הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על צמח הגת/קאת לירידה במשקל?.

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
שלום לכולם,

לאחרונה קיבלתי המלצה ללעוס גת חבשי, ע"מ לדכא את התיאבון, לשפר את הריכוז, להרגיש הרגשה נינוחה ונעימה ועוד יתרונות שקשורים בחדר המיטות.

האם למישהו יש ניסיון עם לעיסת גת ולמה דווקא גת "חבשי" ולא אחר?

האם כמוסות/גלולות גת הן בעלות אותה השפעה כמו הצמח עצמו ואיך מתגברים על העיסה הירוקה והמרה שמצטברת בפה בלעיסת הצמח?

תודה למתנסים:IZAVno6Ssw:

חחח, רואים שאתה לא תימני.
תשמע אני בתור תימני לעסתי את זה כמה פעמים בחיי.
זה מר,מר,מר.
התימנים ה"אסליים" כבר רגילים לזה כך שזה לא מטריד אותם.
לא יודע מה ריכוז הקאתינון בכמוסות כך שקשה לדעת ממש.

הגת החבשי מיובא בד"כ מאיזורים כמו סודן, הוא נחשב חזק יותר, מר יותר ובעל השפעה חזקה יותר.
בכל אופן, לעיסת הגת משפיעה שונה על אנשים שונים ואתה גם צריך ללעוס כמות יחסית נכבדת עד שתקבל פידבק טוב מהצמח.
קח בחשבון שרוב הסיכויים שיהיה לך קשה להירדם.

בעזהי"ת

חחח, רואים שאתה לא תימני.
תשמע אני בתור תימני לעסתי את זה כמה פעמים בחיי.
זה מר,מר,מר.
התימנים ה"אסליים" כבר רגילים לזה כך שזה לא מטריד אותם.
לא יודע מה ריכוז הקאתינון בכמוסות כך שקשה לדעת ממש.

הגת החבשי מיובא בד"כ מאיזורים כמו סודן, הוא נחשב חזק יותר, מר יותר ובעל השפעה חזקה יותר.
בכל אופן, לעיסת הגת משפיעה שונה על אנשים שונים ואתה גם צריך ללעוס כמות יחסית נכבדת עד שתקבל פידבק טוב מהצמח.
קח בחשבון שרוב הסיכויים שיהיה לך קשה להירדם.

העלים הרכים בכלל לא מרים, ואת הקשים מי בכלל רוצה ללעוס?! (גם מרים וגם לא עושים כלום).

[
שלום לכולם,

לאחרונה קיבלתי המלצה ללעוס גת חבשי, ע"מ לדכא את התיאבון, לשפר את הריכוז, להרגיש הרגשה נינוחה ונעימה ועוד יתרונות שקשורים בחדר המיטות.

האם למישהו יש ניסיון עם לעיסת גת ולמה דווקא גת "חבשי" ולא אחר?

האם כמוסות/גלולות גת הן בעלות אותה השפעה כמו הצמח עצמו ואיך מתגברים על העיסה הירוקה והמרה שמצטברת בפה בלעיסת הצמח?

תודה למתנסים:IZAVno6Ssw:

לא מכיר סיבה טובה מדוע דווקא גת חבשי. מן הסתם יש זנים יותר משובחים ופחות משובחים, אבל כידוע: האויב של הטוב, הוא הטוב מאוד (ובתור לא תימני שלעס גת בכמויות מסחריות, אין לי אלא את מה שכתבתי בסמוך: לועסים את העלים הרכים, מוטב את הסגולים, וזה ממש לא עד כדי כך מר).

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

העלים הרכים בכלל לא מרים, ואת הקשים מי בכלל רוצה ללעוס?! (גם מרים וגם לא עושים כלום).

מצחיק, אני לעסתי את הרכים מאוד והיה לי מר, חמצמץ ומגעיל בפה.
יש לי עובד שמכזן באופן קבוע והוא גם טוען שהמיץ טעים לו.

לעניות דעתי, מי שזה חדש לו ולא גדל על זה לרוב זה לא יערוב לחיכו.
למרות שתמיד יש יוצאים מן הכלל.

נערך לאחרונה:
ברמה התיאורטית הוא עשוי לתרום לחילוף חומרים גבוה יותר ודיכוי התיאבון.
הסייגים הם:
1) לא יודע כמה תמיכה מחקרית יש בנושא - חכה לתגובות נוספות.
2) בלעיסה כמובן יהיה בלתי אפשר לכמת את המינונים ובנוסף שהם יהיו קטנים מאוד על מנת לקבל תוצאות כלשהן לעניות דעתי.
3) תופעות לוואי הכרוכות בשימוש תכוף \ מינונים מסויימים לא ידוע לי ביחס לאחרים מהמשפחה הכימיכלית של הנ"ל.

מסקנה אישית:
ספק אם קיים תועלת אמיתית בנושא הריכוז וכח-און, בדקתי פעם את הנושא ואני לא זוכר לעומקו אבל הוא לא היה מאיר פנים.
ידוע כיום על חומרים אחרים כדי להשיג את מטרותיך באם זה חיטוב או מה שלא יהיה. שניתן לכמת אותם ולצרוך אותם בצורה בטוחה עם תוצאות מוכחות. את המטרה שלך, אגב, לא הבהרת בדיוק.

בעזהי"ת

מצחיק, אני לעסתי את הרכים מאוד והיה לי מר, חמצמץ ומגעיל בפה.
יש לי עובד שמכזן באופן קבוע והוא גם טוען שהמיץ טעים לו.

לעניות דעתי, מי שזה חדש לו ולא גדל על זה לרוב זה לא יערוב לחיכו.
למרות שתמיד יש יוצאים מן הכלל.

לא יכול לומר שהמיץ טעים בטירוף, אבל בעיני מר מאוד זה בטוח לא. בשורה התחתונה, היות שגם אתה כותב על העלים הרכים, אז אין לי ברירה אלא לומר שהצדק איתך - וזה עניין של טעם.

עבודה על עצמך - לצורך סגירת הפה והקטנת הקלוריות שנכנסות והגדלת המאזן השלילי לאורך זמן. זה מתכון להצלחה בדיאטה.

• פותח/ת השרשור
מונלייט- אני מעריך את העצה וחושב שאתה צודק. מאזן קלורי שלילי זו התחלה אבל לרדת מ-32 אחוז!! צריך כנראה גם קצת מעבר. לגבי הגת- ניסיתי אמש. הוא מצמיא מדכא קצת תיאבון. וכן. יש לו השפעה על החום הטבעי.... אבל הזמן שנדרש להיפטר מהירוק בין השיניים וזמן הלעיסה קצת מקשים.

דווקא לרדת מאחוזים גבוהים קל יותר מבחינת הירידה עצמה. כמה שזה נשמע לך מוזר כרגע, הקטע הפסיכולוגי לרדת לאחוזים נמוכים כשאתה כבר על אחוז נורמלי גם כן קשה מאוד.

אם אני לא טועה אתה אפילו נמצא במצב שאתה יכול לעלות במסה ולהוריד בשומן, לא? (32 א.ש.) מה המשקלי עבודה שלך? אם אתה עדיין בגדר מתחיל אז אתה אמור להיות מסוגל לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית