ייעוץ ספרי מידע טובים על סטרואידים

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

אני מעוניין בשמות/קישורים לספרים טובים בנוגע לסטרואידים.
אני מעוניין במשהו אמין,מקיף שמכיל הסברים על כל ההרכבים הכימיים,אופן הפעולה, שיטות לבניית סייקלים,סייקלים לדוג', שאלות ותשובות נפוצות, זיהוי זיופים (אם יש) וממש כל אספקט שמכסה את התחום.

אין בעיה שיהיה באנגלית.

אם מישהו יכול לנתב אותי או שיש לו ספר כזה והוא מוכן למכור אותו, אני אשמח.

תודה מראש.

הרכב כימי ואופן פעולה בסיסי אתה יכול לקרוא בספרי פיזיולוגיה וביוכימיה... אני לא יודע לאיזה רמה תרצה לרדת אבל אם אתה רוצה המלצות אני יכול לתת לך כמה לספרים שאני למדתי איתם...

זה ספר עבה אם אני זוכר נכון בסביבות 600 ומעלה עמודים, גם האיכות סריקה לא מדהימה.
תכלס, עדיף כבר לקנות את זה שיהיה לך מסודר ואיכותי. בעיה עם הספר הזה שאישית לא מצאתי מקום שעושה משלוח לארץ. אם תמצא תכתוב כאן אני אשמח לקנות שיהיה לי עותק קשיח.

מה לגבי "סטרואידים-כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול!" של יעקב עזרא? לא קראתי אותו אבל נראה לי שזה הספר היחיד בעברית על הנושא... איך הוא באמת?< אני רוצה לקרוא אותו שווה קנייה?

אם יש לכם קינדל או שאתם מעוניינים להתקין את התוכנה של אמזון על המחשב/אייפד, יש את הספר במהדורה אלקטרונית ב-12 דולר באמזון ארה"ב.

http://www.amazon.com/Anabolics-E-B...5Z7M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320502757&sr=8-1

(ומקבלים אותו תוך שניה בהורדה, כמובן)

לשלם על ספר? השתגעת?? עוד מעט תגיד שאני צריך לשלם גם על רפואה ;maeq

מה לגבי "סטרואידים-כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול!" של יעקב עזרא? לא קראתי אותו אבל נראה לי שזה הספר היחיד בעברית על הנושא... איך הוא באמת?< אני רוצה לקרוא אותו שווה קנייה?
לא מומלץ, הרמה של הספר דיי נמוכה ולא מדוייקת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית