הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוג האפדרין המומלץ ומחיריו

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך

OmriF

משתמש פעיל
570
0
נק' מוניטין:
46
570
0
אז ככה, הצלחתי למצוא מישהו שמוכר אפדרין.

ביקשתי הצעה לכמות שתספיק לי לחודש, והוא הציע לי:

אפדרין ארסן - 50 מ"ג לכדור - 6 ש"ח לכדור.

כדורים של 30 מ"ג - כ-3.5 שקל לכדור.

כמוסות EC - 6 ש"ח לכדור.

מה עדיף?
מה המינון המומלץ?

תודה רבה!

דבר ראשון לפני הכול תריץ חיפוש בפורום על אפדרין ותמצא כמה מדריכים מועילים בנוגע לאפדרין. בכול אופן בנוגע למינון ממולץ בין 25-75 מ''ג ביום. לא יותר מזה. לשלב עם קפאין ביחס של 1:10 יתן תוצאות טובות. על כול 25 מ''ג אפדרין, 250 מ''ג קפאין. המחירים סבירים לחלוטין, אני ההיתי הולך על הכדורים של 30 מ''ג. ב3.5 שקלים, כנראה רוב הסיכוים שזה האפדרין הפקיסטני, הוא מעולה. ההיתי מתרחק מהכדורים שמשולבים עם קפאין מכוון ועדיף לשלוט במינון לבד ולדעת מה אתה מכניס ובכמה, ומתי, ככה תוכל לשחק עם המינון של הקפאין בהתאם להרגשה. הארסן מחיר יקר, לאחרונה יש הרבה זיופים, אז תתרחק.

מחירים סבירים יחסית. אם אתה לוקח את הארסן תתחיל מ 25 בבוקר לראות איך משפיע עלייך ועם הזמן תעלה ל 25 בבוקר 25 לפני אימון אפשר להגיע ל עד ל 75 מעבר לזה פשוט אין צורך. על כל 25 מ"ג אפדרין 200 מ"ג קפאין, לי יש רגישות יתר לקפאין אז אני לוקח 100 מ"ג קפאין. אם זה כדורים של 30 מ"ג תחלק לחצי למרות שלא חובה אני תמיד ממליץ להתחיל מהמינון הקטן ביותר בכדי לראות איך משפיע החומר, ועם הזמן תעלה ל 60, בבוקר ולפני אימון.

זה באמת נשמע לי מוזר מאוד, קשה להשיג אפדרין ארסן, אם יש למישהו זה אולי מהסטוקים האחרונים. מה שכן אני הייתי הולך על האפדרין 30 מ"ג נקי, כי הארסן אינו אפדרין נקי.

• פותח/ת השרשור
מה אופן השימוש המומלץ? האם כדאי להתחיל את החיטוב ללא הכדורים ואז לאחר X זמן לקחת אותם כדי לראות מה תיהיה ההשפעה?

אז ענו לך חביבי תתחיל עם חצי כדור של ארסן של 25 מ"ג תשתה איתו כדור קפאין 200 מ"ג [מומלץ] או קפה שחור,תיראה איך הגוף שלך עומד בזה עם הכל בסדר תעלה ל50מ"ג+200 קפאין. ככה עד שתגיע ל75 מ"ג משם לא ממליץ לך לעלות גם בגלל שמשקל גוף שלך לא כזה גדול,וגם אתה תגלה צדדים אחרים שבך .
וארסן בארץ יש להשיג אבל יקר מאוד.

נערך לאחרונה:
בכול אופן בנוגע למינון ממולץ בין 25-75 מ''ג ביום. לא יותר מזה. לשלב עם קפאין ביחס של 1:10 יתן תוצאות טובות. על כול 25 מ''ג אפדרין, 250 מ''ג קפאין. המחירים סבירים לחלוטין, אני ההיתי הולך על הכדורים של 30 מ''ג. ב3.5 שקלים, כנראה רוב הסיכוים שזה האפדרין הפקיסטני, הוא מעולה. ההיתי מתרחק מהכדורים שמשולבים עם קפאין מכוון ועדיף לשלוט במינון לבד ולדעת מה אתה מכניס ובכמה, ומתי, ככה תוכל לשחק עם המינון של הקפאין בהתאם להרגשה. הארסן מחיר יקר, לאחרונה יש הרבה זיופים, אז תתרחק.
הארסן דווקה יוצא פה יותר זול...אם זה 6 ש"ח ל-כדור של 50 מלגרם.. וה-2 כדורים של הפקיסטני (30 לכדור)תכלס זה כ-20-25 חומר פעיל.. זה יוצא 7 שקל..אז ארסן יותר זול...יצא לי להתקל בזיופים של כל מיני סוגי אפדרין...יש כל מיני חרא שלא עובד,כך זה שזה מגיע ממקורות לא אמינים..
באפדרין של ארסן יש היתרון...זה חומר רפואי..יש לו אריזות מסודרות כמו תרופה..ואין לו זיופים,באריזות מסודרות אף אחד לא מזייף ארסן. ליפני כמה חודשים אייתה שמועה שהיה למישהו ארסן בתיפזורת בשקיות...זה כנראה 100% זיוף.
וליפני כמה ימים דווקה ניתקלתי ב-E ארסן אם מספר סידורי חרוט על האריזה (זה אמור להיות התוקף שלו) 2012/חודש ראשון.
*ניסיתי אותו אתמול בערב באימון,לא הצלחתי להרדם עד הבוקר..עובד פצצה..
למי שלא יודע אז אפדרין ארסן אורגינל צריך להראות כך באריזות כאלה.
efedrin_arsan_tab.jpg

הארסן דווקה יוצא פה יותר זול...אם זה 6 ש"ח ל-כדור של 50 מלגרם.. וה-2 כדורים של הפקיסטני (30 לכדור)תכלס זה כ-20-25 חומר פעיל.. זה יוצא 7 שקל..אז ארסן יותר זול...יצא לי להתקל בזיופים של כל מיני סוגי אפדרין...יש כל מיני חרא שלא עובד,כך זה שזה מגיע ממקורות לא אמינים..
באפדרין של ארסן יש היתרון...זה חומר רפואי..יש לו אריזות מסודרות כמו תרופה..ואין לו זיופים,באריזות מסודרות אף אחד לא מזייף ארסן. ליפני כמה חודשים אייתה שמועה שהיה למישהו ארסן בתיפזורת בשקיות...זה כנראה 100% זיוף.
וליפני כמה ימים דווקה ניתקלתי ב-E ארסן אם מספר סידורי חרוט על האריזה (זה אמור להיות התוקף שלו) 2012/חודש ראשון.
*ניסיתי אותו אתמול בערב באימון,לא הצלחתי להרדם עד הבוקר..עובד פצצה..
למי שלא יודע אז אפדרין ארסן אורגינל צריך להראות כך באריזות כאלה.
efedrin_arsan_tab.jpg

לא נמאס מהחארתות?
1. תראה לי הוכחה שביונקסו יש 20-25 מ"ג חומר פעיל, כאשר זה 100% HCL, הוכחה ולא "סטאס" אמר או חרתא כולשהוא
2. כמו שאני אגיד עוד 100 אלף פעם, בארסן יש את החומר הפעיל שנקרא Guaifenesin, מה שהופך את הארסן לחומר פחות נקי עם מרכיבים שלא נחוצים ואף יכולים להזיק בשימוש ממושך בניגוד לאפדרין הנקי 100% HCL שאפשר לקחת תקופה ממושכת ואף כמה שנים טובות (לא היו מחקרים מעל ל3 שנים רצוף, אבל עדיין מי יקח את זה תקופה כזו), לכן גם כולם אוהבים את הארסן כי הוא פחות נקי מה שהופך את התופעות לוואי ליותר משמעותיות.
Guaifenesin זה חרא של דבר, במחקרים ארוכי טווח יש פגיעה ב HDL העלאה של הLDL (כולסטרול) ויכול גם להיות נזק לכליות וכו' וכו'.

1.מה הקשר סטס?מה שרשמתי פה זה על פי מה שאני ואנשים אחרים מרגישים.על תכניס לי מילים לפה.
2.חלס כבר לזיין במוח חפרת אם זה רצח..אנשים כל שנה משתמשים בארסן בחיטוב שלהם ולאף אחד בחיים לא אייתה ממנו או מ-Guaifenesin שום בעיה בטח שלא מחיטוב של חודשיים/שלוש. ושום תופעות לוואי,אתה היחיד שבוכה.אז אולי אתה רגיש לזה,אין לזה שום תופעות לוואי.
אין מצב שבפקסטני יש 30 מלגרם אפדרין. חצי כדור של ארסן שזה 25 מלגרם מעיף לי את התחת פי 100 יותר חזק מהיונקסו...(למרות שהוא גם לא רע)
וזה לא רק אני...אינה יש פה עוד תגובות של אנשים שאומרים שארסן יותר חזק,ואף אחד לא מתלונן.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1770
יש לך מחקרים בנושא Guaifenesin שמוחיכים משהו חד משמעית? אם כן תשרוף את זה בלג בעומר.📢

1.מה הקשר סטס?מה שרשמתי פה זה על פי מה שאני ואנשים אחרים מרגישים.על תכניס לי מילים לפה.
2.חלס כבר לזיין במוח חפרת אם זה רצח..אנשים כל שנה משתמשים בארסן בחיטוב שלהם ולאף אחד בחיים לא אייתה ממנו או מ-Guaifenesin שום בעיה בטח שלא מחיטוב של חודשיים/שלוש. ושום תופעות לוואי,אתה היחיד שבוכה.אז אולי אתה רגיש לזה,אין לזה שום תופעות לוואי.
אין מצב שבפקסטני יש 30 מלגרם אפדרין. חצי כדור של ארסן שזה 25 מלגרם מעיף לי את התחת פי 100 יותר חזק מהיונקסו...(למרות שהוא גם לא רע)
וזה לא רק אני...אינה יש פה עוד תגובות של אנשים שאומרים שארסן יותר חזק,ואף אחד לא מתלונן.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1770
יש לך מחקרים בנושא Guaifenesin שמוחיכים משהו חד משמעית? אם כן תשרוף את זה בלג בעומר.📢
1. הא אז אתם מרגישים 24.5 מ"ג אפדרין בכדור במקום 30 מ"ג, ואוו תגלה לי איך זה עובד גם אני רוצה למדוד ככה
2. אני לא דיברתי על השיעולים שלי בכלל וזה לא קשור למה שרשמתי למעלה, תופעות הלוואי התכוונתי למרץ המוגבר, תקח אפדרה נקי תקח 1000מ"ג אפדרה הצמח שזה בפועל 30-40 מ"ג אפדרין ונראה מה יקרה לך, אתה לא תישן יומיים, זו הכוונה בחומר לא נקי.
3. מה הפואנטה לתת לך מחקרים, אתה גם ככה לא יודע לקרוא אנגלית חבל על המאמץ.
את המחקרים שלך קיבלת בשירים וסתמת את הפה, אני לא זונת מחקרים, כל חיפוש לוקח הרבה זמן יש לך את האתר של המחקרים תחפש לבד www.pubmed.com או www.biomedcentral.com

1. הא אז אתם מרגישים 24.5 מ"ג אפדרין בכדור במקום 30 מ"ג, ואוו תגלה לי איך זה עובד גם אני רוצה למדוד ככה
2. אני לא דיברתי על השיעולים שלי בכלל וזה לא קשור למה שרשמתי למעלה, תופעות הלוואי התכוונתי למרץ המוגבר, תקח אפדרה נקי תקח 1000מ"ג אפדרה הצמח שזה בפועל 30-40 מ"ג אפדרין ונראה מה יקרה לך, אתה לא תישן יומיים, זו הכוונה בחומר לא נקי.
3. מה הפואנטה לתת לך מחקרים, אתה גם ככה לא יודע לקרוא אנגלית חבל על המאמץ.
את המחקרים שלך קיבלת בשירים וסתמת את הפה, אני לא זונת מחקרים, כל חיפוש לוקח הרבה זמן יש לך את האתר של המחקרים תחפש לבד www.pubmed.com או www.biomedcentral.com
1. מתי שתיהיה ד"ר אתה גם תלמד 😉
2. מרץ מוגבר זה ידוע...אחרי שבוע,שבועיים/שלוש הגוף מתרגל והכל בסדר. צריך לדעת לא לקחת את זה קרוב לשינה ובסוף תירדם כמו תינוק.
3.אמרתי לך המחקרים האלה על הזין שלי,אתה יכול לישרוף אותם בלג בעומר את כולם,מחקרים לא תמיד עובדים בשטח.ואף אחד לא סתם לי את הפה מה אתה מזיין במוח,זה שלא קיבלת שם תגובה שלי על משהו רק אומר שנישבר לי מהחרא הזה.😵
*לילה טוב מושון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית