שלום לכולם אני בן 20 ב1 ליולי של השנה התחלתי סייקל סטרואידים שכלל:
40 מ"ג דיאנבול
250 מ"ג סוסטנון רפואי של אורגנון X2 בשבוע
200 מ"ג דקה רפואי של אורגנון זריקה אחת בשבוע
לאחר 5 שבועות הפסקתי בפתאומיות בגלל כל מיני בעיות אישיות בחיים ולא עשיתי שום PCT ולא לקחתי שום דבר להתאוששות
לפני כ חודש הרגשתי ירידה באנרגיה ותחושה של דיכאון עשיתי בדיקות דם כדי לבדוק וכללתי גם בדיקות של טסט
יצא לי בבדיקות
TEST TOTAL:8.5
אחרי לילה ללא שינה ואחרי קיום יחסי מין ושתיית אלכוהול.
הרופאה שלחה אותי לבדיקות יותר מעמיקות כשבועיים אחרי זה ומה שיצא:
TEST TOTAL 4.5
prolactine 539
lh 0.8
fsh 0.2
וזה לאחר שבועיים שישנתי טוב אכלתי טוב ולילה לפני הבדיקה היה ללא אירועים מיוחדים
יום שישי יהיה בדיוק 90 יום מהזריקות האחרונות והשאלה שלי למה אני בבעיה לאחר 90 יום וכמה זמן עוד יקח לי להתאושש,מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך ואולי זה בכלל לא קשור לשימוש בסטרואידים
כי לפי הבדיקות שבצעתי בגיל 18 היה לי גם רמה גבוה של פרולקטין(459) וגם החלה ירידה של טסטסטרון מ26 בגיל 18 ועד גיל 20 עד לפני שהתחלתי את הסייקל זה ירד ל18
תודה מראש לעונים
40 מ"ג דיאנבול
250 מ"ג סוסטנון רפואי של אורגנון X2 בשבוע
200 מ"ג דקה רפואי של אורגנון זריקה אחת בשבוע
לאחר 5 שבועות הפסקתי בפתאומיות בגלל כל מיני בעיות אישיות בחיים ולא עשיתי שום PCT ולא לקחתי שום דבר להתאוששות
לפני כ חודש הרגשתי ירידה באנרגיה ותחושה של דיכאון עשיתי בדיקות דם כדי לבדוק וכללתי גם בדיקות של טסט
יצא לי בבדיקות
TEST TOTAL:8.5
אחרי לילה ללא שינה ואחרי קיום יחסי מין ושתיית אלכוהול.
הרופאה שלחה אותי לבדיקות יותר מעמיקות כשבועיים אחרי זה ומה שיצא:
TEST TOTAL 4.5
prolactine 539
lh 0.8
fsh 0.2
וזה לאחר שבועיים שישנתי טוב אכלתי טוב ולילה לפני הבדיקה היה ללא אירועים מיוחדים
יום שישי יהיה בדיוק 90 יום מהזריקות האחרונות והשאלה שלי למה אני בבעיה לאחר 90 יום וכמה זמן עוד יקח לי להתאושש,מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך ואולי זה בכלל לא קשור לשימוש בסטרואידים
כי לפי הבדיקות שבצעתי בגיל 18 היה לי גם רמה גבוה של פרולקטין(459) וגם החלה ירידה של טסטסטרון מ26 בגיל 18 ועד גיל 20 עד לפני שהתחלתי את הסייקל זה ירד ל18
תודה מראש לעונים