נק' מוניטין:
0
- 44
- 0
קראתי במדריך באתר והיה רשום שצריך ביום הזה מינימום צריכת שומן מה הכוונה כמה אני צריך לאכול גרם שומן כפול משקל גופי ביום כזה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיקרון אתה יכול להשתמש ביום הזה בתור יום "צ'יט", ופשוט לאכול מה שבא לך בלי להגזים יותר מדי תוך כדי הקפדה על הערכים של החלבון והפחמימה כדי שתיצא לך העמסה מוצלחת.
אם אתה רוצה את זה "נקי" יותר, פשוט אל תוסיף את כל השומן שאתה מוסיף לתפריט ביום יום (שקדים, שמן זית, טחינה וכו').
2800 קלוריות בתחזוקה? נשמע טעות. מה הגובה שלך?אני שוקל 83
על 20-23% שומן
אני צורך בתחזוקה שלי 2862 קלוריות
עכשיו מתי אני צריך לעשות העמסה מתי שאני מרגיש עייף?
פעם בשבועיים זה פעם ב14 יום ?לעשות העמסה כמו שתיארתי?
2800 קלוריות בתחזוקה? נשמע טעות. מה הגובה שלך?
ומה לגבי ימים ללא אימון?1.75
זה ביום שיש לי אימון ארובי ומשקולות ביחד
---------- התגובה התווספה ב 12:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:37 ----------
נו מישהו שיעזור
---------- התגובה התווספה ב 12:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:47 ----------
אני 1.75
והתחזוקה זה ביום שבו יש לי אימון אירובי ואימון משקולות
ומה לגבי ימים ללא אימון?
תשקול להוריד את האירובי או לפחות למתן אותו. תוכל להתאושש מאימונים יותר טוב, ולא תסכן את עצמך באימון יתר.
והעמסה בכל מקרה תבצע, הייתי ממליץ במקרה שלך באופן מבוקר מאוד ולא יותר מ-500~1000 קלוריות מעל התחזוקה.
אפשרי לעשות אימון אירובי ומשקולות באותו היום, אבל שים לב שאתה מצליח להתאושש מסוגים כאלה של אימונים ותנסה לא להביא את עצמך לגרעון גדול מדי באותו היום.רגע אפשר לעשות אימון אירובי ומשקולות ביחד באותו זמן כאילו עשיתי אימון משקולות ואז ישר להתחיל אירובי?
ימים ללא אימון אני צורך 2222 קלוריות אז בתפריט אני יאכל רק 1800 קלוריות באותו היום? או להשאר עם 2000?
מה הכוונה להוריד את האירובי? כמה זמן אני יכול לעשות אירובי בשבוע?
כן אני יודע אני עושה העמסה של 500 קלוריות פעם בשבועיים ;a2gasg