הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיות לאחר סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור elit10
  • פורסם בתאריך

elit10

משתמש מתחיל
33
5
נק' מוניטין:
12
33
5
שלום לכולם אני בן 20 ב1 ליולי של השנה התחלתי סייקל סטרואידים שכלל:
40 מ"ג דיאנבול
250 מ"ג סוסטנון רפואי של אורגנון X2 בשבוע
200 מ"ג דקה רפואי של אורגנון זריקה אחת בשבוע
לאחר 5 שבועות הפסקתי בפתאומיות בגלל כל מיני בעיות אישיות בחיים ולא עשיתי שום PCT ולא לקחתי שום דבר להתאוששות
לפני כ חודש הרגשתי ירידה באנרגיה ותחושה של דיכאון עשיתי בדיקות דם כדי לבדוק וכללתי גם בדיקות של טסט
יצא לי בבדיקות
TEST TOTAL:8.5
אחרי לילה ללא שינה ואחרי קיום יחסי מין ושתיית אלכוהול.
הרופאה שלחה אותי לבדיקות יותר מעמיקות כשבועיים אחרי זה ומה שיצא:
TEST TOTAL 4.5
prolactine 539
lh 0.8
fsh 0.2
וזה לאחר שבועיים שישנתי טוב אכלתי טוב ולילה לפני הבדיקה היה ללא אירועים מיוחדים
יום שישי יהיה בדיוק 90 יום מהזריקות האחרונות והשאלה שלי למה אני בבעיה לאחר 90 יום וכמה זמן עוד יקח לי להתאושש,מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך ואולי זה בכלל לא קשור לשימוש בסטרואידים
כי לפי הבדיקות שבצעתי בגיל 18 היה לי גם רמה גבוה של פרולקטין(459) וגם החלה ירידה של טסטסטרון מ26 בגיל 18 ועד גיל 20 עד לפני שהתחלתי את הסייקל זה ירד ל18

תודה מראש לעונים

40 מ"ג דיאנבול
לאחר 5 שבועות הפסקתי בפתאומיות בגלל כל מיני בעיות אישיות בחיים ולא עשיתי שום PCT ולא לקחתי שום דבר להתאוששות
לפני כ חודש הרגשתי ירידה באנרגיה ותחושה של דיכאון עשיתי בדיקות דם כדי לבדוק וכללתי גם בדיקות של טסט
יצא לי בבדיקות
TEST TOTAL 4.5
prolactine 539
lh 0.8
fsh 0.2
יום שישי יהיה בדיוק 90 יום מהזריקות האחרונות והשאלה שלי למה אני בבעיה לאחר 90 יום וכמה זמן עוד יקח לי להתאושש,מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך ואולי זה בכלל לא קשור לשימוש בסטרואידים
כי לפי הבדיקות שבצעתי בגיל 18 היה לי גם רמה גבוה של פרולקטין(459) וגם החלה ירידה של טסטסטרון מ26 בגיל 18 ועד גיל 20 עד לפני שהתחלתי את הסייקל זה ירד ל18

תודה מראש לעונים

חבל שאתה מבצע על עצמך כאלו ניסויים וחבל שנגעת בחומרים לפני גיל 21 לפחות.
נעזוב את זה, מים מתחת לגשר.

לפי הנתונים שלך, הHPTA שלך מושבת בצורה חזקה, אתה חייב לבצע PCT ארוך כמו שצריך וזה לא יהיה קל אני מניח.

הנתונים קשורים ועוד איך לשימוש בסטרואידים, זה לא משחק ילדים, השתמשת בחומרים שמשביתים חזק את המערכת ההורמונלית שלך ועוד ללא שום PCT ,אתה צריך להגיד תודה שאתה בכלל מסוגל לקיים יחסי מין.
וסלח לי (אל תיפגע) אך אתה חסר אחריות...

בכל אופן, תחכה לתשובה מעדי פה, אני מקווה שהוא יוכל להציל אותך בעניין.

40 מ"ג דיאנבול
יצא לי בבדיקות
TEST TOTAL 4.5
prolactine 539
lh 0.8
fsh 0.2

תודה מראש לעונים
ממש שישו ושימחו בשמחת תורה. אוי אוי מאיפה להתחיל בכלל.
1. ברור שזה קשור לסטרואידים ובטח ובטח אם הפסקת בצורה פתאומית וללא שום PCT. (דרך אגב אנשים שימו לב מקרה קלאסי של ילד שהמערכת ההורמונלית שלו לא הגיע לבשלות ומסייקל אחד לא ארוך הגוף לא מצליח להתאושש אז שהאידיוט התורן במכון אומר לכם שלא צריך כלום בסייקל הראשון תזכרו את המקרה הזה)
2. כמו שאתה רואה גם רמת הטסט טוטאל שלך נמוכה וגם ה LH ו FSH שלך נמוכות כלומר אתה מושבת ומושבת חזק.
3. הבעיה אצלך שיש לך גם רמות פרולטין גבוהות ואם נניח היית בא אלי ושואל אותי לפני הסייקל אם כדאי לך לעשות סייקל הייתי אומר לך בשום פנים ואופן לא ובטח ובטח לא לגעת בנגזרות של ננדרולון כמו דקה וטרן.
4.מה אפשר לעשות. הייתי אומר לך להתחיל לבצע PCT אגרסיבי HCG כלומיד טמוקסיפן אולי אפילו שימוש בטריפטופלן. אבל ההמלצה הכי טובה שאני יכול להגיד לך זה גש אנדוקרינולוג אם עדיין לא עשית את זה. תגיד שלקחת חומרים (כן כן הם יטיפו לך מוסר אבל מה זה משנה העיקר שתהיה בריא) קבל טיפול (הוא היה ארוך) ולעולם לעולם לעולם על תיגע בחומרים יותר!!!!!!
5. אני מקווה שלמדת לקח. בהצלחה.

ממש שישו ושימחו בשמחת תורה. אוי אוי מאיפה להתחיל בכלל.
1. ברור שזה קשור לסטרואידים ובטח ובטח אם הפסקת בצורה פתאומית וללא שום PCT. (דרך אגב אנשים שימו לב מקרה קלאסי של ילד שהמערכת ההורמונלית שלו לא הגיע לבשלות ומסייקל אחד לא ארוך הגוף לא מצליח להתאושש אז שהאידיוט התורן במכון אומר לכם שלא צריך כלום בסייקל הראשון תזכרו את המקרה הזה)
2. כמו שאתה רואה גם רמת הטסט טוטאל שלך נמוכה וגם ה LH ו FSH שלך נמוכות כלומר אתה מושבת ומושבת חזק.
3. הבעיה אצלך שיש לך גם רמות פרולטין גבוהות ואם נניח היית בא אלי ושואל אותי לפני הסייקל אם כדאי לך לעשות סייקל הייתי אומר לך בשום פנים ואופן לא ובטח ובטח לא לגעת בנגזרות של ננדרולון כמו דקה וטרן.
4.מה אפשר לעשות. הייתי אומר לך להתחיל לבצע PCT אגרסיבי HCG כלומיד טמוקסיפן אולי אפילו שימוש בטריפטופלן. אבל ההמלצה הכי טובה שאני יכול להגיד לך זה גש אנדוקרינולוג אם עדיין לא עשית את זה. תגיד שלקחת חומרים (כן כן הם יטיפו לך מוסר אבל מה זה משנה העיקר שתהיה בריא) קבל טיפול (הוא היה ארוך) ולעולם לעולם לעולם על תיגע בחומרים יותר!!!!!!
5. אני מקווה שלמדת לקח. בהצלחה.

1-למה שלא ייגע בחומרים יותר אחרי שיתאושש כמו שצריך?

2-מה הכוונה הפסקה פתאומית,מלבד pct,כיצד צריך להפסיק לא "בפתאומיות" ?

2- מה זאת אומרת מלבד PCT? ומה אם אימונים אגרסיביים בזמן הPCT לא צריך?
בפתאומיות אני מניח שהוא התכוון גם לאימונים.

1. כי הוא לא יודע מה הוא עושה כי הוא ילד צעיר. כי כנראה גנטית יש לו רמות גבוהות של פרולקטין ובסייקל הרמות האלה עולות עוד יותר וכאשר רמות הפרולקטין גבוהות קשה עד בלתי אפשרי להתאושש.
2.הפסיק בפתאומיות בלי שום PCT. בלי HCG בלי כלומיד בלי טמוקסיפן.

1. כי הוא לא יודע מה הוא עושה כי הוא ילד צעיר. כי כנראה גנטית יש לו רמות גבוהות של פרולקטין ובסייקל הרמות האלה עולות עוד יותר וכאשר רמות הפרולקטין גבוהות קשה עד בלתי אפשרי להתאושש.
2.הפסיק בפתאומיות בלי שום PCT. בלי HCG בלי כלומיד בלי טמוקסיפן.

אין דרך להתמודד עם נטייה טבעית לפרולקטין גבוה,הורדת הפרולקטין,ללכת על חומרים מסויימים אולי כמו שציינת מקודם,ברגע שאדם בנטייה כזו הוא לא יכול לגעת בחומרים בשומדרך או אופן?

לא אמרתי את זה. אבל אבל יהיה עדיף להתרחק מחומרים מסויימים בניהם טסט (שהוא עם כל הכבוד הסטרואיד הנפוץ והטוב ביותר) אז למה בכלל לשחק עם הבריאות שלך.

• פותח/ת השרשור
מה זה עד כדי כך גרוע?
וויתרתי על PCT מהסיבה שפרשתי אחרי 5 שבועות וגם המינונים היו מאוד קטנים
אני מזכיר שלקחתי 200 מ"ג ננדרולון שזה חצי מהמנה,המינימום שמומלץ לקחת זה 400,אני טועה?
אגב עברו 19 שבועות מאז שהתחלתי את הסייקל ו14 שבועות מאז שהפסקתי אותו.
אני לא מבין איך פתאום הירידה הזאת קרתה אחרי כל כך הרבה זמן במשך חודשיים לאחר שהפסקתי הרגשתי מעולה.
בכל אופן אני מקווה שזה עדיין לא מאוחר מדי בשביל לטפל ואני מתפלל לה' שלא עשיתי לעצמי נזק בלתי הפיך

מה זה עד כדי כך גרוע?
וויתרתי על PCT מהסיבה שפרשתי אחרי 5 שבועות וגם המינונים היו מאוד קטנים
אני מזכיר שלקחתי 200 מ"ג ננדרולון שזה חצי מהמנה,המינימום שמומלץ לקחת זה 400,אני טועה?
אגב עברו 19 שבועות מאז שהתחלתי את הסייקל ו14 שבועות מאז שהפסקתי אותו.
אני לא מבין איך פתאום הירידה הזאת קרתה אחרי כל כך הרבה זמן במשך חודשיים לאחר שהפסקתי הרגשתי מעולה.
בכל אופן אני מקווה שזה עדיין לא מאוחר מדי בשביל לטפל ואני מתפלל לה' שלא עשיתי לעצמי נזק בלתי הפיך
זה תלוי גם בזמן מחצית החיים של החומרים וחלק מהאסטרים הם ארוכים מאוד. בגלל זה הרגשת טוב. אבל הגעת למצב שבו רמות האנדרוגנים ירדו והגוף לא מייצר טסט ובגלל זה אתה מרגיש חרה.
מה אומר האנדוקרינולוג שלך?? אני פשוט לא רוצה להמליץ לך על PCT כי
1. לך עכשיו תוציא מאות שקלים על חומרים ל PCT יש חומרים שאתה צריך לשמור בקירור (אני מניח שאתה גר אצל ההורים)
2. יכול להיות שהטיפול מצריך גם תרופות שמאוד קשה להשיג ללא מרשם כגון טריפטופלן.
3. במצב הזה הכי טוב שתתוודא מול הרופא תסביר בדיוק מה עשית ואיך עשית ותקבל תיפול תרופתי מתאים.

• פותח/ת השרשור
אני כבר במשך 3 שבועות כמעט כל יום אצל הרופא המשפחה וישר אחרי הבדיקות דם הראשונות שעשיתי כשאמרתי לרופאה מה לכלול בבדיקות,אחרי שקיבלתי את התוצאות ישר התקשרתי להזמין תור לאנדוקרינולוג אבל אמרו לי שהתור הכי קרוב באזור זה רק לינואר,אחרי זה הלכתי לרופאת משפחה שמתמצאת בשימוש בסטרואידים והיא שלחה אותי לעשות בדיקות של פרולקטין,TSH,T3,T4,TEST TOTAL,FREE ANDROGEN,LH,FSH בלוטת התריס אצלי תקינה וגם תפקודי כליות וכבר הכל תקין חוץ מהציר של הטסטסטרון.
בקיצור אתמול מהבהלה נסעתי לבית חולים למיון והם שלחו אותי למחלקה לאנדוקרינולוגיה וסכרת,שם קבעו לי תור למחר ואני מקווה שיעזרו לי איכשהו
אגב יש לי גם בעיה בריאה או בתפיסה המרחבית,בחודש האחרון אני מרגיש כאילו אני בתוך חלום,אין לי בעיות קריאה או משהו אבל הריאה שלי לא חדה והייתה לי את הבעיה הזאת גם לפני שנה שעישנתי הרבה חשיש לתקופה של 3 חודש ואז הפסקתי וסבלתי מהבעיה הזאת של חדות בריאה למשך חודשיים.

אני כבר במשך 3 שבועות כמעט כל יום אצל הרופא המשפחה וישר אחרי הבדיקות דם הראשונות שעשיתי כשאמרתי לרופאה מה לכלול בבדיקות,אחרי שקיבלתי את התוצאות ישר התקשרתי להזמין תור לאנדוקרינולוג אבל אמרו לי שהתור הכי קרוב באזור זה רק לינואר,אחרי זה הלכתי לרופאת משפחה שמתמצאת בשימוש בסטרואידים והיא שלחה אותי לעשות בדיקות של פרולקטין,TSH,T3,T4,TEST TOTAL,FREE ANDROGEN,LH,FSH בלוטת התריס אצלי תקינה וגם תפקודי כליות וכבר הכל תקין חוץ מהציר של הטסטסטרון.
בקיצור אתמול מהבהלה נסעתי לבית חולים למיון והם שלחו אותי למחלקה לאנדוקרינולוגיה וסכרת,שם קבעו לי תור למחר ואני מקווה שיעזרו לי איכשהו
אגב יש לי גם בעיה בריאה או בתפיסה המרחבית,בחודש האחרון אני מרגיש כאילו אני בתוך חלום,אין לי בעיות קריאה או משהו אבל הריאה שלי לא חדה והייתה לי את הבעיה הזאת גם לפני שנה שעישנתי הרבה חשיש לתקופה של 3 חודש ואז הפסקתי וסבלתי מהבעיה הזאת של חדות בריאה למשך חודשיים.

אתה יודע הציר של טסטוסטרון זה לא כזה חוץ, זה עניין רציני שמשפיע על מערכות שונות בגוף.
בכל אופן, אל תתעסק בספקולציות,בשביל זה יש רופאים, גש לרופא ספר לו על כל ה"חוויות" שלך.
תדאג לבצע מה שיתנו לך, ואתה תהיה בסדר.

החלמה מהירה ידידי.

• פותח/ת השרשור
תודה...
אני רק מקווה שהבדיקות והתורים הלכו מהר ושלא תיהיה הרבה בירוקרטיה וניירת מיותרת
אני רוצה לטפל בזה כמה שיותר מהר

אתה יודע הציר של טסטוסטרון זה לא כזה חוץ, זה עניין רציני שמשפיע על מערכות שונות בגוף.
בכל אופן, אל תתעסק בספקולציות,בשביל זה יש רופאים, גש לרופא ספר לו על כל ה"חוויות" שלך.
תדאג לבצע מה שיתנו לך, ואתה תהיה בסדר.

החלמה מהירה ידידי.

יש לי שאלה שקשורה קצת לעניין אז אנצל את ההזדמנות,מינון של 600 מ"ג דקה לשבוע ו-600מג טסט הוא מינון שגורם להשבתה חזקה מן הסתם נכון..

תודה...
אני רק מקווה שהבדיקות והתורים הלכו מהר ושלא תיהיה הרבה בירוקרטיה וניירת מיותרת
אני רוצה לטפל בזה כמה שיותר מהר
אני אגיד מה שאומרים לכל בחור מרוקאי צעיר בתחילת משפט. קודם כל תרגע חחח. אבל ברצינות אין לך ממה להילחץ זה לא סכנת חיים ורוב הסיכויים שמסייקל אחד חרה ככל שהוא יהיה לא יהיו נזקים בלתי הפיכים. תתחיל טיפול ויהיה בסדר החלמה מהירה.
יש לי שאלה שקשורה קצת לעניין אז אנצל את ההזדמנות,מינון של 600 מ"ג דקה לשבוע ו-600מג טסט הוא מינון שגורם להשבתה חזקה מן הסתם נכון..
זאת שאלה רטורית אני מקווה. תגיד קראת בכלל את הפוסט שלי על ה PCT אם היית קורא לא היית שואל שאלות קידבג

מה פתאום אחי, לא צריך בכלל PCT.
כולה כולה 600 מ"ג דקה בשבוע, פחות מ1200 אין מה לדבר על השבתה.

"אין להתייחס לנאמר ברצינות, הכותב הינו 🤡"

אני אגיד מה שאומרים לכל בחור מרוקאי צעיר בתחילת משפט. קודם כל תרגע חחח. אבל ברצינות אין לך ממה להילחץ זה לא סכנת חיים ורוב הסיכויים שמסייקל אחד חרה ככל שהוא יהיה לא יהיו נזקים בלתי הפיכים. תתחיל טיפול ויהיה בסדר החלמה מהירה.

זאת שאלה רטורית אני מקווה. תגיד קראת בכלל את הפוסט שלי על ה PCT אם היית קורא לא היית שואל שאלות קידבג

קראתי וכמה פעמים..במצב נתון כזה,סייקל 5 שבועות ששבועיים מתוכו מגיע ל-600 ו-600 זה כבר מה שנקרא אובר דוז מבחינת השבתה או ששורדים את זה איכשהו..

רציתי רק להוסיף גם שרמות פרולאקטין גבוהות עלולות להצביע על אדנומה בבלוטת יותרת המח, ובמידה והיא אכן גדולה באופן חריג (נדיר-מעל 0.4 אינץ'/1ס"מ) היא עלולה ללחוץ על עצב הראייה לדוג' ובכך לגרום להפרעות בראייה,במיוחד בראיה המרחבית כתיאורך וגם את עלול להרגיש כאבי ראש רבים.

הובא בתור מידע בלבד.

ילד, עזוב את הפורום ואת רופא המשפחה וגש לאנדוקרינולוג.
זה מה שקורה למי שלא מבין מה הוא עושה.
אני לא מטיף לך. אני באמת חושב שמה שאתה צריך לעשות זה ללכת לאנדוקרינולוג ומהר. כל השאר יהיה לטחון מים.

• פותח/ת השרשור
היום הייתי אצל אנדוקרינולוגית היא שאלה אותי כמה שאלות,אמרתי לה מה לקחתי,היא לא יודעת מה זה נונדרלון(דקה) והיא אמרה שהיא צריכה לעשות שיעורי בית,בנתיים היא שלחה אותי לMRI מכוון להיפופיזה כדי לראות אם ישנו גידול פורלקטיני
בכל מקרה נראה לי עד שאני יתחיל טיפול כלשהו יעבור הרבה זמן עם כל הבדיקות האלא כי תור לMRI זה לפחות חודשיים
בנתיים אני לא יודע מה לעשות...יש למישהו רעיונות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית