תמונה תמונות התקדמות מסה+שאלה.

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
גובה: 180

משקל התחלתי - 82.7

משקל נוכחי - 91.1

יש לי בעיה, החזה בפיגור רציני ואני לא יודע מה לעשות, רעיונות,תרגילים?
כרגע שני אימונים בשבוע מוקדשים לחזה ואלו התרגילים:
בנץ' פרס: חימום+ חמישייה כל אימון מעלה משקל כרגע ב90 ק"ג.
חזה בקרוס כבל - 3 סטים של 10 חזרות ,סט אחרון לכשל.
חזה במכונה - 3 סטים של 10 חזרות אותו בסיס.
פרפר עם דאמבלים - 3 סטים 10 חזרות אחרון לכשל.

ועדיין לא רואה שיפור משמעותי,להשלים עם הגנטיקה?

קבצים מצורפים

• סייקל מסה ויד 013.JPG
    סייקל מסה ויד 013.JPG
    KB 40 · צפיות: 809
  • סייקל מסה ויד 017.JPG
    סייקל מסה ויד 017.JPG
    KB 29.8 · צפיות: 927
  • סייקל מסה ויד 012.JPG
    סייקל מסה ויד 012.JPG
    KB 44.9 · צפיות: 851
אני מתפלא עליך שאתה שואל שאלה כזאת, זאת הטעות הקלאסית של מתאמן מתחיל שהוא מנסה "לתת דגש" על החזה/בייספ/קוביות ולמעשה הוא מאמיס יותר מידי ורק מעכב את האזור המודגש.
סיימת אם החומרים? תעשה SS רגיל סגור עניין תאמין לי תגדל יופי והגוף התאזן. 😃

• פותח/ת השרשור
מאיפה הבנת שאני מנסה לתת דגש?
אני עובד על כל חלק שני אימונים בשבוע - גב,רגליים,ידיים וכנ"ל החזה.
כרגע אני עובד במתכונת קצת שונה מ-SS כי המטרה שלי היא נפח בעיקר.

תחליף את כל הבידודים במקבילים. זה פשוט תרגיל אלוהי.

מאיפה הבנת שאני מנסה לתת דגש?

בנץ' עצים זה בהחלט מספיק בשביל החזה לא צריך את כל הפרפר עד כשל וכל זה (ד"א אם המטרה של זה נפח אתה אמור להימנע מכשל). ודבר נוסף, גם אני לא האמנתי לזה אבל התוכנית שהגדילה אותי בזמן הכי קצר הייתה SS, בלי תרגילי עזר. חשבת על תוכניות כמו HST?

• פותח/ת השרשור
אבל עובדה אני נותן בנץ' עצים ועולה במשקלים מאימון לאימון, ואני עוד מוסיף וכמעט כלום.
אתה יודע מה אפילו ירדתי בחזה, הנה תמונה מלפני שנכנסתי למסה, שבדיוק סיימתי חיטוב קצר.
ואז בכלל הייתי עושה בנץ'60 קילו, והרוב היה עבודה בכבל קרוס ומשקולות חופשיות.

קבצים מצורפים

• מכון כושר אחרי סייקל 004.JPG
    מכון כושר אחרי סייקל 004.JPG
    KB 43.7 · צפיות: 590
שמע אם ככה אתה נראה על חומרים,זה ממש מאכזב.
לא בא לפגוע,גם הבנצ' ממש חלש,אפשר לשאול למה קפצת לחומרים? אתה בטח יודע שלרמה הזאת אפשר להגיע בחצי שנה טבעי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ידידי,אתה מדבר שטויות.
עליתי באופן משמעותי מתחילת הסייקל במסה ולא רק שאני מרגיש את זה, גם כל מי שמכיר אותי אומר לי שהתנפחתי משמעותית, אולי זה קצת מתמסמס בתמונות, אבל קודם-כל השינוי הזה הוא בחודש (אפילו לא רק עוד שבוע זה חודש), דבר שני כל התשובות האלו כבר נטחנו עד אפר דק, אם אתה יודע שזה תוך שימוש בחומרים סימן שקראת את הלוג שלי, אם קראת אותו גם זה רשום שם, מה גם ששאלו אותי ועניתי, ומה ציפית לראות סופרמן בסייקל ראשון? יש לך מושג כמה ניתן לגדול בסייקל, כל אחד חושב שאם משתמשים בחומרים אז זהו תוך שבועיים אתה נהיה BB.

ומה הקשר בין המשקלים בבנץ' לכמות המסה? אנשים יכולים לפתח יותר מסה ממני גם במשקלים נמוכים יותר, אז סלח לי אני לא רואה קשר בין המשקל לזה.
בנוסף אולי 90 קילו זה חלש בשבילך ואני נורא שמח, אבל מי אמר שמיציתי את העלייה? אתה מדבר כאילו נתקעתי על 90 קילו או שחשבת שחומרים עושים אותך סופרמן, רגע אתה ב60 קילו ורגע אחר ב240?
בחודש האחרון שיפרתי את הבנץ' שלי ב30 קילו, אני מרוצה.

נערך לאחרונה:
שמע אני אני מכיר הרבה אנשים שפשוט לא גודל להם החזה, כנראה גנטיקה...
פשוט תמשיך אם התרגילים הבסיסיים ואז כבר בשלב יותר מתקדם תנסה אולי להוסיף עוד תרגילים.

אתה צודק בהחלט מסייקל אחד לא גודלים למימדים של ארנולד...
בשביל להגיע לרמה שלו אתה צריך לעשות סייקלים של חצי שנה אם מינונים מטורפים.
בהחלט אחלה התקדמות הייתה לך למרות שהתחלתה אם חומרים מוקדם מידי אבל זה כבר תלוי במטרות שלך

אתה מדבר שטויות.
עליתי באופן משמעותי מתחילת הסייקל במסה ולא רק שאני מרגיש את זה, גם כל מי שמכיר אותי אומר לי שהתנפחתי משמעותית, אולי זה קצת מתמסמס בתמונות, אבל קודם-כל השינוי הזה הוא בחודש (אפילו לא רק עוד שבוע זה חודש), דבר שני כל התשובות האלו כבר נטחנו עד אפר דק, אם אתה יודע שזה תוך שימוש בחומרים סימן שקראת את הלוג שלי, אם קראת אותו גם זה רשום שם, מה גם ששאלו אותי ועניתי, ומה ציפית לראות סופרמן בסייקל ראשון? יש לך מושג כמה ניתן לגדול בסייקל, כל אחד חושב שאם משתמשים בחומרים אז זהו תוך שבועיים אתה נהיה BB.

ומה הקשר בין המשקלים בבנץ' לכמות המסה? אנשים יכולים לפתח יותר מסה ממני גם במשקלים נמוכים יותר, אז סלח לי אני לא רואה קשר בין המשקל לזה.
בנוסף אולי 90 קילו זה חלש בשבילך ואני נורא שמח, אבל מי אמר שמיציתי את העלייה? אתה מדבר כאילו נתקעתי על 90 קילו או שחשבת שחומרים עושים אותך סופרמן, רגע אתה ב60 קילו ורגע אחר ב240?
בחודש האחרון שיפרתי את הבנץ' שלי ב30 קילו, אני מרוצה.
הבנתי שאתה סייקליסת על פי התגובה שניה בפוסט זה,לא יצא לי לראות את הלוג.
תשמע,יש לי נסיון ארוך עם חדר כושר אני לא איזה נוב ששמע אתמול על אבקת חלבון,אני ממש לא חושב שאתה מזריק ונהיה סופרמן,דברים לא עובדים ככה.מה שאני כן חושב שמתאמן ברמה שלך צריך ללמוד על תזונה ולצבור ותק אימונים,אם לשפוט על פי התמונה בחיים לא הייתי מנחש שאתה מזריק(למרות או אפילו בגלל שזה סייקל ראשון).אני רואה שאתה כבר לא ילד,אם לדעתך שווה לסכן את הבריאות בשביל לקצר תאליכים,נותר לי לאחל לך רק בהצלחה!.
משקל על המוט לא מאיד על מסה ישירות אבל יכול בהחלט לאיד על רמת מתאמן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין ספק שהייתי צריך לדחות את השימוש בחומרים,גם טענתי את זה בלוג שלי וגם שאלו אותי למה ועניתי.
אבל אנשים מדברים שטויות, חושבים שBB עושים סייקל אחד וזהו הם ענקיים.

זהו, שברור לי שיש פה פקטור גנטי, אבל אולי יש שטות של BB או משהו שמאפשר קצת "לעקם" את הגנטיקה.

---------- התגובה התווספה ב 02:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:47 ----------

הבנתי שאתה סייקליסת על פי התגובה שניה בפוסט זה,לא יצא לי לראות את הלוג.
תשמע,יש לי נסיון ארוך עם חדר כושר אני לא איזה נוב ששמע אתמול על אבקת חלבון,אני ממש לא חושב שאתה מזריק ונהיה סופרמן,דברים לא עובדים ככה.מה שאני כן חושב שמתאמן ברמה שלך צריך ללמוד על תזונה ולצבור ותק אימונים,אם לשפוט על פי התמונה בחיים לא הייתי מנחש שאתה מזריק(למרות או אפילו בגלל שזה סייקל ראשון).אני רואה שאתה כבר לא ילד,אם לדעתך שווה לסכן את הבריאות בשביל לקצר תאליכים,נותר לי לאחל לך רק בהצלחה!.
משקל על המוט לא מאיד על מסה ישירות אבל יכול בהחלט לאיד על רמת מתאמן.

אהה, עכשיו שמתי לב שהבחור הזכיר את החומרים בפוסט אז סליחה.
בכל אופן , אמרתי כבר שבדיעבד זו הייתה טעות וזה נבע מהתלהבות.
אם אתה רוצה להבין יותר הכל מופיע בלוג (לוג הסיקל שלי)+תמונות מההתחלה, אתה יכול לראות את השינוי.

כרגע הפסקתי עם החומרים אני בPCT,אין ספק שיש לי הרבה מה ללמוד עוד.
אבל אני מדביק את הפער לאט לאט.
אתה הית מנחש שאני על חומרים אם היית רואה אותי לפני חודש ועכשיו, כי הקפיצה היא גדולה יחסית ופתאומית.
משקל על המוט לא מעיד על כלום, לא על רמה ולא על כלום באופן ממשי.
אם המטרה שלך היא כוח משקלים זה הקטע, אם בנפח מדברים אז חזרות קודם ואז משקלים.
אני לא מתיימר להיות מתאמן בעל ניסיון כי אני לא, אבל אני מרוצה מהכיוון הכללי של ההתקדמות שלי.

נדבר שנה הבאה.

• פותח/ת השרשור
תודה.
אגב קראתי כמה פוסטים שלך,ואחד ממאי האחרון (לפני 6 חודשים) עניין אותי במיוחד.
אתה שוקל 81 קילו, מ-2009 אפילו ירדת קילו אחד (82) שהמטרה שלך הייתה90.
המשקלים שפירסמת לא מרשימים גם כן יחסית לזמן שאתה כותב פה (כשנתיים)
בנץ' - 97 קילו - ההפרש בנינו הוא 7 קילו,ואני עוד מתאמן מתחיל.
דדליפט- 130 כשאני סגרתי 140 באימון האחרון, וביום ראשון ננסה 150.
ועוד כמה.
אז לא הבנתי איך קבעת שאני חלש? אני גם שוקל כרגע 91 (אומנם על אחוז שומן גבוה יותר) ועוד לא סיימתי
את תקופת המסה שלי בכלל.

בקיצור אחי, אתה לא ברור לי.

אני עובד בתחום הדוגמנות,קצת בעיתי בישבילי לעשות אופ סיזון מטורף,אני צריך להיות די חטוב תמיד (הרבה אירובי)
היום הנתונים הפיזיים שלי הם 87 קילו 11 % שומן על גובה 177-180.
לגבי המישקלים הם השתפרו בחצי שנה האחרונה (גם בגלל שעשיתי מיני ss.
לא רוצה סתם לזרוק משקלים כי אני לא מתכוון לפרסם סירטונים שלי בפרום.
אני מתאמן לא שנתיים אלא מגיל 14,כיום אני בן 23

נ.ב
הפוסט של הss היה פשוט שגיעת כתיב של ה"82"

נערך לאחרונה:
כן להשלים עם הגנטיקה. וטוב שהפסקת עם החומרים.

קצת קשה לי להשות בין התמונת שהבאת מכי הפוזות שונות. וזה נראה כאילו אתה ממש לא מנסה בסייד צ'סט, אבל מה אני אגיד לך? כנראה שזו באמת גנטיקה זה יבוא על חשבון דברים אחרים. לדומה לי יש גנטיקה לחזה גדול ( :D ) אבל זה בא ביחד עם זרועות קטנות ( :( ) אין הרבה אנשים עם גנטיקה מושלמת, וגם עם גנטיקה לא מושלמ אפשר להגיע לתוצאות יפות. אני עדיין בדעה שהבנץ' יספיק לך.

איזה שינוי רצית לראות בחזה תוך חודש

עוד שנה-שנתיים תשקול אם להשלים עם הגנטיקה

בינתיים תתאמן רגיל בלי דגשים או יותר מידי תרגילים כפי שזה נראה עכשיו

• פותח/ת השרשור
אם אני רואה שינוי בשאר חלקי הגוף, מה שונה החזה ידידי ?
רציתי לראות את אותו השינוי היחסי.
על איזה דגש אתה מדבר, אני לא עובד SS כבר תקופה אלא משהו אחר למטרות נפח.
12 סטים לשריר גדול זה לא הרבה בתוכניות נפח.

אני חושב גם שה"אסתטיקה" שלך השתנתה קצת כי עלית באחוזי שומן/נוזלים. יש אנשים שצוברים שומן ונוזלים באיזור פלג הגוף העליון, ויש כאלה שהכל מתנקז יותר למטה. בגלל שעלית בנוזלים נראה לך גם שהחזה קטן לעומת התקופה שהיית יותר חטוב.
פרט לכך אין הרבה מה לעשות, גנטיקה משחקת כאן תפקיד משמעותי ואני לא חושב שהוספת עוד סטים על אלה שכבר יש לך יעזרו לך בשלב הזה (אני אבל כן מצטרף להמלצה להתמקד במורכבים ולעזוב את הפמפום של המבודדים לתקופה הקרובה).

• פותח/ת השרשור
אין ספק, אני מלא בנוזלים וגם עליתי בא.ש.
ייתכן באמת וכאן נעוצה הבעיה,התמונה תתבהר כשארד חזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית