הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ האם אני יוכל לשמר שריר במצב הזה

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
אז ככה... אני עובד כמדריך בסטודיו..בין4 ל6 שעות בשבוע ספינינג. שעתיים בשבוע קיקבוקס אירובי.. שעתיים בשבוע איגרוף תאילנדי(באיגרוף תאילנדי אני לומד) ואני מעביר בין3 ל5 אימונים אישיים.. אז יוצא לי שיש לי מלאאא אירובי כל השבוע... עכשיו השאלה שלי מה אני עושה בקשר למישקולות.. עד עכשיו הייתי עושה ABC אבל מהשבוע הקרוב..מתחיל כל מה שאמרתי בקשר להדרכה..אז אני לא יצליח להיתאושש עם אני ימשיך עם הABC. חשבתי לעשות שתי אימונים בשבוע.. רק בישביל לשמר מאסת שריר.. אני לא יצליח יותר.. ואני לא יכול להוריד אירובי זאת העבודה שלי... אז ככה אימון ראשון: דד ליפט. בנט אובר.בנצ פרס.פרס. אימון שני:סקוואט.מתח.מקבילים עם מישקל.פרס.
מה אתם חושבים? כל עצה תיתקבל בברכה... תודה מראש.
ד"א 1.70 74 12% בנצ' 95 סקוואט 125 דד ליפט 120 פרס 65 בנט אובר 100 הכל RM1

2-3 בשבוע FBW
תצטייד בהרבה אוכל/גיינר אם צריך
תעקוב אחרי המשקל שלך ותראה אם צריך להוסיף קלוריות

תזונה במאזן חיובי, ABC פחות להיט עבורך (כיוון שזו תוכנית של 5 פעמים בשבוע). מצטרף לדעתושל רן FBW עשויה להתאים וגם AB תלתשבועית.

• פותח/ת השרשור
אוקיי. תודה רבה.. זה מה שחשבתי.. שתי האימונים שכתבתי נחשבים FBW לא? ד"א אולי אני יתחיל לקחת קראטין מונו.. ייתן לי פוש.. חשבתי ליקנות את הגיינר ISO MASS EXTREME שיש בו כבר קראטין וכו.. "למה דווקא הגיינר הזה" כי איפה שאני עובד מוכרים אותו.. ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב.. מה אתם אומרים? (תודה מראש)

אם המחיר טוב אז סבבה
בכל מקרה תעשה מעקב אחרי משקלים והיקפים ותראה שאתה לא נעלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית