הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength 3rd Edition זמין לקנייה.

רוב הספר נכתב מחדש בגרסה הזאת, כך שזה לא עדכון קטן לגרסה 2.

39.45$ כולל משלוח, 150 שקלים.

האמת היא שאני מתלבט, יש לי את הגרסא השניה ואני מדי פעם מעיין בה, צריך לחשוב אם עשרה עמודים על הפאוור סנאץ' וכתיבה מחודשת של שאר הפרקים שווים 150 ש"ח.

לדעתי לא שווה. אם עד עכשיו אנשים הצליחו לעשות טכניקה טובה, אז זה לא כזה משנה מה הוסיפו שם..מי שכבר קרא את השני אין סיבה שיקנה אותו, אבל למי שמתחיל אז הגרסא הזו תהיה נחמדה...

שווה למי שלא קרא את הספר. אם כבר קראת אין לך סיבה לקנות אותו אלא אם אתה רוצה את זה לאוסף או משהו, או סתם שיהיה לך. יכול שלא תאהבו את מה שאני אגיד אבל: יש מצב שאני אחכה להורדה, סתם לרפרף בו לראות איך הוא ניראה כי כבר קראתי את הקודם..

למי שרוצה לחכות קצת ולא אכפת לו לקרוא דיגיטלי, אמורה לצאת גירסה לקינדל (חוסך משלוח ועוד כמה גרושים).

ניסיתי לארגן איזה סוג של קנייה קבוצתית, אבל לא הייתה הענות...
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=26155
בסוף הזמנתי לבד.

ומי שחושב שאין מספיק שינויים ותוספות בשביל להצדיק את זה, לא קרא את שני ה -excerpt שיצאו, ואת תוכן העניינים.
בנוסף - לטעמי במהדורה השנייה היו חסרים לא מעט דברים שחיוניים לתוכנית האימון ולBBT , שהייתי צריך ללמוד משאר הספרים שלו, מהמאמרים באתר, מהQ&A, מהראיונות וכו....

אני קמצן?? אני???
אבל באמת, 45 דולר זה מחיר מאוד מאוד נאה לספר נישה. טוב, זה בגלל שזה יוצא בהדפסה מוגבלת.

בהתחשב בכל הגייז בתחום (ע"ע וונדלר, טייט ו johnny הסוס pain) שמוציאים ebook של 50 עמודים בשלושים דולר שמתואר בו בשפה עילגת כמה הם מגניבים והתוכנית שלהם מקורית, אני חושב שהבחירה לא קשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית