התחלתי מסה עם FBW לשבועיים, אחרי זה עברתי לAB לשבועיים, ועכשיו הבנתי שכדי לפחות בכמה חודשים הראשונים של האימונים לעבוד על FBW... אני צודק?
השאלה היא כמה תרגילים לכל קבוצת שרירים צריך? כי בתוכנית בקילוגרם ראיתי שלרב השרירים יש רק תרגיל אחד ואני לא יודע אם זה מספיק...
יש לציין שאני בינתיים גם בAB התקדמתי יפה מאוד בחודש מסה, התחלתי לדוגמא לפני שלושה וחצי שבועות עם 25 בנצ' והיה קשה לי, אימון אחרון עשיתי 55 ואני אוכל רק 200-400 מעל התחזוקה)...
אבל נראה לי מעט מידי תרגיל אחד לכל שריר...
מה אתם אומרים על FBW בסגנון הזה?
בנצ' פרס
פרפר עם דאמבלים חיובי
יד קדמית דאמבלים
יד אחורית פולי
לחיצת כתף
הרחקה לצדדים
לג פרס
פשיטת ברכיים
פשיטת רגליים
מכונה עם תאומים לא יודע איך קוראים לזה
גב פולי עליו
חתירה דאמבלים
בטן עם משקל
כזאת תוכנית היא עמוסה מידיי לFBW? כי אני רואה שיש פה יותר מידי תרגילים אבל בכל זאת אני מתאושש סבבה מאימון לאימון ואני לא רואה איך להוריד תרגילים מכאן.
תודה
השאלה היא כמה תרגילים לכל קבוצת שרירים צריך? כי בתוכנית בקילוגרם ראיתי שלרב השרירים יש רק תרגיל אחד ואני לא יודע אם זה מספיק...
יש לציין שאני בינתיים גם בAB התקדמתי יפה מאוד בחודש מסה, התחלתי לדוגמא לפני שלושה וחצי שבועות עם 25 בנצ' והיה קשה לי, אימון אחרון עשיתי 55 ואני אוכל רק 200-400 מעל התחזוקה)...
אבל נראה לי מעט מידי תרגיל אחד לכל שריר...
מה אתם אומרים על FBW בסגנון הזה?
בנצ' פרס
פרפר עם דאמבלים חיובי
יד קדמית דאמבלים
יד אחורית פולי
לחיצת כתף
הרחקה לצדדים
לג פרס
פשיטת ברכיים
פשיטת רגליים
מכונה עם תאומים לא יודע איך קוראים לזה
גב פולי עליו
חתירה דאמבלים
בטן עם משקל
כזאת תוכנית היא עמוסה מידיי לFBW? כי אני רואה שיש פה יותר מידי תרגילים אבל בכל זאת אני מתאושש סבבה מאימון לאימון ואני לא רואה איך להוריד תרגילים מכאן.
תודה