הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח להזמין חגורה- פייפל

ReinHard

משתמש מתחיל
170
3
נק' מוניטין:
-97
170
3
ניסיתי להזמין חגורה דרך Paypal (בלי חשבון), זה רושם לי שהמספר שרשמתי בלתי חוקי. לא משנה איך אני מנסה לרשום את זה +972 972 וכו' וכו'. רעיונות?

זה אמור להיות ככה:
972-3-9666666

הקדימת ללא 0, כנ"ל במספרי פלאפון. המספר טלפון אמור להיות המספר שמקושר לכ.א, אחרת זה יגיד שזה לא חוקי.

• פותח/ת השרשור
רשמתי בדיוק כמו שאתה אומר, הטלפון מקושר (כרטיס של הדואר) ועדיין לא עובד.

הכרטיס של הדואר הוא 16 ספרות?
האופציה היחידה שלך זה לפתוח עם הכרטיס חשבון PP (בהנחה שאתה יכול לראות חיובים שבוצעו בכרטיס [דף חשבון באינטרנט או פיזי] ולאשר את החשבון PP שלך).

• פותח/ת השרשור
הכרטיס של הדואר הוא 16 ספרות?
האופציה היחידה שלך זה לפתוח עם הכרטיס חשבון PP (בהנחה שאתה יכול לראות חיובים שבוצעו בכרטיס [דף חשבון באינטרנט או פיזי] ולאשר את החשבון PP שלך).

אוקיי, עכשיו אני לגמרי משתגע. זה עדיין לא עובד. פתחתי חשבון פייפל, ועדיין לא הצלחתי לשלם!
אבל מה שהכי מרגיז, פייפל חייבו אותי כבר 4 פעמיים על 1$, בלי שבכלל הצלחתי להזמין.

אתה צריך לראות את החיובים שבוצעו בכרטיס, יש ארבע ספרות שמתלוות לחיוב שאתה צריך להזין בפייפל שלך בשביל לאשר אותו.

אתה צריך להכנס לפירוט חשבון ושם יהיה לך קוד עם 4 ספרות לפייפאל ששם תאשר את החשבון עם הקוד הזה , אם אתה לא מוצא את הקוד תתקשר לחברת האשראי (אם זה ויזה נטען אז תתקשר למספר של על הכרטיס ותגיע לנציגה שתתן לך את הקוד)
אגב , אם אתה צריך אני מוכר חגורה של RDX שהשתמשתי בה 3 פעמים ב180 שקל (מידה לארג')

אם אני זוכר נכון תנסה בלי קידומת אחי תעשה לפי זה - במקום 972-03-4231222 אז רק 3-4231222

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית