למען שימור השם הטוב של סטאלין, ככל הנראה שאם הוא היה עושה בדיוק ההפך ואוסר על האתאיזם ומלמד רק על הדת התוצאות לא היו שונות מדי.
סטאלין היה פסיכופט. כנ"ל לגבי דוקינס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למען שימור השם הטוב של סטאלין, ככל הנראה שאם הוא היה עושה בדיוק ההפך ואוסר על האתאיזם ומלמד רק על הדת התוצאות לא היו שונות מדי.
שכל אחד יחנך את הילדים שלו איך שהוא רוצה, אבל ברגע שכתוצאה מהחינוך הזה, אני לא יכול לנסוע בשבת, או מחקרים שיכולים לשפר את איכות חיי, או להאריך אותם במקרה הצורך (תאי גזע, למשל) לא יכולים לצאת לפועל, או שיוצאים שהידים לבצע פיגועים, הזכות הזאת נגמרת.
איפה ראית שדיברתי על כסף? וכן, אני בעד שכל אחד יעשה ביטוחים לעצמו (ואני לא מדבר על העבודה בעיניים שנקראת ביטוח לאומי), ויפרנס את עצמו.
ביטול העדפה ממשלתית זו התחלה.
חינוך מגזרים שאין אלוהים שיסדר להם 72 בתולות אם הם יפוצצו אוטובוס, או שאוסר עליהם לבצע מחקרים שישפרו את עתיד הרפואה זה ההמשך. זה ממש לא מעניין שיש קהילות חרדיות או דתיות אחרות שמסתדרות. כל עוד "הזכויות" שלהם מתנגשות בזכויות שלי, יש לי בעיה איתם.
Why Atheists Care About YOUR Religion - YouTube
אין לי בעיה עם זה - בפעם הבאה שמישהו יפגין נגד מחקרים בתאי גזע, כי הוא חושב שהחבר הדמיוני שלו רוצה בכך, שדינו יהיה כדין מי שדן אנשים אחרים למוות או לנכות.
שכל אחד יחיה איך שהוא רוצה, כל עוד הוא לא מונע מהמדע והרפואה להתקדם, והוא לא מונע ממני לנסוע בשבת או חושב שאני צריך לרדת על הברכיים ולמלמל תפילות שלוש פעמים ביום. אולי אני גם צריך למצוץ לו, וגמרנו? יש מבין?
---------- התגובה התווספה ב 20:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:16 ----------
אולי גם לא תאסור על תעמולה גזענית - הרי יש כאן רק הסתברות שהשומעים אותה יפגעו באנשים אחרים, לא?
בסדר - אני ארחיב את ההגדרה - כל מה שמונע מאחר את הזכות לחיים, חופש עיסוק, חופש תנועה, בריאות וכו'.
פתרון היפותטי אחד הוא הפרדת דת ממדינה. לא ממש עובד בישראל, מה לעשות. וגם במדינות שיש בהן הפרדת דת ממדינה, עדיין הדת מפריעה, מה לעשות. אני בדעה שצריך לאסור על דתות באותה מידה שאוסרים הרואין. אני בטוח שגם סטטיסטית והיסטורית, דתות יותר מסוכנות מהרואין. אם הדתות היו כאלו שבאמת כל אחד חי לפי מה שהוא מאמין בו, ולא כופה על אחרים את אמונתו, או מונע קדמה, אז לא הייתה בעיה. מה לעשות שזה לא המצב.
בעולם אוטופי, הכל טוב ויפה, שכל אחד ישתמש בהרואין, ושכל אחד יאמין במה שהוא רוצה. בפועל, אנשים שנגמלים מהרואין הם נטל על החברה, בדיוק כמו דתות.
אגב, דתות גם לא חייבות להיות religion, אלא גם אידיאולוגיות, כמו נאציזם.
בפעם המיליון, אין לי בעיה שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה, ברגע שהוא מנסה לכפות ו/או מצליח לעשות את זה עליי, יש לי עם זה בעיה.
ואני לא חייב לתת לאף אחד כספי צדקה - בעיה שלהם שהם לא עשו ביטוח בריאות/לא למדו, וכו' וכו'.
השיחה מתחילה לנוע במעגל - שיאמינו במה שהם רוצים! ברגע שהם לא מנהלים חיים משל עצמם, כמו קהילה סגורה בברוקלין, אלא כופים את זה עליי, פה מתחילה הבעיה שלי. וגם אותן מדינות, כמו ארה"ב, שבהן יש הפרדת דת ממדינה, זו אותה מדינה שבה מדינות הדרום מלמדות את הפסאודו מדע שנקרא "התכנון התבוני" או שנמנעים מחקרים בתאי גזע בגלל הלובי הדתי.
נניח ואני מאמין באנשי זאב - נראה לך הגיוני שאני אלמד את זה בבתי ספר?
אז למה זה בסדר שמלמדים על אנשים שחיים שבוע בתוך בטן של לוייתן?
עם אותם דתיים שחיים בשלום עם כולם אין לי שום בעיה. הדתות המרכזיות בעולם כן מכילות גם אלמנטים של משיחיות וכפייה על אחרים (ג'יהאד, מסעות הצלב, החזרה בתשובה, וכדומה). ברגע שזה מתערבב עם המדינה, גם אם יש כביכול הפרדה, נוצרות אותן ההשלכות, ולכן גם קיומה של הדת בפני עצמה הוא סכנה. לא צריך ללכת רחוק - יש מדינות שלמות שמאמינות שאתה "שטן קטן", והן בשאיפה להשיג נשק גרעיני. אתה לא רואה פה בעיה?
ספר מומלץ: http://www.kinbooks.co.il/htmls/page_3287.aspx?c0=17650&bsp=13889
אז זכויות יכולות להיגמר? מה אתה אומר...שכל אחד יחנך את הילדים שלו איך שהוא רוצה, אבל ברגע שכתוצאה מהחינוך הזה, אני לא יכול לנסוע בשבת, או מחקרים שיכולים לשפר את איכות חיי, או להאריך אותם במקרה הצורך (תאי גזע, למשל) לא יכולים לצאת לפועל, או שיוצאים שהידים לבצע פיגועים, הזכות הזאת נגמרת.