ייעוץ משהו במפסעה שמפריע לי

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
מאז שהתחלתי עם הסקוואטים הכבדים אני מרגיש אחרי כל אימון וגם כל פעם שאני עושה בנץ' פרס מין תחושה מציקה בירך בנקודה הסגולה שבתמונה:
Iliopsoas.jpg

זה מפריע לי בכך שנגיד אחרי אימון אני רץ לאוטובוס אז אני כאילו לא יכול לרוץ עד הסוף כלומר לא בטווח התנועה המלא ואם כן אני מרגיש מין מתיחה קלה...
אני לא חושב שזה רציני אבל זה מציק ואני שואל פה כדי להיות בטוח שזה לא מסוכן
וממה זה נובע?
בכל מקרה זה הטכניקה של הסקוואט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לי כאבים בדיוק באותו מקום שלך יש כבר שבוע בגלל הסקוואטים. כתוצאה מזה שבוע כבר לא עשיתי סקאווטים כי ממש כאב לי כל פעם שעשיתי סקוואטים אפילו על משקל קל ואני עדיין מרגיש את המפשעה בכל מני מצבים. זה לא נורא כמו שהיה בהתחלה אבל עדיין מרגיש את זה. יעבור לך עם הזמן

• פותח/ת השרשור
אז זהו שזה לא כאבים
גם יש לי תחושה כאילו אני חייב לעשות "קליק" כדי שאני אוכל להשתמש בירך בטווח תנועה מלא יותר ונוח יותר סתם בכללי
רק בסקוואט אין לי בעיה ואין לי שום כאבים...
ובקשר לבנץ' - כל פעם שאני עושה בנץ' (בשיטה של ריפטו) אני מרגיש סוג של מתיחה (או שזה לא מתיחה, אין לי מושג איך להגדיר את זה) בירך שמאל בדיוק באותו מקום שהזכרתי מקודם, למישהו זה גם קרה? זה די מציק... איךי פותרים את זה?

איך הגמישות שלך? אולי יש לך קיצורים במקרבים\מותן כסל וקצת מתיחות ישפרו את ההרגשה

• פותח/ת השרשור
איך הגמישות שלך? אולי יש לך קיצורים במקרבים\מותן כסל וקצת מתיחות ישפרו את ההרגשה

לא חושב, עשיתי תרגילי גמישות להאמסטרינג - עשיתי גוד מורנינג ואת התרגיל ששמים את הרגל ישרה על חפץ בגובה המותן (אני עושה קצת פחות כי אני לא מצליח) ומנסים לגעת בקצה של הרגל ועשיתי את המתיחה של ריפטו אבל הפסקתי אותה... יכול להיות שאם אני אתחיל לעשות אותה עוד פעם זה יעזור?

מה הקשר בין המקום שמסומן בכחול להמסטרינג? הכיווצים(כנראה) שיש לך הם במקרבים או במותן כסל

• פותח/ת השרשור
הכאבים בדרך כלל נובעים מברכיים גולשות או כשלא מוציאים אותן מספיק לצדדים.

לפי הסירטון הברכיים שלי גולשות?
ומה ההבדל בכלל בין גולשות לבין לא מספיק לצדדים? זה דבר נובע מדבר לא?

• פותח/ת השרשור
לפי הסרטון אתה לא יודע לעשות סקוואט כי כל חזרה נראית שונה לגמרי.

יכול להיות שזה בגלל שממילא נכנעתי בחזרה השלישית כי לא היה לי כח להתאמן חזק
זה סירטון מלפני שבוע, נראה לי יותר משקף את האמת:

אתה רואה בעיה שיכולה לגרום למה שאני מתאר?

---------- התגובה התווספה 31-10-2011 ב 17:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-10-2011 ב 23:43 ----------

עזרה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית