הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע התנסות אישית-jack3d- לא רק רדבול עושה לך כנפיים

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
בוקר טוב. אמש ניסיתי את הג׳ק בעקבות המלצות חמות בפורום. התרשמות: טעם- 10 מסיס במים והטעם של מסטיק- ענבים פשוט מעולה. השפעה-10 במהלך האימון הרגשתי תחושת קלילות והאמת שבסיומו הרגשתי, בניגוד לאימונים קודמים, שאני יכול למשוך כל הלילה. בסופו של דבר באמת לא נרדמתי עד שעה מאוחרת ואין לי ספק שזה נתן לי קצת ממה שיש לברסלבים המרקדים. מישהו יודע מה החומר הפעיל בתוסף שנותן עוררות כל כך גבוהה? תודה.

אז שווה לקנות, אתה אומר?
יותר ממריץ מסתם כמוסות קפאין?

אגב, כל משקאות האנרגיה הללו לא עושים לי כלום.
ניסיתי לשתות שתי פחיות לבד כדי לראות איזה הייפ אני אקבל, נרדמתי כמו גדול.

שמע, אמנם על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח, אבל "טעם-10"!?!?
אם הייתה לי בחירה אם לשתות את זה או כוס וודקה, הייתי הולך על הוודקה.

• פותח/ת השרשור
כן. מנסיוני האישי אתמול אני בהחלט ממליץ ( אני אתן לזה חודש לראות אם ההשפעה מתפוגגת) כן הטעם לדעתי היה מוצלח במיוחד ויש לזה ריח נעים של ענבים. מה שכן בפתיחת הקופסה האבקה קצת מתנדפת החוצה. מישהו יכול להרחיב על הדימטילמילמין הזה? סתם מענין לדעת גם אם יש לזה השפעה על החשק המיני. *

• פותח/ת השרשור
קיבה ריקה? לא ראיתי שום מגבלה כזו. אני נטלתי אחרי חטיף+אקטימל+2 כוסות קפה שחור.
המגבלות היחידות שראיתי: לא יותר מ-3 סקופים ולא יותר מ-5 פעמים בשבוע.

אז שווה לקנות, אתה אומר?
יותר ממריץ מסתם כמוסות קפאין?

אגב, כל משקאות האנרגיה הללו לא עושים לי כלום.
ניסיתי לשתות שתי פחיות לבד כדי לראות איזה הייפ אני אקבל, נרדמתי כמו גדול.
משקאות אנרגיה זה לגייז ולערסים.
זה לא עושה כלום. תתחיל קודם עם קפאין. אחר כך נדבר.
קיבה ריקה? לא ראיתי שום מגבלה כזו. אני נטלתי אחרי חטיף+אקטימל+2 כוסות קפה שחור.
המגבלות היחידות שראיתי: לא יותר מ-3 סקופים ולא יותר מ-5 פעמים בשבוע.
למה אתה שותה אקטימל? :bad:

• פותח/ת השרשור
אקטימל? כי זה טעים..

ואיפה אפשר למצוא מטיל....? ואם אפשר לקבל הרחבה על מהם בדיוק דימטיל ומטיל? תודה

מומלץ לקחת JACK 3D בשעות הצהריים או אחר הצהריים לא מומלץ לקחת בשעות הערב כי אח"כ לא יושנים כל הלילה

מומלץ לקחת JACK 3D בשעות הצהריים או אחר הצהריים לא מומלץ לקחת בשעות הערב כי אח"כ לא יושנים כל הלילה
אתמול לקחתי 3 סקופים של הג'ק באיזה 6:30 בערב, דווקא בגלל הנושא הזה אמרתי לעצמי לקחת את זה אחרי תקופה שלא לקחתי.
טוב תקשיבו.
לא נרדמתי כל הלילה!!!

הלכתי לישון באיזה 2 וכל השינה שלי הייתה חרא, עם חלומות על סקוואטים ודדליפטים. הרס לי את החיים הדבר הזה הלילה.

אתמול לקחתי 3 סקופים של הג'ק באיזה 6:30 בערב, דווקא בגלל הנושא הזה אמרתי לעצמי לקחת את זה אחרי תקופה שלא לקחתי.
טוב תקשיבו.
לא נרדמתי כל הלילה!!!

הלכתי לישון באיזה 2 וכל השינה שלי הייתה חרא, עם חלומות על סקוואטים ודדליפטים. הרס לי את החיים הדבר הזה הלילה.

אחי אתה מחוק פצצות..!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית