הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרשור הכפירה הגדול

האמת שבמקרה הספציפי הזה קצת הטרלתי אובר.
אבל הרגת אותי עם הלמחוק הודעות שלך, כאילו הדעות של כולם לא תורמות במאומה לשרשור מלבד סרטוני האתאיזם שלכם.

לא ממש הטרלת אובר. הוא טען שאתיאיזם זה חוסר אמונה במונותיאיזם (ההגדרה ה"חדשה"), ואז שאלתי אותו איך זה שהיהודים הואשמו באתיאיזם בימי הביניים והתשובה הייתה "כי הם לא האמינו בנצרות". ואחרי שאמרתי שסתם הטרלתי הוא כתב "אבל לא אמרתי שהיהודים הם אתיאיסטים". זה מין סוג כזה של "מה שלא יהיה, זה יתאים לתיאוריה שלי".
ואגב, סתם לידע כללי היהודים כן הואשמו באתיאיזם, רק במאה ה-17. למידע נוסף "על האתיאיזם של הרבנים" מאת קרמואל לובקוביץ, או "השפינוציזם ביהדות" מאת יוהן גאורג וכטר.

האמת שבמקרה הספציפי הזה קצת הטרלתי אובר.
אבל הרגת אותי עם הלמחוק הודעות שלך, כאילו הדעות של כולם לא תורמות במאומה לשרשור מלבד סרטוני האתאיזם שלכם.

לפחות אתה מודה באשמה 👑
אם זה לא היה ברור - התכוונתי שימחוק גם את שלי. ומה שניהיה פה מהדיון זה רחוק מלהיות מועיל. עדיף כבר אשכול מרוכז עם סירטוני קארל סגן המלך

---------- התגובה התווספה ב 22:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:50 ----------

לא ממש הטרלת אובר. הוא טען שאתיאיזם זה חוסר אמונה במונותיאיזם (ההגדרה ה"חדשה"), ואז שאלתי אותו איך זה שהיהודים הואשמו באתיאיזם בימי הביניים והתשובה הייתה "כי הם לא האמינו בנצרות". ואחרי שאמרתי שסתם הטרלתי הוא כתב "אבל לא אמרתי שהיהודים הם אתיאיסטים". זה מין סוג כזה של "מה שלא יהיה, זה יתאים לתיאוריה שלי".
ואגב, סתם לידע כללי היהודים כן הואשמו באתיאיזם, רק במאה ה-17. למידע נוסף "על האתיאיזם של הרבנים" מאת קרמואל לובקוביץ, או "השפינוציזם ביהדות" מאת יוהן גאורג וכטר.

😲:suicide:
לא
טענתי שאתאיזם זה חוסר אמונה במונותאיזם! אמרתי שככה זה היה בעבר אבל לא לזה אנחנו מתכוונים היום! ולא לזה התכוונתי אני! או שאתה עייף או שאני מתחיל לפקפק ביוכלת הבנת נקרא* שלך..
לא יודע אם יהודים הואשמו או לא הואשמו באתאיזם. יודע בוודאות [או לפחות כך למדתי] שמי שהואשם באתאיזם היו כל אלה שהאמינו בפוליתאיזם, והאשמה הגיע מהנצרות.

כל זה פשוט לא מעניין אותי וכל זה פשוט לא קשור לכל הדיון פה. הטרלה אחת ארוכה.

נערך לאחרונה:

בקטע של ההטרלה הבנתי למה הוא התכוון למרות חוסר העקביות שלו, וזה לא באמת מתקשר ישירות לאיזה טיעון לוגי מסויים בויכוח, ולכן הגדרתי את זה כהטרלה עודפת.

לגבי היהדות שנחשבה לאתאיזם, את זה ממש לא ידעתי.
איך אבל זה מתקשר לשפינוזה שהרי לא האמין בנצחיות הנשמה שהרי היהדות מושתתת על עיקרון נצחיות הנשמה?

אתם מפחד שאנשים יראו שאתה לא יודע להשתמש נכון במונחים שאתה כותב?

עלית עליי..
רק שלי אין מה להפסיד.. אבל אני מפחד על השם שלך פה..'תה יודע.. מנהל.. בכל זאת... יראו שכל מה שאתה יכול לעשות זה להיתפס על מילה שאמרתי שאיכשהו נקשרת לך עם משהו מהתחום שלך ולהתעצבן "איך אני מעז?!;azban"
ואז להטריל במקום לדון בנושא...

לא, הוא לא רוצה שאנשים יצביעו על זה שהחשיבה שלו דוגמטית ולא מושכלת בדיוק כמו של איש מאמין (צריך לעשות סרטון "למה אנשים צוחקים על מדענים שאין להם מושג מהמושגים שהם מדברים עליהם, אבל הם חושבים שהם יכולים לעבוד על כולם כי אחי, זה מדעעעעע, מדעעעעעעעע"). לא ימחק כלום, הדיונים כאן לגיטימיים.

כנ"ל
בכלל אתאיזם = דת, אתה לא יודע?

מתן תורה:
http://www.youtube.com/watch?v=6UFgz6FrY9Y&feature=youtu.be

---------- התגובה התווספה ב 22:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:11 ----------

קמה מפלגה חדשה למען הפרדת הדת מהמדינה:

---------- התגובה התווספה ב 22:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:42 ----------

נתן זהבי ה-👑 על כל הסיפור של הדרת נשים:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FHEMGJ&c41t4nzVQ=EM

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לינקיית FXP:
http://www.***/showthread.php?t=7521234

הרבה מידע טוב, אבל הויכוחים שם הורגים אותי. LOL

סרטון מעולה, ולא רק לנושא הספציפי של השרשור הזה, אלא כנגד כל הרוּחְנִים למיניהם (טבעונים, אנשי שאנטי באנטי, צמחונים, הומיאופאטים וכו'):

---------- התגובה התווספה 12-01-2012 ב 11:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 11-01-2012 ב 20:46 ----------

what atheists cry out during sex:

AtheistSex.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית