הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על אבקת חלבון אינטרקטיב?

לא הייתי מכניס את האבקה הזאתי לגוף שלי... במיוחד כשיש חברות מובילות וטובות יותר-ראה בדיקות מעבדה באתר(חוץ מזה עתידה להתפרסם בדיקה על אינטרקטיב-שווה לחכות)

מבחינת איכות ביחס לאולטימט ולשאר החברות..והאם היא במחיר כמו שלהם?

החברה אינטראקטיב היא בבעלות של ערבי בשם עלי נאסראלה,חברה קטנה ללא שם,לא מוכרים אותה בשום אתר בארה"ב,מוצרים בעלי איכות ירודה מאד.

הבדיקות מעבדה שמסתובבות בארץ על המוצרים שלהם הזויות לחלוטין,בבדיקות של האבקות חלבון ששלח האתר פה רואים שכתוב אריזה מקורית על המוצרים שהם הכניסו,בבדיקות של אינטר אקטיב שהכניס היבואן רשום-קופסת פלסטיק:s59:,הוא הביא בתוך קופסת פלסטיק שלו אבקה ואמר למעבדה שתקרא לה בשם של המוצרים שהוא החליט לקרוא להם,אי אפשר לדעת איזה אבקות הוא הכניס לבדיקה,אם הוא היה כזה אמין היה מביא קופסאות מקוריות שלו ובודק,על חלק מהבדיקות בכלל לא רשום איך הוא הביא אותם,ללא ספק בדיקות הזויות ולא אמינות:O

קח תראה מה חושבים על אינטר אקטיב זאת חוות דעת שמצאתי ממנהל פורום חדריכושר בתפוז:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=348&MessageId=126312473

:(

נערך לאחרונה:
תשמע אני גם בחיים לא אקנה אינטראקטיב אבל מה שכן שמתי לב ששני חבר'ה רציניים אצלנו עם זכייות בתחרויות משתמשים בחלבון אינטראקטיב ככה שלך תדע אם היא טובה או לא

חרא של אבקה!!!
באיזה גיינר אחד היה רשום למנה 120 ג' פחמימות מתוכם 108 ג' סוכרים שזה דבר שאי אפשר להאמין לו
זה כמו לשתות סוכר...

השם של החברה הוא על איזה ערבי אחד לא זוכר תשם שלו
חרא של אבקה:nono:

יש בדיקות מעבדה של היבואן , אני אישית לא מאמין לשום בדיקה שבוצעה ע"י היצרן אבל כל אחד וההחלטות שלו
עד כמה שהבנתי המחיר שלה הוא ביין 250 -300 שקל תלוי מאיפה קונים או את מי מכירים.
מנסיון שלי ,אני משתמש בחברה הזו, סיימתי 3 דליים ועדיין אין זנב...:🙁. תתרחק מהטעם שוקולד , הווניל שלהם טוב, באותו טעם בדיוק כמו של MRM.

grandmothers-gym : לכל חברה יש את המוצרים היותר טובים\ פחות טובים שלה... משום מה היבואן החליט לייבא רק את הגיינר הזה ולא את האחד שהוא יותר נורמאלי (חפש באתר של היצרן תמצא אותו)

יש בדיקות מעבדה של היבואן , אני אישית לא מאמין לשום בדיקה שבוצעה ע"י היצרן אבל כל אחד וההחלטות שלו
עד כמה שהבנתי המחיר שלה הוא ביין 250 -300 שקל תלוי מאיפה קונים או את מי מכירים.
מנסיון שלי ,אני משתמש בחברה הזו, סיימתי 3 דליים ועדיין אין זנב...:🙁. תתרחק מהטעם שוקולד , הווניל שלהם טוב, באותו טעם בדיוק כמו של MRM.

grandmothers-gym : לכל חברה יש את המוצרים היותר טובים\ פחות טובים שלה... משום מה היבואן החליט לייבא רק את הגיינר הזה ולא את האחד שהוא יותר נורמאלי (חפש באתר של היצרן תמצא אותו)

גם אני ראיתי את הבדיקות האלה,היבואן של אינטר אקטיב לא הביא קופסאות מקוריות לבדיקה,הוא הביא חלבון "בקופסת פלסטיק" למעבדה,לך תדע מה הוא הביא....ככה מצוין על דפי הבדיקה שראיתי.בחלק מהבדיקות בכלל לא כתוב איך הם הגיעו,רק שתדע שבמידה והמעבדה מקבלת אריזה מקורית היא מציינת את זה על הטופס בדיקה גם אם לא מבקשים.

הכי מוזר שבחלק מהבדיקות שלו לא כתוב איך האבקה הגיע ורק רשום למעלה-אינטר אקטיב ומתחת אחוז החלבון,כל ילד בן 10 יכול ללכת מחר עם אבקה בשקית שמכילה חלבון ולהמציא איזה שם של חלבון לבדיקה והמעבדה תכתוב,המעבדה לא מתעסקת בשם של המוצר,היא מתעסקת בבדיקה אותה אתה דורש.שים לב שבבדיקות שהאתר פה עשה צויין שהגיע אריזה מקורית שנפתחה על ידי הכימאי במעבדה,זאת בדיקה אמינה,הבדיקה של יבואן אינטר אקטיב הזויה,לא אמינה ומטעה,אם הוא היה כזה בטוח בסחורה שלו הוא כמו גבר היה מכניס אריזות סגורות ומקוריות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית