עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רציני?,ומה לגבי הפאקיסטני (30 מ"ג) שמעת על זיופים שלו?. הארסן מחיר יקר, לאחרונה יש הרבה זיופים, אז תתרחק.
הארסן דווקה יוצא פה יותר זול...אם זה 6 ש"ח ל-כדור של 50 מלגרם.. וה-2 כדורים של הפקיסטני (30 לכדור)תכלס זה כ-20-25 חומר פעיל.. זה יוצא 7 שקל..אז ארסן יותר זול...יצא לי להתקל בזיופים של כל מיני סוגי אפדרין...יש כל מיני חרא שלא עובד,כך זה שזה מגיע ממקורות לא אמינים..בכול אופן בנוגע למינון ממולץ בין 25-75 מ''ג ביום. לא יותר מזה. לשלב עם קפאין ביחס של 1:10 יתן תוצאות טובות. על כול 25 מ''ג אפדרין, 250 מ''ג קפאין. המחירים סבירים לחלוטין, אני ההיתי הולך על הכדורים של 30 מ''ג. ב3.5 שקלים, כנראה רוב הסיכוים שזה האפדרין הפקיסטני, הוא מעולה. ההיתי מתרחק מהכדורים שמשולבים עם קפאין מכוון ועדיף לשלוט במינון לבד ולדעת מה אתה מכניס ובכמה, ומתי, ככה תוכל לשחק עם המינון של הקפאין בהתאם להרגשה. הארסן מחיר יקר, לאחרונה יש הרבה זיופים, אז תתרחק.
אני כנראה אלך בסוף על ה-30 מ"ג. יש סוגים שלו?
הארסן דווקה יוצא פה יותר זול...אם זה 6 ש"ח ל-כדור של 50 מלגרם.. וה-2 כדורים של הפקיסטני (30 לכדור)תכלס זה כ-20-25 חומר פעיל.. זה יוצא 7 שקל..אז ארסן יותר זול...יצא לי להתקל בזיופים של כל מיני סוגי אפדרין...יש כל מיני חרא שלא עובד,כך זה שזה מגיע ממקורות לא אמינים..
באפדרין של ארסן יש היתרון...זה חומר רפואי..יש לו אריזות מסודרות כמו תרופה..ואין לו זיופים,באריזות מסודרות אף אחד לא מזייף ארסן. ליפני כמה חודשים אייתה שמועה שהיה למישהו ארסן בתיפזורת בשקיות...זה כנראה 100% זיוף.
וליפני כמה ימים דווקה ניתקלתי ב-E ארסן אם מספר סידורי חרוט על האריזה (זה אמור להיות התוקף שלו) 2012/חודש ראשון.
*ניסיתי אותו אתמול בערב באימון,לא הצלחתי להרדם עד הבוקר..עובד פצצה..
למי שלא יודע אז אפדרין ארסן אורגינל צריך להראות כך באריזות כאלה.
![]()
1. הא אז אתם מרגישים 24.5 מ"ג אפדרין בכדור במקום 30 מ"ג, ואוו תגלה לי איך זה עובד גם אני רוצה למדוד ככה1.מה הקשר סטס?מה שרשמתי פה זה על פי מה שאני ואנשים אחרים מרגישים.על תכניס לי מילים לפה.
2.חלס כבר לזיין במוח חפרת אם זה רצח..אנשים כל שנה משתמשים בארסן בחיטוב שלהם ולאף אחד בחיים לא אייתה ממנו או מ-Guaifenesin שום בעיה בטח שלא מחיטוב של חודשיים/שלוש. ושום תופעות לוואי,אתה היחיד שבוכה.אז אולי אתה רגיש לזה,אין לזה שום תופעות לוואי.
אין מצב שבפקסטני יש 30 מלגרם אפדרין. חצי כדור של ארסן שזה 25 מלגרם מעיף לי את התחת פי 100 יותר חזק מהיונקסו...(למרות שהוא גם לא רע)
וזה לא רק אני...אינה יש פה עוד תגובות של אנשים שאומרים שארסן יותר חזק,ואף אחד לא מתלונן.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1770
יש לך מחקרים בנושא Guaifenesin שמוחיכים משהו חד משמעית? אם כן תשרוף את זה בלג בעומר.📢
1. מתי שתיהיה ד"ר אתה גם תלמד 😉1. הא אז אתם מרגישים 24.5 מ"ג אפדרין בכדור במקום 30 מ"ג, ואוו תגלה לי איך זה עובד גם אני רוצה למדוד ככה
2. אני לא דיברתי על השיעולים שלי בכלל וזה לא קשור למה שרשמתי למעלה, תופעות הלוואי התכוונתי למרץ המוגבר, תקח אפדרה נקי תקח 1000מ"ג אפדרה הצמח שזה בפועל 30-40 מ"ג אפדרין ונראה מה יקרה לך, אתה לא תישן יומיים, זו הכוונה בחומר לא נקי.
3. מה הפואנטה לתת לך מחקרים, אתה גם ככה לא יודע לקרוא אנגלית חבל על המאמץ.
את המחקרים שלך קיבלת בשירים וסתמת את הפה, אני לא זונת מחקרים, כל חיפוש לוקח הרבה זמן יש לך את האתר של המחקרים תחפש לבד www.pubmed.com או www.biomedcentral.com