הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חימום למקרבים לפני סקוואט,עזרה כמה שיותר מהר

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
לפני שבוע וחצי הרגשתי כאבים עזים באזור המשפעה והמקרבים בסקוואט (זה לא דומס,כי עד עכשיו יש לי טיפה כאב קל) ולכן הפסקתי במשך השבוע וחצי את הסקוואט ,עצרתי ב100 ק"ג 3X5 .
אימון הבא אני חוזר לסקוואט כמובן במשקל נמוך יותר בתקווה שכאבים לא יחזרו אליי באמצע הסקוואט.

לכן , אני צריך עזרה כשאני לפני סקוואט , איך אני מחמם את המקרבים ? את אזור המפשעה? חוץ מהליכון/אופניים במשך 2-3 דק' להתחמם ומתיחות שאני עושה , יש חימום מיוחד לאזור הזה שטיפה כואב לי בו ,אני חושב שבגלל שאולי לא התחממתי מספיק טוב כנראה מתחתי את אזור המפשעה ..

תודה לעוזרים.😃

גם אני מנסה להעלים מתיחה שם כבר חודש. תתחמם בהליכה לא מהירה (לא ריצה, לא חתירה והייתי אומר גם לא אופניים) משהו כמו 10 דקות (אפילו הליכה למכון במקום אוטובוס), תעשה כמה סקוואטים בלי משקל בכלל (air squats) ותתקדם בחימום יותר לאט (אל תקפוץ יותר מדי במשקלים בין סט לסט). והכי חשוב, שים לב שאתה לא גולש עם הברכיים כי אחרת המתיחה תחזור.

• פותח/ת השרשור
א. אני הולך למכון ברגל (3-4 דק' הליכה איטית)
ב. אני באמת אנסה להאריך בכמה דק' את החימום שלי , אני רוצה ממש לעשות את זה יסודי כדי למנוע הפתעות בהמשך.
ג. הטכניקה בטיפול . אני חושב רק שאני לא מוציא ברכיים יותר מדי החוצה , זה יכול להיות גורם לבעיה שאצלי ?

תוספת קטנה לחיים:

- מתיחות לא ארוכות מ5-7 שניות
-אפשר גם להשתמש במשחות מחממות (בן גיי\זוסטריקס)

גם הברכיים יכולות להוות גורם, וגם העמידה. אני הצרתי את העמידה והכאבים חלפו לגמרי ברגל אחת (אבל ממשיכים להופיע פה ושם ברגל השנייה, בעיקר בבוקר אחרי שינה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית