!! זה קריטי! תוריד טיפה מהווליום ותשמור על אינטנסיביות

• פותח/ת השרשור
סליחה אבל שכחתי לציין כך : אני לוקח כדור 10 מ"ג טמוקסיפן ליום
3000 מ"ג ויטמין C של אלטמן
ויטמין B12 כדור ליום
2 כדורים של מולטי ויטמין
3 כדורים אומגה 3
אים כן נשאר לצורך PCT תקין רק כלומיד ו HCG ?

כן. ה B12 שאתה לוקח נשמע מיותר אלא אם יש לך חוסר. במולטיויטמין יש מספיק B12.
3 גרם ויטמין C ביום נשמע יותר מידי, תחתוך ל 1 גרם ביום, אל תשכח שאתה מקבל גם מהמולטיויטמין כמה מאות מ"ג ביום.
ושוב, הסייקל שלך דפוק לסייקל ראשון, אל תקשיב לדילר שלך יותר. תעזוב את הדיבול, לא הייתי משלב אותו בסייקל הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית