הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון יתר

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני אחרי סייקל של שלושה חודשים לערך כמובן שיש לי ירידת כוח עכשיו אבל שאלה אחרת יש לי אני כל הזמן עייף ,ואין לי חשק להתאמן.
האם יכול להיות שאני באימון יתר ?

לא אחי, 100 מ"ג של כלומיד + 40 מ"ג טמוקסיפן.
שבועיים אחרי 50 מ"ג כלומיד + 20 מ"ג טמוקסיפן.

ויש הבדל בין ירידה בכוח עקב צניחה של רמות הטסט' לבין אי התאוששות שמתבטאת בעייפות מוגברת ובחוסר ייצור הורמונלי LH+FSH , שמראים שאתה לא בדרך לייצור טסט' וזה בעייתי

ברור, ברור.

גם אני הייתי מחכה רק לתשובה של עדי.

נערך לאחרונה:
סבבה אחי תודה על המידע בכל אופן ,ממתין לתשובה של עדי
בוא נתחיל ממה כן היית צריך לעשות.
500 יחדיות HCG בשבוע במשך כל הסייקל. שבוע לאחר הזריקה האחרונה הייתה צריך להתחיל לקחת 100מג כלומיד ו 20מג טמוקסיפן כלומיד למשך חודש וטמוקסיפן למשך 45 יום.
לא עשית את זה. במקרה שלך מה שהיית צריך לעשות זה 2500 יחידות בשבוע למשך חודש.
ויחד עם זה כלומיד וטמוקסיפן. לאחר זה בדיקות דם. אם בבדיקות דם טסט טואל נמוך ו LH ו FSH גבוהים זה אומר שיש פידבק ויש איתות לאשכים לייצר טסט. אם טסט טוטאל נמוך ו LH ו FSH נמוך זה אומר שיש השבתה והגוך לא התאושש במקרה כזה יש להמשיך לקחת כלומיד עד להתאוששות מלאה. וזה יכול לקחת זמן אפשר לשקול גם שימוש בטריפטופלן עם אתה יכול להשיג (אני בספק). אם טסט טוטאל בנורמה ו LH ו FSH נמוך זה אומר שהתאוששת וכל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך זאת אומרת להבא להזריק 500 יחבל של כוריגון בשבוע לאורך כל הסייקל ,שבועיים לפני הזריקה האחרונה להפסיק ולהתחיל את הכלומיד שבוע אחרי הזריקה האחרונה 100 מג ועשרים נולבה כלומיד 100 ביום למשך חודש זה לא מטורף? לגבי הנולבה לארבעים וחמש יום זה בסדר בדיקות דם כפי שאמרת לגבי הטסט והlh והfsh הבנתי נכון?

מה אני אמור לעשות עכשיו?אחכה שבועיים אחרי הפיסיטי ואעשה בדיקות או שלדעתך עדיף עכשיו? מן הסתם כל הערכים יהיו נמוכים לא עדיף לחכות ששבועיים שלושה?

הבנתי אותך זאת אומרת להבא להזריק 500 יחבל של כוריגון בשבוע לאורך כל הסייקל ,שבועיים לפני הזריקה האחרונה להפסיק ולהתחיל את הכלומיד שבוע אחרי הזריקה האחרונה 100 מג ועשרים נולבה כלומיד 100 ביום למשך חודש זה לא מטורף? לגבי הנולבה לארבעים וחמש יום זה בסדר בדיקות דם כפי שאמרת לגבי הטסט והlh והfsh הבנתי נכון?

מה אני אמור לעשות עכשיו?אחכה שבועיים אחרי הפיסיטי ואעשה בדיקות או שלדעתך עדיף עכשיו? מן הסתם כל הערכים יהיו נמוכים לא עדיף לחכות ששבועיים שלושה?
אני לא יודע מה אתה עושה עכשיו. כלומד לחודש זה לא מטורף זה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
הבנתי להבא בסייקל הבא זה מה שאעשה ,אעשה בדיקות דם בעוד שבועיים אפרסם תוצאות ובמידה והטסט נמוך והlh ןה fsh נמוך לקחת כלומיד למשך כמה זמן ומה יהיה המינון ?*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית