הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 - התלבטות

iosi23

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום,

אני מעוניין להתחיל לקחת אומגה 3 ושמתי לב שיש המון חברות שמשווקות כדורים של זה..

מבין החברות הבאות מה הכי מומלץ? (סולגאר, אלספה, NOW, תרימה, סופרהרב)
קראתי גם שבזמן האחרון יש תביעה נגד החברות בארץ על קיום של מתכות כבדות וכספית בקפסולות, האם זה נכון?

אשמח גם לשמוע על חברות מחו"ל ואתרים מומלצים.

תודה רבה!

תחפש בדיקות שעשו לחברות שונות לגבי כמות המתכות הכבדות. יותר מזה זה רק המוניטין של החברה.
אני אישית משתמש בNOW. סולגאר נחשבים איכותיים מאוד גם כן.

אלספה נחשב לרולס רויס של האומגה 3 ( משתמש בו) למרות זאת לדעתי , גם חברות אחרות יותר זולות טובות במידה ועומדות בקרטריונים.

תריץ באמת חיפוש גם ב YNET תקבל מושג לגבי העולם הזה .

סופהרב הם היחידים בארץ שמייצרים במתקן מאוד מתקדם העומד בתקני הGMP, ISO ו HACCP הכי עדכניים.

אל תתפוס אותי במילה, אבל אני חושב שהם גם היחידים ברשימה שלך שמחזיקים בכל התארים הללו.

לא שזה מבטיח איכות מצויינת ב100%, אבל זה משהו.

אני בטוח שכבר דיברו בפורום על אומגה 3 ממקורות צמחיים, למישהו יש לינק לדיון ממצה בנושא?

אלספה נחשב לרולס רויס של האומגה 3 ( משתמש בו) למרות זאת לדעתי , גם חברות אחרות יותר זולות טובות במידה ועומדות בקרטריונים.

תריץ באמת חיפוש גם ב YNET תקבל מושג לגבי העולם הזה .

תקנה באמת אלספה ראיתי אותם במבצע בבית מרקחת של מכבי, מוכרים שם עם תוספת של 50%
כלומר ב-60 שקל קניתי 210 כדורים. שווה

בעדן טבע יש מבצע על אלספה מקס
יוצא 900 מג אומגה לשקל וזה גם יוצא שאתה לא צריך לבלוע 6 כדורים ביום כי בכל כדור יש כפול

זה שיש לו את הפרסומת הכי יפה כמובן!
וגם מה שכתוב בYNET!
וגם מה שאיתי גל ממליץ עליו!
וגם מה שיעל דרור ממליצה עליו!

שכחת גם קופסא יפה, ומוכרות ללא אינטרסים שממליצות עליו בסופר פארם שלא מפקיע מחירים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות!

לפי מה שאני מבין, אין ממש הבדל גדול בין המוצרים השונים מהחברות הנ"ל

נ.ב בכל כדור של אומגה 3 צריך להיות גם ויטמין E כנוגד חמצון? (שמתי לב לזה בחלק מהחברות שמציינות את זה במפורש, אבל באלספה מקס למשל לא ראיתי את זה באתר שלהם).

תודה על התשובות!

לפי מה שאני מבין, אין ממש הבדל גדול בין המוצרים השונים מהחברות הנ"ל

נ.ב בכל כדור של אומגה 3 צריך להיות גם ויטמין E כנוגד חמצון? (שמתי לב לזה בחלק מהחברות שמציינות את זה במפורש, אבל באלספה מקס למשל לא ראיתי את זה באתר שלהם).

מצטרף לשאלה, לא שמעתי על דבר כזה אפילו ויש לי אלספה.. מקווה שלא עשיתי טעות

ויטמין e הוא נוגד חימצון
אומגה 3 צמחי כן מתחמצן, לא יודע בוודאות לגבי זה מהדגים
אם שמים ויטמין כניראה שזו הסיבה

וואי וואי... אז איך זה (אלספה) בדיוק הרולס רויס של האומגה 3 אם אין בזה אפילו נוגד חימצון !?!? למה קניתי את זה...

כן אבל קראתי ושמעתי ששומן שמיתחמצן עושה מחלות לב בסופו של דבר אחרי כמה שנים וכשאתה נותל 6 כדורים ביום של השומן דגים הזה אז זה יכול להשפיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית