הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית למסה 4 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור גבר
  • פורסם בתאריך

גבר

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
51
86
1
הלכתי על העצה של מר לטיסימוס- גב+חזה רגליים+כתפיים
אני מרגיש שהיא לא כול כך מאוזנת, וגם שאם אני אוסיף נגיד פרפר/פול אובר זה כבר יהיה יותר מדי, וגם B יחסית קצר יותר, בכול מקרה מה אתם חושבים:

A

מתח/פולי 3*8
BOR 3*8
בנץ' פרס 3*8
בנץ' חיובי 3*10
יד קדמית 3*10
מקבילים 3*10

B

סקוואט 3*8
לג פרס(חשבתי לשים פשיטת רגליים במקום כי LB דומיננטי יותר בהאמסטרינגס אז לאזן..מה אתם אומרים?) 3*10
פרס 3*8 (לא צריך עוד לכתפיים נכון?)
דדליפט 1*5

תודה לכול מי שעוזר, ואיזה אימון אתם אומרים לעשות קודם A או B כאילו מה פחות ישפיע על האחר?

הלכתי על העצה של מר לטיסימוס- גב+חזה רגליים+כתפיים
אני מרגיש שהיא לא כול כך מאוזנת, וגם שאם אני אוסיף נגיד פרפר/פול אובר זה כבר יהיה יותר מדי, וגם B יחסית קצר יותר, בכול מקרה מה אתם חושבים:

A

מתח/פולי 3*8
BOR 3*8
בנץ' פרס 3*8
בנץ' חיובי 3*10
יד קדמית 3*10
מקבילים 3*10

B

סקוואט 3*8
לג פרס(חשבתי לשים פשיטת רגליים במקום כי LB דומיננטי יותר בהאמסטרינגס אז לאזן..מה אתם אומרים?) 3*10
פרס 3*8 (לא צריך עוד לכתפיים נכון?)
דדליפט 1*5

תודה לכול מי שעוזר, ואיזה אימון אתם אומרים לעשות קודם A או B כאילו מה פחות ישפיע על האחר?

באימון A הייתי מוריד את היד קדמית ויד אחורית: יש לך 2 משיכות ו2 לחיצות באימון, זה אמור להספיק לידיים, תעלה משקלים באופן קבוע, תרגילי העזר האלה עלולים בעיקר להפריע. אולי תוסיף בטן במקום.

אם אתה רוצה ממש אפשר לעשות אותם פעם בשבוע 2 סטים לכל קבוצה..

הLB סקווט עובד על כל הרגל, נכון שיש יותר דגש על ההמסטרינגס ביחס ל HB אבל לא צריך "לאזן" עם פשיטת ברכיים, התרגיל הזה לא משהו בכלל(עומס חד כיווני על הברך..)

בהצלחה!!

התוכנית בסדר, אתה יכול בשקט להשאיר את הידיים אבל הייתי מוסיף סט אחד לתרגילים הראשיים ומוריד אחד מהידיים (כלומר 7 סטים לשריר גדול, 2 לידיים). חוץ מזה הייתי משחק גם בטווח החזרות, כלומר תרגילים מסוימים טווח של 6-8 ותרגילים אחרים טווח של 8-12 (בשביל לפמפם מה שנקרא), כאשר ההתקדמות במשקלים נעשית בעיקר בתרגילים הכבדים. בנוגע לפרס הייתי מוריד לטווח של 5, ובכלל תנסה לראות אם זה מצליח. אם לא תעבור למשהו אחר (הרחקה) ותכניס את זה לפלג גוף עליון ב-A.

• פותח/ת השרשור
אז אתה מתכוון נגיד שיהיה 4 סטים סקוואט, 4 בנץ' 4 מתח/BOR?, ואיזה תרגיל עדיף לעשות קודם לגב מתח או BOR? כי בבנט אובר יהיה יותר קל לעלות משקלים, ואז אחרי זה אני יוכל לעשות פולי עם סטים יותר קלים. ולמה שהפרס לא יצליח בגלל האימון הקודם?
מה אתם אומרים אז ככה:

A
מתח/BOR 4*8
BOR/פולי 3*10 (תלוי מה עדיף קודם)
בנץ' 4*8
בנץ' חיובי 3*10
יד קדמית 2*12
מקבילים 2*10

B
סקוואט 4*6
לג פרס 3*10
פרס 3*5 (או שזה נחשב ראשי ועדיף 4 סטים?)
דדליפט 1*5

תודה לשניכם.

לדעתי באימון עם הדדליפט אתה יכול להמשיך עם הגב ולשלב עוד 2-3 סטים יד קידמית
ואימון אחרי זה חזה כתפיים יד אחורית..לדעתי חלוקה יותר טובה אבל תעשה מה שבא לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית