הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לעדי-חשק מיני בסייקל.

אנאבולי

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
-75
115
0
שאלה קטנה..
אני שם לב שיש הרבה אנשים שרושמים שהם ממש חרמנים בזמן הסייקל, בצורה יוצאת דופן בהגזמה..
עשיתי 2 סייקלים, ובאף אחד מהם לא הרגשתי חשק מיני בצורה גבוה כל כך..חשק המיני היה רגיל לא משהו מיוחד.. יש סיבה לכך?. או שאנשים נוטים להגזים בתיאור שלהם ?..
הסייקל האחרון היה דיבול-וטסטווירון של בייאר שראינג. (קניתי מבית מרקחת)
500 מ"ג בשבוע.
30 מ"ג דיבול ליום.
עוד משהו..

שמתי לב שבדרך כלל מהשבוע ה-5 בערך אני לא ממש מתקדם עם הסייקל.. וזה קורה בדרך כלל אחרי שאני עולה 7-8 קילו ב-6 שבועות. המשקל מפסיק לזוז.. הבנתי שיש אנשים שהגוף שלהם מגיב ממש בתחילת הסייקל לחומרים, ולאחר מכן במידה והמינון נשאר דומה אז זה בגדר תחזוקה, וצריך לעלות מינון אחרת המשקל נתקע כמו שקורה לי? הגיוני?
:120ag:

*
תזונה בהתאם לכל קילו נוסף בגוף:
3 גרם חלבון
4-5 גרם פחממה
שינה 8 שעות.

נערך לאחרונה:
שאלה קטנה..
אני שם לב שיש הרבה אנשים שרושמים שהם ממש חרמנים בזמן הסייקל, בצורה יוצאת דופן בהגזמה..
עשיתי 2 סייקלים, ובאף אחד מהם לא הרגשתי חשק מיני בצורה גבוה כל כך..חשק המיני היה רגיל לא משהו מיוחד.. יש סיבה לכך?. או שאנשים נוטים להגזים בתיאור שלהם ?..
הסייקל האחרון היה דיבול-וטסטווירון של בייאר שראינג. (קניתי מבית מרקחת)
500 מ"ג בשבוע.
30 מ"ג דיבול ליום.
עוד משהו..

שמתי לב שבדרך כלל מהשבוע ה-5 בערך אני לא ממש מתקדם עם הסייקל.. וזה קורה בדרך כלל אחרי שאני עולה 7-8 קילו ב-6 שבועות. המשקל מפסיק לזוז.. הבנתי שיש אנשים שהגוף שלהם מגיב ממש בתחילת הסייקל לחומרים, ולאחר מכן במידה והמינון נשאר דומה אז זה בגדר תחזוקה, וצריך לעלות מינון אחרת המשקל נתקע כמו שקורה לי? הגיוני?
:120ag:

*
תזונה בהתאם לכל קילו נוסף בגוף:
3 גרם חלבון
4-5 גרם פחממה
שינה 8 שעות.
לבידו מושפע מהרבה גורמים אחרים לאוו דווקא מרמת הטסט בגוף. רוב האנשים אכן מרגישים לבידו מוגבר בזמן הסייקל (כולל אני) להגיד לך שאנשים לא מגזימים ברור שכן.
לגבי העליה במשקל וההשפעה של החומרים.
כל אחד מגיב שונה לחומרים אחד יכול לעלות על 250מג בשבוע 8-10 קילו ואחר צריך אפילו כפול ואולי פי שלוש מזה כדי לעלות את אותו משקל. יכול להיות גם שתגיב טוב יותר לחומר אחר (אולי תגיב טוב יותר לדקה מאשר לטסט) בגדול אצל רוב האנשים לאחר 8 שבועות העליה במשקל נעצרת זה קורה מהרבה גורמים שאני לא אכנס אליהם פה כי אין כח וזה ארוך. אבל במקרה כזה יש כמה אפשריות להעלות את הקלוריות (לא תמיד עוזר לפעמים העליה במשקל תתבטא בעליה באחוזי שומן) להלעות את המינון( לא תמיד שווה. יותר תופעות לוואי ולאוו דווקא עליה במשקל כמו גם התאוששות קשה יותר לאחר הסייקל) או להפסיק את הסייקל. האפשרות הזאת היא מומלצת לדעתי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה.. אני אעשה סייקלים קצרים של 6 שבועות, כלומר-8. זריקה אחרונה בשבוע ה-6. מעבר לכך, אני לא רואה התקדמות אז חבל למשוך. תודה עדי אתה 👑

בכיף.מה שאני עושה בדרך כלל שאני מתחיל סייקל זה נמדד כל שבועים בקליפר (אצל מישהו שאני סומך עליו ויודע למדוד) כאשר אני רואה שיחס העליה באחוז שומן למשקל עולה שתי מדידות רצוף אני יודע שהסייקל מיצה את עצמו זה בדרך כלל קורה בשבוע ה 8-9 אני לא קובע מראש שאחרי 6 שבועות אני מפסיק אותו. אבל עקרונית אני מסכים איתך יותר מ 8-9 שבועות ההתקדמות היא איטית או נעצרת לגמרי והעליה היא באחוזי שומן לא שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית