הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרות בתרגיל תאומים

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
כמה חזרות וסטים לעבוד על תאומים על מנת לעבוד על כוח נטו, אני רוצה לעלות כמה שפחות במסה בתאומים ולהתחזק כמה שאפשר.
התאומים שלי גדולים וקצת יוצאים מפרופורציה יחסית לגוף, עבודה על כוח תגדיל אותם? במידה וכן, כמה חזרות כדי לעבוד על סיבולת?

כמה חזרות וסטים לעבוד על תאומים על מנת לעבוד על כוח נטו, אני רוצה לעלות כמה שפחות במסה בתאומים ולהתחזק כמה שאפשר.
התאומים שלי גדולים וקצת יוצאים מפרופורציה יחסית לגוף, עבודה על כוח תגדיל אותם? במידה וכן, כמה חזרות כדי לעבוד על סיבולת?
לאיזו מטרה אתה רוצה לחזק את התאומים? סקוואט עובד על התאומים בצורה יותר טובה ממה שתעבוד עליהם בכל צורה מבודדת. תאומים זה רק שריר אחד, יש עוד מספר רב של שרירים פנימיים מתחת לשריר התאומים שאתה רואה מבחוץ שבין היתר משפיעים על הכוח של שריר התאומים, לכן לבודד את השריר לא יהיה יעיל לבניית כוח. אם אתה רוצה להתאמן על כוח, תעשה סקוואטים בטווח חזרות של 1-3.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית