עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אעשה בדיקות דם כלליות עוד שבועיים כמו שאני תמיד עושה אחרי סייקל ,אני עדיין עם נולבה ,אבל יש מצב שאתה צודק שזה פשוט טסט נמוך
תיקון טעות סיימתי את הסייקל ב8.10.11 לפני חודש הסייקל היה שלושה חודשים .
לנוח מהאמונים לדעתך ?וכמה זמן התאוששות עד לסייקל הבא ? כפי שאני יודע שלושה-ארבעה חודשים יספיקו?
נ.ב
איך נקרא בדיקת הטסט בבדיקות דם ?
אני מסיים עם הנולבה עוד כמה ימים ! ושמרתי על אימונים מסיביים !
חרה PCT לא פלא שאתה מרגיש ככה. בדיקות דם ותפרסם תוצאותכוריגון שבועיים לפני הזריקה האחרונה הזרקתי למשך חודש את הכוריגון , נולבה שבועיים אחרי הזריקה האחרונה למשך חודש שבועיים 2 כדורים ביום ,שבועיים כדור ביום .
לגבי הבדיקות דם לא עדיף לעשות חודש אחרי הפיסיטי ?
כי זה מעט מידי HCG ולא שילבת כלומיד ולקחת מעט מדי זמן טמוקסיפן בגלל זה זה חרה.חרא פיסיטי למההה?
---------- התגובה התווספה ב 07:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:52 ----------
כוריגון 0.1 פעמיים בשבוע שבועיים לפני הזריקה האחרונה למשך חודש ולגבי הנולבה מה הבעיה עם הפיסיטי ?
---------- התגובה התווספה ב 07:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:02 ----------
0.1 במזרק אינסולין אם אני לא טועה זה 1000 יחבל פעמיים בשבוע,הבנתי שיש שיטה טובה יותר והיא הזרקת hcg לאורך כל הסייקל ולהפסיק שבועיים לפני הזריקה האחרונה כדי להחזיר את רמות הlh לקדמותן ,את זה לא עשיתי בסייקל הנוכחי אשמח אם תסביר לי מה לא נכון ?
5000 ui לא מספיק ? ונולבה 40 מג שבועיים ראשונים שבועיים אחרונים 20 מג לא מספיק ? איך הייתי אמור לקחת לפי הבנתי בגלל שהשתמשתי בטסט עם אסטר ארוך סוס , אז שבועיים לפני הזריקה האחרונה של הטסט התחלתי עם 1000 ui פעמיים בשבוע למשך חודש ,שבועיים אחרי הזריקת טסט האחרונה התחלתי עם הנולבה ,קראתי את הנוהל פיסיטי ,עדיין לא הבנתי מה בסדר ,?