הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 135/110 קילו אחרי שיפור בטכניקה

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
לקח לי שבועיים-שלוש כדי לשפר את הטכניקה שעדיין לא מושלמת אבל נראת יותר טוב לדעתי..
עשיתי ריסט מ155 קילו ל135
בכל מקרה רציתי לדעת אם זה עדיין נראה רע לדעתכם..

אני צריך להודות לעידן, חיים, אלכס, והבחור עם המספרים בשם שאני לא יודע את שמו 🤡, והאמת שגם בפורום של ריפטו עזרו לי מאוד..

אגב הסט עבודה נראה פחות טוב, בעיקר בגלל התחתונים אבל זה נראה שהפיסוק היה רחב מדי..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש עדיין טיפה גלישה, אבל תמשיך להתאמן וזה יהיה בסדר. הסט עבודה באמת בפיסוק רחב מדי.

נראה הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת
יפה ובניסיון הקצר שלי עם התרגילים האלה ככל שמתרגלים אותם בטכניקה גרועה יותר זמן ככה יותר קשה לשפר אבל מה שטוב זה שזה עובד גם להיפך

זה הרבה יותר טוב. שים לב רק בתחתית שיש שיחרור כזה (אתה כאילו "קופץ" על הברכיים וזה משחרר אותן קדימה, רק זה והכל סבבה (ואל תעמוד רחב מדי).

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
זה הרבה יותר טוב. שים לב רק בתחתית שיש שיחרור כזה (אתה כאילו "קופץ" על הברכיים וזה משחרר אותן קדימה, רק זה והכל סבבה (ואל תעמוד רחב מדי).
כן אני כל הזמן שם לב לזה, זה מה שגורם לגלישה.. איך אני נמנע מזה?
אגב קבלתי עוד תגובות בפורום של ריפ ודווקא את התגובה הזאת אני מצטט
Ok. That second clip at 135kg revealed a lot. Stance is too wide and you're struggling a lot getting the bar position set and constantly adjusting. If you haven't already watch Rips video on bar position. Problems could be (a bit difficult to tell as you're wearing a dark top.....with a hood?) a too low bar position, your elbows are dropping which is losing tightness in your back causing the bar to slide not helped by the too low bar position. And ditch the hooded top.

הוא גם צודק, הבעיות עם המיקום של המוט עדיין קימות.. להשים עוד דגש גם על המרפקים יפתור את הבעיה?

את האמת לא הסתכלתי על סט העבודה כי היה ברור לי שהעמידה רחבה מדי ושהכל מתפקשש בגלל זה (כולל הגב). אתה יכול לנסות להחזיק מרפקים קצת יותר גבוה, אבל מהניסיון שלי מה שזה בדרך כלל מביא זה כאבים באמות. תנסה אולי לשים את המוט טיפה יותר גבוה.

שמור על המוט במיקום חזק תסתכל על המרפקיים שלך איך הם נוחתים לך למטה בתנועה וגם יש גלישה תצר תעמידה שלך יש תמיד מה לשפר ! תעלה עוד סירטונים

יש לי שאלה.. למה כל הפאוורליפטרים עושים דדליפט עם תחת כזה גבוה וגב כזה עקום?!!? תורידו תתחת שלכם תנו לרגליים לעבוד ותעשו את זה הרבה יותר יפה ... ברור שהמישקל יהיה נמוך יותר אבל זה לא עדיף ???

יש לי שאלה.. למה כל הפאוורליפטרים עושים דדליפט עם תחת כזה גבוה וגב כזה עקום?!!? תורידו תתחת שלכם תנו לרגליים לעבוד ותעשו את זה הרבה יותר יפה ... ברור שהמישקל יהיה נמוך יותר אבל זה לא עדיף ???
לא. אתה 🤡?

יש לי שאלה.. אתה רואה כאן דדליפט?

בלי לבקר אותך והכל אבל איך הגעתה לכאלה משקלי עבודה בלי לדעת טכניקה לעזאזל ולא מבחינה ביצועית אלה מבחינה של כזאת העמסה על הגוף בלי טכניקה נכונה איך הרשתה את זה לעצמך

• פותח/ת השרשור
בלי לבקר אותך והכל אבל איך הגעתה לכאלה משקלי עבודה בלי לדעת טכניקה לעזאזל ולא מבחינה ביצועית אלה מבחינה של כזאת העמסה על הגוף בלי טכניקה נכונה איך הרשתה את זה לעצמך
זה רק מוכיח שבטווח הקצר אפשר להתקדם גם עם טכניקה שהיא לא 100% מושלמת.. סה"כ זה לא שעיגלתי את הגב או משהו בסגנון, פשוט לא עירבתי את כל השרירים כמו שצריך, וההשלחות של זה - שאני עושה עכשיו 135 קילו קשה לי כאילו אני עושה 150 עם טכניקה שגויה.. אני כבר לא אעלה סרטונים עד שיהיה לי איזה משקל יפה לפרסם 😃

זה רק מוכיח שבטווח הקצר אפשר להתקדם גם עם טכניקה שהיא לא 100% מושלמת.. סה"כ זה לא שעיגלתי את הגב או משהו בסגנון, פשוט לא עירבתי את כל השרירים כמו שצריך, וההשלחות של זה - שאני עושה עכשיו 135 קילו קשה לי כאילו אני עושה 150 עם טכניקה שגויה.. אני כבר לא אעלה סרטונים עד שיהיה לי איזה משקל יפה לפרסם 😃
מה אתה לא יודע שסקוואט בטכניקה לא נכונה עוצר את הגדילה?
רק ABCDE
השיטה של שני דניאל עובדת!

• פותח/ת השרשור
מה אתה לא יודע שסקוואט בטכניקה לא נכונה עוצר את הגדילה?
רק ABCDE
השיטה של שני דניאל עובדת!
כן, אבל השיטה שלך לא עובדת.. אמרת לי בסרטונים הקודמים שהחזה שלי נופל כי אני לא מרים אותו מספיק חזק וזה לא נכון.. לי יש בעיה ייחודית 🤘
בכל מקרה הפעם צמצמתי את המרחק בין הרגליים וזה נראה טוב, הקטע שהמרפקים עדיין נופלים לי.. למרות שזה פחות מפריע לי.. יש סרטון בלוג למי שזה מעניין אותו.

כן, אבל השיטה שלך לא עובדת.. אמרת לי בסרטונים הקודמים שהחזה שלי נופל כי אני לא מרים אותו מספיק חזק וזה לא נכון.. לי יש בעיה ייחודית 🤘
בכל מקרה הפעם צמצמתי את המרחק בין הרגליים וזה נראה טוב, הקטע שהמרפקים עדיין נופלים לי.. למרות שזה פחות מפריע לי.. יש סרטון בלוג למי שזה מעניין אותו.
אחי השיטה שלי זה מסה בכל הכוח:bananaparty:🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬;susss;susss;susss:bananen_smilies074:😈😈🤪🤪🤪🤘🤘🤘

• פותח/ת השרשור
טוב החלטתי לפרסם את זה פה כי עדיין יש לי פגמים בטכניקה..

אלכס, אמרת להמשיך להתאמן למרות הגלישה. זה אמור להסתדר מעצמו?
אגב בסט מאחורה זה עדיין נראה שאני עולה בGM למרות שאני עולה בכלל עם החזה :/

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יש עדיין טיפה גלישה, אבל תמשיך להתאמן וזה יהיה בסדר. הסט עבודה באמת בפיסוק רחב מדי.

עדיין גולש.. יש לי פה ושם כמה חזרות טובות אבל אני לא ממש יודע איך לשחזר אותם ולעשות ככה באופן קבוע. מה ששמתי לב זה שכל פעם שאני לא שובר מקביל אני בקושי גולש, אז רק בחלק האחרון בתנועה זה נובע.
אגב טבעי שיהיה לי דומס רציני אחרי סקוואט של 130 קילו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית