הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה חלבון אפשר לקנות בשקל

בעזהי"ת

אז מה..
זה אחלה דבר..
חלבון מלא,סיבים תזונתיים,אין הרבה שומן...וטעים:)
וחסכוני..

אי אפשר להתעלם לעד, מגורם הספיגה. למען האמת היה אפשר לקחת אותו בחשבון אפילו בתוך דירוג החלבונים מן החי, וכמו שאנחנו עושים כאל"ף בי"ת בתאורה ביתית, בבחינת יחסיות לומן/וואט בין נורות לד, פלורסנט ולהט, כמו גם אורך החיים, כמבחן נצילות בסיסי.

כשאתה מכניס כאן לרשימה חלבונים מהצומח, תגיע בקלות ליחס של 1ש"ח = 15 גרם חלבון (ולמשל: קמח חומוס). אבל העיקר חסר מהספר, כשמציגים מספר כזה ותו לא.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

אי אפשר להתעלם לעד, מגורם הספיגה. למען האמת היה אפשר לקחת אותו בחשבון אפילו בתוך דירוג החלבונים מן החי, וכמו שאנחנו עושים כאל"ף בי"ת בתאורה ביתית, בבחינת יחסיות לומן/וואט בין נורות לד, פלורסנט ולהט, כמו גם אורך החיים, כמבחן נצילות בסיסי.

כשאתה מכניס כאן לרשימה חלבונים מהצומח, תגיע בקלות ליחס של 1ש"ח = 15 גרם חלבון (ולמשל: קמח חומוס). אבל העיקר חסר מהספר, כשמציגים מספר כזה ותו לא.

אז מה אתה אומר בעצם? 😳

שלא מעניין אותנו חלבון מן הצומח ושאפשר לדחוף אותו לתחת.

כמובן שהוא אמר את זה בשפה יותר יפה..

אתה יכול לפרט למה?

42 גרם חלבון ביום אני מקבל מן הצומח,שאני אדע אם להפסיק או לא..

כי חלבון מן הצומח נחשב נחות יותר מבחינת פרופיל חומצות אמינו.

זו אבקת חלבון מי גבינה לכל דבר ועניין, ממש לא אבקת חלב. הסיבה שהיא אינה נפוצה יותר, נמצאת הן בצורך להתמודד עם שק של 25 ק"ג בתור רמת היחידה הקטנה ביותר שאפשר להשיג (אלא אם כן, כמו מה שאני עושה - אחד מביא שק, ומוכר בין החבר'ה בכמויות נורמליות יותר); הן בכך שקשה מאוד לערבב אותה בשייקר בלי שיווצרו גושים עד אינסוף; והן בכך שהטעם שלה בעירוב עם מים הוא די כמו לאכול חצץ.

מכאן והלאה, אם אתה שוקל שימוש, אין לך אלא לנסות בעצמך (Moshe, אגב, כתב פעם בתפוז קהילות שהוא ניסה את האבקה הזו).

א. לא ניסיתי עם נסקוויק, אבל השערה הגיונית מתוך הניסיון שלי עם האבקה הזו, תהיה שבהחלט - בשילוב עם חלב כמובן, ממש לא עם מים, וכאמור: הכנה רק בבלנדר. עם שייקר זה לא עובד.

במקרה צילמתי אתמול וידאו לחבר בה אני מערבב את האבקה המדוברת ללא שייקר יעודי וזה יוצא ללא קצף או גושים.

לגבי הטעם, עבורי זה בסדר גמור.

ערכים תזונתיים: http://www.wpc.co.il/includes/docs/K-PRO1050.pdf

תמונה של השק עצמו: http://imgbox.com/gallery/edit/WiGFffNgd0/6DOTMFKngdSkkqX3

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נו באמת שייקר ילדים של life ?
איפה ההארדקור???

ד''א אי אפשר לדעת אם יש או אין גושים

הארד-קור אני שומר לתמונות 😃
אין גושים וזה לא כזה חשוב בשבילי להוכיח את זה על ידי הכנת וידאו נוסף בו אני שופך את התוכן דרך מסננת.

הארד-קור אני שומר לתמונות 😃
אין גושים וזה לא כזה חשוב בשבילי להוכיח את זה על ידי הכנת וידאו נוסף בו אני שופך את התוכן דרך מסננת.

היי חבר
מהיכן קונים את השק הזה ומה עלותו פחות או יותר?
אם אפשר יותר פרטים יהיה מעולה.

תודה

אני מעדיף לא לומר על מנת שלא יעלה אפילו חשד קל שאני מנסה לקדם זאת.

אז למה אתה מספר על זה בכלל?

תקרא את כל האשכול הוא לא מנסה לקדם שום דבר .
לא נראה לי שיש בעיה עם פרדום המוצר אתה לא מתחרה שלו אתה לא יצרן או משווק שבא לעשות רווח אתה נותן פה ידע

תקרא את כל האשכול הוא לא מנסה לקדם שום דבר .
לא נראה לי שיש בעיה עם פרדום המוצר אתה לא מתחרה שלו אתה לא יצרן או משווק שבא לעשות רווח אתה נותן פה ידע
לא ראיתי את התמונות. יפה שפרסמת
ד"א יש להשיג אבקות בכמויות קטנות יותר (בישראל) גם בהרבה יותר זול ממחיר השוק הרגיל.

לא ראיתי את התמונות. יפה שפרסמת
ד"א יש להשיג אבקות בכמויות קטנות יותר (בישראל) גם בהרבה יותר זול ממחיר השוק הרגיל.

היי אשמח לפרטים מאיפה להשיג יש לי אימייל [email protected] כל מי שיכול לתת פרטים מאיפה לקנות יהיה סבבה פורום נועד לשתף אז תודה

שם 7 שלטים רחוקים.

חברה מה נסגר עם השרשור החשוב הזה? לא קיבלתי פרטים מאיפה לקנות את המוצר

Back
למעלה תחתית