הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע שלי לפיתוח הגוף - אני משתף איתכם בכמה תובנות

DennisFitness

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום לאלו שלא מכירים אותי, אני יחסית חדש בפורום (למרות שאני רשום בפועל לפני זמן מה) 😃

אז היום אני רוצה לשתף איתכם במסע שלי לבניית גוף, יש לי בלוג שאני מתעד בו כמעט הכול, נתונים שלי שהם (משקל, אחוז שומן, הקפים וכו')
אפילו ארוחות שאני לפי תפריט וכדומה, התחלתי להתעד אותו, כאשר התחלתי התחלתי למעשה להתאמן בסביבות תחילת הינואר 2011.

דווקא עם תוכנית חיטוב, הורדתי כמה ק"ג ועד שהבנתי שאני רוצה לגדול בשרירים, אז שיניתי את התוכנית והלכתי על המאסה,

מתחילת אמצע מאי-יוני, משם עד סוף חודש אוקטובר (קרוב לחודש האחרון), גדלתי קצת,

אך התוצאות רחוקות מאשר דמיינתי את עצמי, כשאני אומר גדלתי קצת אולי בכמה סינטימרים. אלו הנתונים שלי:

28 בפברואר, 2011:

היקף זרוע ימין: 32.5 ס"מ
היקף זרוע שמאל: 32.5 ס"מ
מותניים (אופקי הטבור): 87.5 ס"מ
הירך ימיני: 56.5 ס"מ
הירך שמאלי: 56 ס"מ
רגל ימין (אמצע הירך): 53 ס"מ
רגל שמאל (אמצע הירך): 52.5 ס"מ

סה"כ ס"מ: 370.5 ס"מ

משקל שלי: 77.4 ק"ג
אחוז שומן: %12.4 בין 12.9%

משקל נקי: 67.42 ק"ג

נתונים שלי היום (28 אוקטובר, 2011):

זרוע ימין: 33.5 ס"מ
שמאל: 34 ס"מ
רגל ימין: 56.5 ס"מ
שמאל: 56.6
ירך ימין: 60.3 ס"מ
שמאל: 59 ס"מ
טבור: 93 ס"מ
חזה: 106.5 ס"מ

אחוז שומן: 18.6%
משקל: 83.7 ק"ג

משקל נקי בלי שומן: 68.14 ק"ג (עליה של 0.72 במשקל שרירים מהמשקל נקי התחלתי 67.42)

• אני יודע שזה לא הרבה...ואין לי מושג כמה הקצב עליה במאסה אמור להיות? אתם יודעים?

המטרה שלי שעם הזמן, ואימונים שלי זה לבנות גוף כזה:

http://i44.tinypic.com/2s6omzc.jpg

http://i43.tinypic.com/2vufo8n.jpg

http://i39.tinypic.com/e81pg5.jpg

המטרה ספיציפת עבורי: אני מתכוון להגיע למשקל כזה של 90 ק"ג, 7% אחוז שומן עם הקפים של,
זרוע: 40 ס"מ, היקף הטבור 72 ס"מ או יותר.

• לכל מי שמתאמן פה, אתם יכולים להגדיר לי כמה זמן לקח לכם או חושבים שזה לוקח כדי להגיע לגוף כזה שתיארתי בתמונה, ובמטרה שלי?

• וכמה מכם מכירים אנשים שהשיגו גוף כזה, תוך כמה זמן בערך?

• האם הקצב שלי הוא נכון, איטי, אם יש טעויות במה שאני עושה כרגע? אני אשמח לקבל משוב ממכם 😃

אם יש לכם המלצה למקורות מידע של מאמרים, ספרים טובים לתזונה ולפיתוח גוף שעזר לכם באופן אישי,
אני אשמח מאוד לקבל כדי ליישם את הידע.

כמובן גם מאוד אשמח לקבל ממכם, הערות, עצות בונות,
רעיונות טובים לשפר את המסע שלי.

נ.ב - כל מי שסקרן לקרוא את הבלוג שלי, חפשו בגוגל את הביטויי:

"המסע לבריאות" בלי סוגריים, הבלוג שלי בשורה ראשונה בדף.

הוא נקרא: המסע לבריאות, כושר ופיתוח גוף...

המטרה שלי עם הבלוג הוא שאוכל לתעד את כל המעשים, פעולות, תפריט תזונה ואימונים
שעזרו לי להשיג את הגוף - כדי שאוכל כמובן לשתף את הבלוג איתכם, כדי שאתם "המתחילים",
או בינוניים תוכלו להשתמש בידע, ולהקהל על המסע שלכם בהמשך 😃

תודה!

תגיד אתה רציני, או שאתה רובוטריק?

בשמונה חודשים עלית בעיקר שומן, מה לעזעזל התפריט שלך,מה תוכנית האימונים שלך?

במקום לרשום מלא מידע לא מועיל(היקפים), פשוט תרשום מה אתה עושה ומה התוצאות שראית ואנשים יוכלו להצביע כנראה איפה אתה טועה.

לפי ההיקפים זה נראה שלא עלית ממש במסת שריר במספר חודשים האלה
אני מציע לך לבדוק מה הקוים מנחים בתכנית שלך, יכול להיות שאתה לא עובד עצים מספיק, לא מעלה משקלים כשאפשר
לפעמים צריך לעלות גם אם קשה ולתת מעצמך 110 אחוז
אולי התכנון לקוי וצריך לבדוק אילו תרגילים אתה מבצע

בהצלחה

נדמה לי שפתחת פה פעם פוסט.

בכל מקרה יש לך המון עבודה - כדי להגיע למטרה שלך של 90 ק"ג על 7 א.ש - יש עוד המון המון עבודה לפניך.

אתה הזוי, או שאתה בכלל רוצה לקדם את האתר שלך?

המטרה שלך לא ריאלית למתאמן טבעי. התמונות שהצגת הם תמונות של אנשים שמתשמשים בחומרים, בין היתר כדי להשאר על % שומן נמוך רוב השנה. לעלות את המשקל שעלית בחצי שנה, מראה שאתה לא יודע מה אתה עושה.
או שתפנה לייעוץ מקצועי או שתתחיל לקרוא בפורטל מאמרים איך לעשות את זה נכון:
www.kilogram.co.il

• פותח/ת השרשור
חח את התגובות כאלו לא אמצא באף פורום, גדול!

אתה צודק לגמרי, עליתי בשומן זה מה שמצחיק - אפילו שהתאמנתי בצורה מאוד ממוקדת לא הבנתי למה לא עליתי במאסה. נקודה טובה שציינת:

תפריט תזונה שלי -

http://the-journey-for-health-and-fitness.blogspot.com/2011/09/2011_30.html

אני לוקח שייק חלבונים למאסה - 100 גרם אבקת חלבונים, חצי בוקר וחצי לילה (בסה"כ 30 גרם חלבונים)

אימונים שלי נראים כך:

אימון A -

• פול מוט רחב - שידיים קדמיות מולי (55 ק"ג) 10 חזרות על סט אחד (5 שניות למטה ולמעלה בכל חזרה)
  • דחיסת כתפיים בישיבה - 30 ק"ג 10 חזרות על סט אחד (5 שניות למטה ולמעלה בכל חזרה)
  • הרמת מוט W עם ידיים קדמיות - 10 ק"ג 10 חזרות על סט אחד (5 שניות למטה ולמעלה בכל חזרה)
  • פול עליון עם מוט רחב עם ידיים אחוריות מולי - 40 ק"ג 10 חזרות על סט אחד (5 שניות למטה ולמעלה בכל חזרה)
  • כפיפות בטן

אימון B -

• דחיסת חזה כנגד מכשיר - 50 ק"ג 10 חזרות על סט אחד (5 שניות למטה ולמעלה בכל חזרה)
  • לחיצת רגליים בישיבה - 115 ק"ג 10 חזרות על סט אחד (5 שניות למטה ולמעלה בכל חזרה)
  • לחיצת חזה במוט חופשי 30 מעלות - 20 ק"ג 10 חזרות על סט אחד (5 שניות למטה ולמעלה בכל חזרה)
  • פשיטת רגליים בישיבה - 50 ק"ג 10 חזרות על סט אחד (5 שניות למטה ולמעלה בכל חזרה)
  • 3 תרגילי קטלבלס + אופניים 3 דק'

אלו הנתונים של תזונה ואימונים? מה עוד צריך כדי לפרט?

תודה רבה!

תגיד אתה רציני, או שאתה רובוטריק?

בשמונה חודשים עלית בעיקר שומן, מה לעזעזל התפריט שלך,מה תוכנית האימונים שלך?

במקום לרשום מלא מידע לא מועיל(היקפים), פשוט תרשום מה אתה עושה ומה התוצאות שראית ואנשים יוכלו להצביע כנראה איפה אתה טועה.

---------- התגובה התווספה ב 23:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:36 ----------

תודה עלית נקודה חשובה, יכול להיות שאני לא מתאמן מספיק חזק ולא מעלה עוד משקל וכו', אני אנסה לכנוון את זה מחר שאהיה במכון כושר, ואגב לגבי התזונה? האם היא בסדר, לפעמים באימונים נגמרים לי כוח לחזרות, צריך לאכול יותר למאסה, אך איך שומרים תזונה שלא תשמין אותי בזמן שאני עושה מאסה.

תודה רבה!
לפי ההיקפים זה נראה שלא עלית ממש במסת שריר במספר חודשים האלה
אני מציע לך לבדוק מה הקוים מנחים בתכנית שלך, יכול להיות שאתה לא עובד עצים מספיק, לא מעלה משקלים כשאפשר
לפעמים צריך לעלות גם אם קשה ולתת מעצמך 110 אחוז
אולי התכנון לקוי וצריך לבדוק אילו תרגילים אתה מבצע

בהצלחה

---------- התגובה התווספה ב 23:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:38 ----------

תודה על החיזוק ואגב יש לך זיכרון מצוין 😃

בקשר לאתר אי אפשר לקדם אותו זה לא אתר פרטי או משהו, זה אתר שמבוסס על בלוג של Google. אני לא עושה שום כסף ממנו, זה לא אתר למטרות רווח או משהו חח

וכן אומרים שאני משוגע, אם יש לי מטרה אני אלך עד הסוף, לא משנה כמה זמן זה ייקח, לכן חשוב לי לשתף מידע ולקבל פידבק מאנשים שיודעים יותר ממני, והכי חשוב המוטו שלי "עדיף להיות טיפש ל-5 דק' מאשר לכל החיים" , אני עדיין לא בקיא באימוני כושר, ובתזונה ויש לי מה ללמוד, התחלתי להתאמן ישר מתחילת ינואר, ועכשיו נובמבר ולא קראתי יותר מדי דברים, אז מה שעשיתי עד עכשיו ועם התוצאות כיום, אני אתקן אותם באמצעות רעיונות, מידע מועיל, פידבקים, באמצעות טעויות, ספרים בהמשך. אני גם לא מסתמך יותר מדי על לבנות "תוכנית מושלמת בישבילי" שאני אשיג את התוצאה עם הגוף תוך שנה...

תודה!

נדמה לי שפתחת פה פעם פוסט.

בכל מקרה יש לך המון עבודה - כדי להגיע למטרה שלך של 90 ק"ג על 7 א.ש - יש עוד המון המון עבודה לפניך.

אתה הזוי, או שאתה בכלל רוצה לקדם את האתר שלך?

• פותח/ת השרשור
אני אשמח לפנות לייעוץ אישי בעוד כמה חודשים, כדי לקבל מישהו הדרכה ממישהו שיש לו ניסיון בתחום ועם הוכחות שהצליח להשיג תוכנית אימונים ותזונה שעבדה אצל אנשים אחרים, ותודה על המאמרים!

המטרה שלך לא ריאלית למתאמן טבעי. התמונות שהצגת הם תמונות של אנשים שמתשמשים בחומרים, בין היתר כדי להשאר על % שומן נמוך רוב השנה. לעלות את המשקל שעלית בחצי שנה, מראה שאתה לא יודע מה אתה עושה.
www.kilogram.co.il

אחי, 5 שניות לא מספיק, אתה לא מקריב מספיק, תנסה 7 וחצי!

www.kilogram.co.il

אין כזה בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית