לוג מסה - תוכניות כוח .

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
נתונים 185 שוקל 90 בן 16 וחצי .

טוב אחרי פציעות ארוכות בזמן האחרון , אני עדיין לא עובר לליניארית ומנסה לסחוט כמה שאני יכול ב SS.

דרך אגב יש לי בין אימון לשתיים אימון בשבוע של קרב מגע אז זה מקשה עליי רק בסקוואט מהבעיטות וגם אני סוחב בנתיים פציעה ברגל אז אני עובד על סקוואט נמוך .

סקוואט : כרגע אני עושה כמה סטים של 115 בדר"כ . אבל לפני איזה חודשיים ב SS הייתי ב 125 .

בנץ : 85 ל - 3 סטים .

מילטרי - 64 ל- 3 סטים.

בנט אובר : 64 ל-3 סטים.

דדליפט 153 סט אחד.

תוריד לשתי סקוואטים בשבוע. נראה לי זה יוריד קצת עומס מהרגליים ועדיין תוכל להמשיך להתקדם.

• פותח/ת השרשור
כן אני חושב על זה פירומן , בכל מקרה בנתיים אני בלי סקוואט מתחתי את החלק העליון של הרגל באזור של המפרק בירך וזה עדיין מפריע.

אימון היום מילטרי 64: סט ראשון 4 היה קל ופשוט קיבלתי סחרחורת איבדתי שיווי משקל .סט שני 3 חזרות ושוב זה קרה , סט שלישי ניסיתי להוריד את המשקפיים ובכלל אחרי 3 חזרות ראיתי שחור בעיניים, כנראה חוסר נוזלים או משהו בכל מקרה אימון הבא אני אצליח.

בנט אובר . 65 3 סטים חמש חזרות

• פותח/ת השרשור
בנץ - 88 ל 4 חזרות בחמישית נתקעתי באמצע ועזרו לי .
דדליפט 150 -3

קצת ידיים אחרי הרבה זמן שלא עשיתי

• פותח/ת השרשור
בנץ 90 ל-3 חזרות .

דדליפט באתי לנסות 155 , ובטעות סידרתי צד אחד 3 פלטות פלטה של 5 ופלטה של 2.5 . ובצד השני אותו דבר רק שבמקום אחד מה -20 שמתי 15 . אז זה יוצא 150 ל -3 היה די קל מאמין שהיה לי 155.

• פותח/ת השרשור
חזרתי מהרופא הרגע כנראה שיש לי דלקת בגיד מעל הארבע ראשי .. אני על אנטיביוטיקה ומשחות בנתיים מקווה לחזור כמה שיותר מהר ..

תרגיש טוב נווה, ותשקול לבצע חיטוב מסוים.

נתונים אישיים - משקל\גובה.

אם אתה על אחוז שומן סביר 15-16 אתה יכול עדיין להמשיך.
וכמו שאמרו לך תוריד ל2 אימוני סקוואט, באימון האמצעי אתה יכול לעשות סקוואט קל.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאני עובר את ה 16 .. וגם אם כן אני לא רואה סיבה להתחטב עכשיו בתחילת החורף .. בכל מקרה תודה

• פותח/ת השרשור
עדיין עם הכדורים נגד הדלקת .. מרגיש יותר טוב . עוד 3 ימים אני עושה קעקוע אז זה גם יוציא אותי מאימונים ואחרי זה טיול שנתי 3 ימים כנראה שאני יחזור עוד שבועיים בערך אני מקווה. בנתיים אני מגיב שלא ינעלו לי . משקל גוף 94

• פותח/ת השרשור
טוב רצתי קצת והורדתי בכמויות של האוכל לצורך חיטובון מנטלי קטן ... משקל גוף 91

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית