הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע התנסות אישית-jack3d- לא רק רדבול עושה לך כנפיים

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
בוקר טוב. אמש ניסיתי את הג׳ק בעקבות המלצות חמות בפורום. התרשמות: טעם- 10 מסיס במים והטעם של מסטיק- ענבים פשוט מעולה. השפעה-10 במהלך האימון הרגשתי תחושת קלילות והאמת שבסיומו הרגשתי, בניגוד לאימונים קודמים, שאני יכול למשוך כל הלילה. בסופו של דבר באמת לא נרדמתי עד שעה מאוחרת ואין לי ספק שזה נתן לי קצת ממה שיש לברסלבים המרקדים. מישהו יודע מה החומר הפעיל בתוסף שנותן עוררות כל כך גבוהה? תודה.

• פותח/ת השרשור
תודה EMZ

אבל- שאלה קטנה שלא התייחסו אליה. חוץ מנושא העוררות הגופנית-האם מישהו חש גם עוררות מינית כתוצאה מהשימוש בו. במהלך האימון רציתי לעשות אהבה רק עם המשקולות והייתי ממוקד רק בהן ולא במתעמלות ממין נקבה. כחצי שעה אחרי האימון כבר רציתי לעשות אהבה עם כל המתעמלות שפספסתי במהלך האימון. 🤘 יש לזה הסבר?

אבל- שאלה קטנה שלא התייחסו אליה. חוץ מנושא העוררות הגופנית-האם מישהו חש גם עוררות מינית כתוצאה מהשימוש בו. במהלך האימון רציתי לעשות אהבה רק עם המשקולות והייתי ממוקד רק בהן ולא במתעמלות ממין נקבה. כחצי שעה אחרי האימון כבר רציתי לעשות אהבה עם כל המתעמלות שפספסתי במהלך האימון. 🤘 יש לזה הסבר?

לא יודע לגבי ג'ק, ‏‏אבל לג'נסינג יש השפעות קשות בקטע הזה, במובן החיובי 😃

לא יודע מה איתכם כל בחורה שניראת טוב+ אני רוצה לעשות איתה אהבה לא עניין אותי אפילו איך קוראים לה... אה ד"א בסוף החיטוב שלי לקחתי יוהימבין והייתי כמו קרנף עצבני שלעולם לא זיין.. וואוו זה הזויי

בוקר טוב. אמש ניסיתי את הג׳ק בעקבות המלצות חמות בפורום. התרשמות: טעם- 10 מסיס במים והטעם של מסטיק- ענבים פשוט מעולה. השפעה-10 במהלך האימון הרגשתי תחושת קלילות והאמת שבסיומו הרגשתי, בניגוד לאימונים קודמים, שאני יכול למשוך כל הלילה. בסופו של דבר באמת לא נרדמתי עד שעה מאוחרת ואין לי ספק שזה נתן לי קצת ממה שיש לברסלבים המרקדים. מישהו יודע מה החומר הפעיל בתוסף שנותן עוררות כל כך גבוהה? תודה.

אין יותר טוב ממה שיש לברסלבים המרקדים..

קיבה ריקה? לא ראיתי שום מגבלה כזו. אני נטלתי אחרי חטיף+אקטימל+2 כוסות קפה שחור.
המגבלות היחידות שראיתי: לא יותר מ-3 סקופים ולא יותר מ-5 פעמים בשבוע.

אחי זה לא הג'ק זה האקטימל
ממליץ בחום

• פותח/ת השרשור
רושם מהתנסות שניה: טוב - בפעם השנייה לקחתי על בטן ריקה ומייד אחרי זה קפה שחור חזק במיוחד( 3 כפיות)- התוצאה מאכזבת. אני לא לוקח את הניסיון השני בחשבון כי הייתי מקורר ומצונן ואני בכלל מתפלא שהצלחתי לסיים את האימון שכלל 20 דקות חימום על הליכון במהירות 8-9. עבודה על גב 5 סטים ורגליים 5 סטים ויד קדמית 3 סטים. אולי אולי בגלל הגק הצלחתי למשוך אחרי האימון לאופניים של 20 דקות. חזרתי מעולף ומותש ובמהלך האימון הייתי קרוב להקיא ( אולי בגלל ההיפראקסטנשן ולחיצת הרגליים שפשוט לוחצים לך על הבטן ועל איברים אחרים). מחר בבוקר יום שישי אשתף בהתנסות שלישית הפעם על בטן ריקה לחלוטין (אימון בוקר). אז היט דה רואד ג׳ק

adrenol8

אני קניתי את האדרנול ואני יכול להגיד שזה החרטא הכי גדולה שקיימת. בזבוז כסף.
זה אולי עושה אותך טיפה יותר עירני אבל לא ברמה שאתה מרגיש איזה פאמפ או עלייה במשקלים
אני גם לא מרגיש שאני מתאושש מסט לסט יותר מהר איתו.. שום דבר.

רושם מהתנסות שניה: טוב - בפעם השנייה לקחתי על בטן ריקה ומייד אחרי זה קפה שחור חזק במיוחד( 3 כפיות)- התוצאה מאכזבת. אני לא לוקח את הניסיון השני בחשבון כי הייתי מקורר ומצונן ואני בכלל מתפלא שהצלחתי לסיים את האימון שכלל 20 דקות חימום על הליכון במהירות 8-9. עבודה על גב 5 סטים ורגליים 5 סטים ויד קדמית 3 סטים. אולי אולי בגלל הגק הצלחתי למשוך אחרי האימון לאופניים של 20 דקות. חזרתי מעולף ומותש ובמהלך האימון הייתי קרוב להקיא ( אולי בגלל ההיפראקסטנשן ולחיצת הרגליים שפשוט לוחצים לך על הבטן ועל איברים אחרים). מחר בבוקר יום שישי אשתף בהתנסות שלישית הפעם על בטן ריקה לחלוטין (אימון בוקר). אז היט דה רואד ג׳ק
למה אתה מתאמן כשאתה חולה? הנזק עולה על התועלת במקרים כאלה וחבל על הסבל.

תנסו להזמין מאיביי DMMA בנפרד מוכרים את זה שם ביחד עם קפאין של פרולב אתה עושה סט שיא בסופר סט ביחד עם שכ*בות שמ*כה על ספה *עוד*ת

בקשר לעוררות המינית, לא חושב שיש קשר. אולי עשוי לתרום לזקפה.

יוהמבין ידוע כמגביר חשק.

וכמובן, לא כדאי לקחת 4-8 שעות לפני השינה אם זה הקפיץ אותך, אבל כידוע הגוף מפתח חסינות כך שעם הזמן זה ישפיע פחות.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי כל כך על מה הצינזור. אבל הייתי קצת חושש להזמין אבקה מאי-ביי. איתור המוצר באיביי הוא תחת השם geranamine ולא dmma. חוץ מזה בהנחה ואני לוקח- מה המינון היומי המומלץ? ומה זה אורדנין וסיזנטרול- ראיתי שמומלץ לקחת עם אחד מהם? בסוף נהיה ביוכימאים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הזמנתי לא מזמן DMAA של "Professional Supplements" מ-********.

מישהו פתח שרשור על החנות הזו. אבל איזו כמות אתה יודע להזמין (5 גרם, 10 גרם או 50) ומה המינון היומי המומלץ? וכמה קפאין לצרוך עם ה-DMAA? אני אשמח אם תשתף אותי, אולי אתחלק איתך בהוצאות....

רק עכשיו ראיתי את הפוסט שלך לגבי המוזיקה- טעם נפלא. בעיניי ABBEY ROAD ו SGNT. PEPPER'S הם האלבומים הטובים בכל הזמנים. קנית אצלי את עולמך.

אם אני צודק לגבי האתר, הוא מוכר רק קפסולות ולא אבקה. לפי מה שקראתי ההשפעה של הקפסולות פחות טובה.

לגבי הגיל: על המוצר כתוב אדם בריא בן 18 ומעלה.

נערך לאחרונה:
מישהו פתח שרשור על החנות הזו. אבל איזו כמות אתה יודע להזמין (5 גרם, 10 גרם או 50) ומה המינון היומי המומלץ? וכמה קפאין לצרוך עם ה-DMAA? אני אשמח אם תשתף אותי, אולי אתחלק איתך בהוצאות....

רק עכשיו ראיתי את הפוסט שלך לגבי המוזיקה- טעם נפלא. בעיניי ABBEY ROAD ו SGNT. PEPPER'S הם האלבומים הטובים בכל הזמנים. קנית אצלי את עולמך.

אם אני צודק לגבי האתר, הוא מוכר רק קפסולות ולא אבקה. לפי מה שקראתי ההשפעה של הקפסולות פחות טובה.

לגבי הגיל: על המוצר כתוב אדם בריא בן 18 ומעלה.

תודה.

לא הבנתי כ"כ את השאלה בקשר לאתר\חנות - אני מדבר על ויטה-קוסט (פשוט יצא מצונזר).
המינון של הכדורים הוא:
קפסולה (1) - 1,3-dimethylamylamine
40 מ"ג

קשה לדעת מה המינון העדיף כיוון שבנוסחאות כמו Jack3d וכו' לא מפרטים על מינונים עקב רישום פטנט. ניסיתי לקחת גם שניים (בנוסף ל-500~ מ"ג קפאין) הביא לי קצת אוברדוז. ולא הצלבתי מול jack3d כך שאני לא יודע כמה הוא בפוטנציה (קפסולה vs. אבקה).

• פותח/ת השרשור
הבנתי שמדובר בויטה-קוסט, לפי כמות הכוכבים המצונזרת. מישהו פתח היום פשוט פוסט על הזמנה מויטה קוסט. לא משנה.

בכל מקרה, לפי מה שראיתי באתרי מכירות גדולים 5 גרם בלבד!!! של DMAA מגיעים עם סקופ המספיק ל-120 מנות הגשה!! (זה נשמע הגיוני?) ולפי הביקורות הקפסולות לא נותנות את אותו אפקט כמו האבקה.

לגבי הג'ק- לקחתי ביום שישי על הבוקר- קיבה ריקה לגמרי (חוץ מ-4 כמוסות אומגה 3 ו-3 כמוסות של אצות ים KELP)- על התוצאה אני מעדיף לא לספר, אבל אפשר לנחש שחצי מהאימון הייתי עם בחילות בגלל אצות הים.

היום לקחתי שוב-אימון גב/רגליים/יד קדמית:
ההספק:
אופניים 20 דקות
4 סטים של PULLAPS כפול 15 חזרות על גרביטון בתנגדות מקסימלית.
4 סטים של וינץ לחזה* 70 קילו* 10 חזרות בכל סט.
4 סטים של CHINUPS כפול 15 חזרות על גרביטון בהתנגדות מקסימלית.
4 סטים של חתירה במשקולת בודדת* 16 קילו* 10 חזרות בכל סט.
4 סטים של היפראקסטנשן עם משקולת של 10* 16 חזרות
5 סטים של לחיצת רגליים* 150 קילו* 6 חזרות
3 סטים של פשיטת ברכיים*60 קילו* 12 חזרות
3 סטים של לחיצת ברכיים* 60 קילו* 12 חזרות
5 סטים נוספים של לחיצת רגליים* 120 קילו* 12 חזרות
2 סטים של כפיפת ידיים במשקולת של 14 קילו* 10 חזרות
2 סטים של כפיפות ידיים בפולי של 25 קילו* 10 חזרות

המכון נסגר, אז לא הספקתי בטן ואירובי של אחרי אימון- ימתין למחר, אבל בהחלט יכולתי למשוך עוד איזו שעה. אז אחד מהשניים או שאני JAKED או שאני FUCKED.

לילה טוב לכולם. אני כנראה לא אירדם עד שתיים שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית