הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל קריאטין בחיטוב

yanivhazan

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, אני בחיטוב כבר למעלה מחודש. המשקל יורד,גם אחוזי השומן. אמנם לא איבדתי כח אבל איבדתי נפח משמעותי בגפיים(ידיים ורגליים).
מעולם לא ניסיתי קריאטין. מקריאה בפורום אני מבין שזהו אחד התוספים שאתם ממליצים עליו בזמן החיטוב ושהוא מעניק לשריר מראה מלא יותר.
האם כדאי לי להתחיל לקחת עכשיו?
או שיש לכם רעיון אחר?
חשוב לי להדגיש שלא איבדתי כח בכלל ואולי אפילו עליתי במשקלים בכמה תרגילים.

תודה

שלום, אני בחיטוב כבר למעלה מחודש. המשקל יורד,גם אחוזי השומן. אמנם לא איבדתי כח אבל איבדתי נפח משמעותי בגפיים(ידיים ורגליים).
מעולם לא ניסיתי קריאטין. מקריאה בפורום אני מבין שזהו אחד התוספים שאתם ממליצים עליו בזמן החיטוב ושהוא מעניק לשריר מראה מלא יותר.
האם כדאי לי להתחיל לקחת עכשיו?
או שיש לכם רעיון אחר?
חשוב לי להדגיש שלא איבדתי כח בכלל ואולי אפילו עליתי במשקלים בכמה תרגילים.

תודה
קריאטין ממלא אותך בנוזלים וזה משפיע על המשקל. השפעה על המשקל מטשטשת את הירידה בשומן שלך ובכלל ההתקדמות בחיטוב ולכן קשה לדעת אם התקדמת ומה צריך לשנות בתפריט כדי להמשיך לרדת בשומן. בד"כ לא ממליצים קריאטין בחיטוב, אבל אפשר לקחת בשביל לשמר את הכוח, אולי אפילו לעלות קצת. ה"נפח" שאיבדת היה כנראה שומן וכשתסיים חיטוב תוכל להתחיל תהליך של עלייה במסת השריר ולקבל נפח של מסת שריר ולא שומן כמו שהיה לך קודם לכן (גם יראה הרבה יותר).
נוזלים באים והולכים, לכן אם אתה מחפש משהו "תמידי", תסיים את החיטוב ותתחיל לעלות במסת השריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית