הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חוות דעת SAN-טעם קרם וופלים

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
טוב אז קניתי את האבקה הזאת ואני חייב להגיש שהופתעתי לטובה
טעם 10\10 הייתי אומר כי יש לזה טעם ממש טעים זה לא משהו שימאס לי מהר ניראלי
עירבוב 10\10 מתערבב ממש טוב לא צריך לנער שעות בשביל לא לראות גושים
אין קצף
אם מים טעים אם חלב עוד יותר...
קיצר בכללי נותן 10\10

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח אם זה וופלים אבל יש על זה תמונה של פיצ'אנקי (ברוסית) אם וניל אם אני לא טועה.
אני לא מצליח למצוא את השם של טעם של זה

ומה דעתך על dutch chocolate?

מאוד מיוחד,אבל גם לא.אצלי נומרו אונו זה שוקולד מנטה

---------- התגובה התווספה ב 12:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:00 ----------

אני לא בטוח אם זה וופלים אבל יש על זה תמונה של פיצ'אנקי (ברוסית) אם וניל אם אני לא טועה.
אני לא מצליח למצוא את השם של טעם של זה

זה ווניל אוגיות מה שיש לך,על וואפלים יש תמונה של וואפלים

זה חלבון,אבל ד"א הגיינר שלהם מעולה,מה שנקרא גיינר רזה עם יחס 1:1 ,טעם תותי יער -אין דברים כאלה גם באבקות חלבון.

• פותח/ת השרשור
טוב אז התבלבלתי הטעם זה לא וופלים אלה זה קרם עוגיות, האבקה זאת אבקת חלבון רגילה פלטיניום

באר שבעים יכולים לפנות אלי בפרטי,שאר החברים יכולים לרכוש את מוצרי ה סאן בחנויות תוספי מזון ברחבי הארץ

באר שבעים יכולים לפנות אלי בפרטי,שאר החברים יכולים לרכוש את מוצרי ה סאן בחנויות תוספי מזון ברחבי הארץ
אכפת לך לתת שמות של חנויות בכפר סבא והסביבה? (עדיפות לכפר סבא) ומחיר אם אתה יכול

עדיין יש 10 אחוז הנחה על האבקה של אינטרקטיב או שנגמר המבצע?

אני לא סגור על זה ,אבל אני די בטוח שנגמר האינטראקטיב הישן במחסנים,מחכים למשלוח של ליין חדש עם מוצרים איכותיים במיוחד באופן עיקרוני. זה ליין שמופץ בחנויות GNC,הרבה מאוד דברים ודברים טובים במיוחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית