הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימה

KobiIsKingOfDL

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
קראתי במדריך באתר והיה רשום שצריך ביום הזה מינימום צריכת שומן מה הכוונה כמה אני צריך לאכול גרם שומן כפול משקל גופי ביום כזה?

בעיקרון אתה יכול להשתמש ביום הזה בתור יום "צ'יט", ופשוט לאכול מה שבא לך בלי להגזים יותר מדי תוך כדי הקפדה על הערכים של החלבון והפחמימה כדי שתיצא לך העמסה מוצלחת.
אם אתה רוצה את זה "נקי" יותר, פשוט אל תוסיף את כל השומן שאתה מוסיף לתפריט ביום יום (שקדים, שמן זית, טחינה וכו').

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אתה יכול להשתמש ביום הזה בתור יום "צ'יט", ופשוט לאכול מה שבא לך בלי להגזים יותר מדי תוך כדי הקפדה על הערכים של החלבון והפחמימה כדי שתיצא לך העמסה מוצלחת.
אם אתה רוצה את זה "נקי" יותר, פשוט אל תוסיף את כל השומן שאתה מוסיף לתפריט ביום יום (שקדים, שמן זית, טחינה וכו').

כאילו למשל אם אני צריך ביום רגיל של חיטוב 201.2 גרם פחמימה 150 גרם חלבון ו66 גרם שומן שכל זה 2000 קלוריות אז אני צריך להוסיף 500 קלוריות רק של פחמימות כאילו 125 גרם פחמימה +?
שזה יוצא326.2 גרם פחמימה 150 חלבון ו66 שומן?
ככה עושים את זה?משאירים אותה כמות שומן?

לפי הערכים שלך לדעתי אתה לא צריך העמסות בכלל, תאכל קצת יותר פעם בשבועיים בשביל ההרגשה הטובה וזה אמור להספיק.

• פותח/ת השרשור
אני שוקל 83
על 20-23% שומן
אני צורך בתחזוקה שלי 2862 קלוריות
עכשיו מתי אני צריך לעשות העמסה מתי שאני מרגיש עייף?
פעם בשבועיים זה פעם ב14 יום ?לעשות העמסה כמו שתיארתי?

אני שוקל 83
על 20-23% שומן
אני צורך בתחזוקה שלי 2862 קלוריות
עכשיו מתי אני צריך לעשות העמסה מתי שאני מרגיש עייף?
פעם בשבועיים זה פעם ב14 יום ?לעשות העמסה כמו שתיארתי?
2800 קלוריות בתחזוקה? נשמע טעות. מה הגובה שלך?

• פותח/ת השרשור
1.75
זה ביום שיש לי אימון ארובי ומשקולות ביחד

---------- התגובה התווספה ב 12:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:37 ----------

נו מישהו שיעזור

---------- התגובה התווספה ב 12:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:47 ----------

2800 קלוריות בתחזוקה? נשמע טעות. מה הגובה שלך?

אני 1.75
והתחזוקה זה ביום שבו יש לי אימון אירובי ואימון משקולות

1.75
זה ביום שיש לי אימון ארובי ומשקולות ביחד

---------- התגובה התווספה ב 12:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:37 ----------

נו מישהו שיעזור

---------- התגובה התווספה ב 12:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:47 ----------

אני 1.75
והתחזוקה זה ביום שבו יש לי אימון אירובי ואימון משקולות
ומה לגבי ימים ללא אימון?
תשקול להוריד את האירובי או לפחות למתן אותו. תוכל להתאושש מאימונים יותר טוב, ולא תסכן את עצמך באימון יתר.
והעמסה בכל מקרה תבצע, הייתי ממליץ במקרה שלך באופן מבוקר מאוד ולא יותר מ-500~1000 קלוריות מעל התחזוקה.

• פותח/ת השרשור
ומה לגבי ימים ללא אימון?
תשקול להוריד את האירובי או לפחות למתן אותו. תוכל להתאושש מאימונים יותר טוב, ולא תסכן את עצמך באימון יתר.
והעמסה בכל מקרה תבצע, הייתי ממליץ במקרה שלך באופן מבוקר מאוד ולא יותר מ-500~1000 קלוריות מעל התחזוקה.

רגע אפשר לעשות אימון אירובי ומשקולות ביחד באותו זמן כאילו עשיתי אימון משקולות ואז ישר להתחיל אירובי?
ימים ללא אימון אני צורך 2222 קלוריות אז בתפריט אני יאכל רק 1800 קלוריות באותו היום? או להשאר עם 2000?
מה הכוונה להוריד את האירובי? כמה זמן אני יכול לעשות אירובי בשבוע?
כן אני יודע אני עושה העמסה של 500 קלוריות פעם בשבועיים ;a2gasg

רגע אפשר לעשות אימון אירובי ומשקולות ביחד באותו זמן כאילו עשיתי אימון משקולות ואז ישר להתחיל אירובי?
ימים ללא אימון אני צורך 2222 קלוריות אז בתפריט אני יאכל רק 1800 קלוריות באותו היום? או להשאר עם 2000?
מה הכוונה להוריד את האירובי? כמה זמן אני יכול לעשות אירובי בשבוע?
כן אני יודע אני עושה העמסה של 500 קלוריות פעם בשבועיים ;a2gasg
אפשרי לעשות אימון אירובי ומשקולות באותו היום, אבל שים לב שאתה מצליח להתאושש מסוגים כאלה של אימונים ותנסה לא להביא את עצמך לגרעון גדול מדי באותו היום.
עדיף שיהיה לאדם תפריט אחיד לכל ימות השבוע, גם כי זה שומר על שגרה מסוימת וגם כי זה קצת אובססיבי להתחיל להסתובב עם כמה סוגי תפריטים לכל יום בשבוע. תשאר על 2000 אבל באמת תבדוק שאתה שורף את הכמות שציינת, כי זה נראה קצת יותר מדי.
ההגבלה של האירובי צריכה להגיע מהגרעון הקלורי הכולל, מהעצימות שלה ומהרגשת ההתאוששות בין אימונים - כלומר: אל תביא את עצמך לגירעונות גדולים מדי בגלל האירובי, תבצע את הפעילות בעצימות נמוכה-בינונית, ותבחן את ההרגשה הכללית שלך בנוגע לעד כמה טוב אתה מצליח להתאושש מאימון משקולות אחד לשני יחד עם האירובי שאתה מכניס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית