הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הדיסק הטוב ביותר בכל הזמנים

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
אמרת הכל. מה שגילמור עושה עם פדל-בורד של 5 אפקטים בסיסיים סטיבי ואי לא עושה עם סט של 50 אפקטים חדשניים והגיטרה איבנז המתקדמת שלו. לא שיש לי בעיה עם ואן הלן וואי פשוט אני מעדיף פיל ועומק על פני טכניקה ומהירות למרות שט'אנדר סרנד ופור דה לאב אוף גאד של וואי והסולויים של ואן הלן בשירים של מייקל ג'קסון הם מקטעי הגיטרה האהובים עלי.
שרשמתי הגיטרה של גילמור התכוונתי לנגינה שלו ולא לגיטרה עצמה (אגב יש לו עוד גיטרות תקרא פעם עם איזה גיטרות הוא הקליט כל מיני סוליים תראה שיש לו עוד כמה בארכיון אני קניתי את הגראטש שהוא מנגן עליה בלייבאיןקונצ'רט - זאתי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הקטע הזה של מארונד גילמור מנגן פה על פנדר סטראט מספר סידורי 0000001 והיא פשוט נשמעת מדהים

• פותח/ת השרשור
כנראה שסטראט זה סטראט. לא משנה המספר 😃

יש לי גם סטראט האמת לפני שקניתי אותה לא הייתי חסיד שלהן, היום אני לא יכול לעזוב אותה

הייתה לי גם לאספול סטאנדרט האמת שאלו גיטרות שכל גיטריסט חייב שיהיה לו הלוואי ויהיה יום ואני אוכל להחזיק בשתיהן באותו הזמן

אין על הגריף של איבנזים וMUSIC-MAN, לדעתי הרבה יותר נוח מכל סטראט ממוצעת.

ואגב אף אחד לא הזכיר פה:
dire straits
אם כבר מדברים על פיל עם 5 אפקטים.

אגב, בקטע של מארונד רוב הסאונד זה משחק בפיטץ' שיפט.

נערך לאחרונה:
כן ועדיין קשה לתת לנגן את הקטע הזה עם כזה רגש. אגב אתה צודק אני מת על מיוזיק מן , איבנז אני פחות אוהב. האמת ניגנתי לא מזמן על בס של מיוזיק מן וזה פשוט רמה אחרת יותר טובה מכל ג'אזבאס של פנדר שניתקלתי בה

והתכוונת אם מדברים על פיל בלי מפרט 😃 מארק קנופלר המלך.

אם כבר גיטרה, אז אני בהחלט מסכים עם עמיתי "א ליטל ביט אוף מוניקה"- הדייר סטרייטס בסולטאנס אוף סווינג:
כל הזכויות שמורות ליוטיוב/ למי שהעלה את הסרטון ליוטיוב.

ואם כבר פינק פלויד אז כתבה על אלבום מצויין "WISH YOU WERE HERE"(אני מחזיק את ANIMALS ו ECHOES בויניל. מישהו מעוניין להציע מחיר?...):
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4148103,00.html כל הזכויות שמורות לגודי שלום ניר מוזס או להיפך.

ולמרות שאני אוהב גם את אבא פול ואת אימא פינק, במקרה הזה אני בבירור אוהב יותר את אבא(גם בגלל הדיעות המבחילות של ווטרס).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואם כבר מתעסקים ביצירות...
לדעתי אחד היצירות הגדולות שנכתבו לגיטרה, קצרה תמציתית ומעולה.
יש גם גירסא לא פחות טובה של סטיבי ריי ווהן.

סאונד אדיר בהתחשב בשנת ההפקה ובכלל בכל קנה מידה.

ושל סטיבי ריי ווהן (לא נופל ממנו), רק סולו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחחח סטיבי ריי, הוא וסטיבי וונדר עשו דברים כל כך יפים ביחד. אגב הקטע הזה שלו של ליטל ווינג מטורף הידעתם? יש גרסא ישראלית לכנף קטנה

והקטע שאני הכי אוהב שהוא סוג של קאבר של לייטל ווינג זה של עשה קארלוס וומוס אחד שפשוט עושה קטע מדהים על אקוסטי (יותר טוב ממונטגומרי לדעתי)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Alter Bridge - Blackbird
Foo Fighters - In Your Honor
Foo Fighters - Wasting Light
Mudvayne - Lost and Found

בלי ספק אלבומים שאפשר לשמוע בלי לדלג על אף שיר.

הייתי בהופעה שלהם הם לא רעים בכלל והם עושים שירים לא פשוטים DOGS PIGS WALCOME TO THE MACHINE וכו'....יש להם סלייד גיטר וקלידן עם אפקטים נחמדים לאללה יש גם זמרות רקע שעושות את דה גרייט גיג ממש ממש טוב קיצר מומלץ

למרות שאם מישהו רוצה מופע פינק פלוייד שנשמע ונראה הכי קרוב לפינק פלוייד שיחפש את האוסטרליאן פינקפלוייד ראיתי אותם בארץ והם ממש מעולים

הייתי בהופעה שלהם הם לא רעים בכלל והם עושים שירים לא פשוטים DOGS PIGS WALCOME TO THE MACHINE וכו'....יש להם סלייד גיטר וקלידן עם אפקטים נחמדים לאללה יש גם זמרות רקע שעושות את דה גרייט גיג ממש ממש טוב קיצר מומלץ

למרות שאם מישהו רוצה מופע פינק פלוייד שנשמע ונראה הכי קרוב לפינק פלוייד שיחפש את האוסטרליאן פינקפלוייד ראיתי אותם בארץ והם ממש מעולים

הזמנתי לשם כרטיסים, שורה ראשונה! 🤯

🤩

הייתי מת שהאוסטראלין פינק פלויד יבואו שוב :(

ברידינג 3 רואים טוב כמעט מכל האולם ככה שזה לא ממש משנה לפעמים עדיף לשבת באמצע מאשר שורה ראשונה בגלל הסאונד אני בכלל ישבתי בשולחנות בצד מאחורי המעקה אבל עדיין היה סאונד טוב .

האוסי פינקפלוייד זה המופע הכי טוב שראיתי בארץ (יותר טוב ממקרטני לדעתי) וגם הכי מושקע.

אלטר ברדיג' היו סבבה, עד שהגיע האלבום האחרון.
זה לא לגמרי נכון.
One Day Remains (הראשון) היה טיפה ילדותי.. אימו למדי.
האחרון ממוסחר בטירוף ומלבד Breathe Again לא היה להם שם שיר שיותר מדי שווה שמיעה.
Blackbird בדיוק באמצע 😃 (מלבד האלבום, גם השיר אדיר.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית