הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם קרוספיט יכול להוות תחליף לאינטרוולים של ריצה ?

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
כותרת ^
אני שואל את זה בגלל שכרגע אין לי אפשרות בגלל עבודה וכו'.. לבצע אימוני אינטרוולים
בחוץ כי בחדר כושר אי אפשר לבצע אינטרוולים על הליכון וגם כי אני מנסה להימנע מריצות בגלל בעיות בבירכיים.

אתה לא חייב לעשות אינטרוולים של ריצות.

אתה יכול להחיל את פרוטוקול טבאטה על תרגילים אחרים, כמו סקוואט.

אתה יכול לעשות גם אינטרוולים עם מכשיר חתירה (זה שמדמה חתירה בסירה).

ההמלצה לטבאטה היא ביום אימון או ביום חופש?
כי נראה לי שלעשות את זה אחרי אימון משקולות יגרום לך להגיע למקום אחר ולא לבית 😛

יש ליש שאלה דומה: אחרי אימון הכוח, אם אני עושה widow maker בסקוואט, מקסימום שכיבות שמיכה, ומקסימום מתח קיפינג, זה ייחשב אימון ריקון?

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות שאתה נותן לי דוגמא לאימון אינטרוולים על בסיס קרוספיט עם זמני מנוחה חזרה סטים וכו׳..
ואם אפשר הבסר או לינק על פרוטוקול טאבאטה

יש אפשרות שאתה נותן לי דוגמא לאימון אינטרוולים על בסיס קרוספיט עם זמני מנוחה חזרה סטים וכו׳..

טאבאטה = 8 מחזורים שבהם יש 20 שניות של עבודה, שבהם אתה עושה מקסימום חזרות לתרגיל מסוים, ו-10 שניות מנוחה לפני המחזור הבא.

ההמלצה לטבאטה היא ביום אימון או ביום חופש?
כי נראה לי שלעשות את זה אחרי אימון משקולות יגרום לך להגיע למקום אחר ולא לבית 😛

אני ממליץ לעשות אימון כזה לאחר אימון הכוח, כן. בפעמים הראשונות לא צריך לתת את הכל.

יש ליש שאלה דומה: אחרי אימון הכוח, אם אני עושה widow maker בסקוואט, מקסימום שכיבות שמיכה, ומקסימום מתח קיפינג, זה ייחשב אימון ריקון?

אני לא יודע להגיד לך בדיוק לגבי הדוגמה שנתת, אבל אני מניח שאחרי אימון כוח המאגרים כבר מתרוקנים ברמה כזו או אחרת, אז אימון נוסף שיכיל תרגילים עם משקל נמוך יחסית וחזרות מרובות יתרום לריקון גדול יותר.

דוגמה לאימון:

5 סיבובים של:

30 שניות פרונט סקוואט, משקל לפי בחירתך.

10 שניות מנוחה.

30 שניות מתח.

10 שניות מנוחה.

30 שניות ברפיז.

10 שניות מנוחה.

בכל סיבוב עושים מקסימום חזרות, כאשר תוצאת האימון היא סך כל החזרות שבוצעו בכל אחת מהתחנות.

קודם תעשה "widow maker" בסקוואט, אחרי זה נראה לאן תלך הרשימה הזאת.

• פותח/ת השרשור
אינטרוולים על בסיס קרוספיט באים יד בית עם פרוטוקלי השומן העיקש של לייל ?
והאם יש מישהו כאן שמבצע את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית