כמה שאלות בקשר ליום סיירות

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
היי, אני עומד לקבל זימון ליום סיירות לינואר. ונכון לעכשיו אני לא יודע מה בדיוק אני רוצה בצבא אבל התגבשה לי דעה בזמן האחרון שאני רוצה ללכת לקרבי, אבל אני לא יודע אם מובחרת או לא, ואני גם לא מבין בזה... בכל מקרה אז הבנתי שאם אני רוצה ללכת ליחידה מובחרת אני חייב להצליח ביום סיירות הזה. אז החלטתי שליום סיירות הזה אני אגיע מוכן ואצליח בו, כדי שיישאר לי האופציה של יחידה מובחרת שסיכוי לא נמוך בכלל שאני כן אלך על זה.

אז הבנתי שביום סיירות הזה תהיה ריצת 2000 שכדי להגיע בין הראשונים צריך להגיע בסביבות ה7 דקות, ויש קטע שצריך לסחוב שקים על הגב, אבל זה כל מה שאני יודע...

אז מה בדיוק הולך ביום סיירות הזה והוא באמת עד כדי כך חשוב?

אתה מגיע, רץ 2000 (הראשונים עושים את זה סביב ה7, יש כאלו שגם פחות)
מחכים\מכינים אוכל\מסדרים ציוד לכמה זמן (שעתיים בערך אם אתה בסיבוב הראשון של הריצת 2000)

מתחלקים לקבוצות ואז מתחילים ספרינטים בדיונות (זמני הגעה) של 15-20 שניות, שזה קשה כי זה ריצה על חול ונתפסים השרירים.
אחרי צריך לחפור בור, יכול להיות שיגידו לכם מטר על מטר על מטר (מטר אורך\רוחב\עומק) או לפי עטי חפירה (2 עטים אורך לדוגמה)
ואחרי זה סוציומטרי
מתחילים שוב ספרינט בדיונה, וה4 הראשונים שמסיימים עושים אותה שוב עם אלונקה, ה2 אחריהם עם ג'ריקן (סיוטטטט) והאחרים רגיל, ככה כמה פעמים

וחוץ מזה, לא חייבים יום סיירות בשביל יחידה מובחרת
אתה יכול להגיע לדובדבן\מגלן\אגוז\רימון בלי זה (כנראה שיש עוד שאני לא מכיר)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה !

והגישה שלי היא בינתיים להשאיר את כל האופציות האפשריות

אם אתה בוחר בקרבי, אז הכי רחוק שאתה יכול. תשאף רק למובחרות. פער רמת ההשקעה של הצבא בין היחידות היא כל כך ענקית שזה מצחיק.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה רמת ההשקעה? כאילו טיפול בחיילים - כמות אוכל, רמת רפואה וכו'?

יש ריצת אלפיים,7 דקות להיות בין הראשונים(חוץ מהאתיופים שעושים ב 5 דקות..)
ואז מלא מלא ספרינטים,ריצה על דיונה עם שקי חול,זחילות
בקיצור וואחד קריעת תחת..

תתכונן טוב טוב.
בהצלחה.

אם רק היית רואה איזה שכונה עושים השייטים בשגרה שלהם בבסיס.😃
זה פשוט מדהים!

לגבי היום סיירות- לא באמת כזה חשוב לעשות בסביבות 7, בעיקרון פחות מ 8 זה סבבה, כמה שתעשה תוצאה יותר טובה השיבוץ שלך בספרינטים יהיה יותר נוח (לא בהרבה...)

החלק החשוב זה הספרינטים, אינטרוואלים וכו' יכינו אותך טוב..למרות שגם כדי שתרגיש קצת איך זה להתחרות מול חברה..

חבר שלי סיים מקום אחרון בריצת 2000 (דרך אגב, לא בודקים זמנים, זה לפי מיקום)
וקיבל גיבוש חובלים מהיום סיירות

באיזה יחידה אתה רוצה להיות או מה האפשרויות שלך? סתם מעניין אותי מה אנשים רוצים לעשות בצה"ל

באיזה יחידה אתה רוצה להיות או מה האפשרויות שלך? סתם מעניין אותי מה אנשים רוצים לעשות בצה"ל

האפשרויות שלו ביום סיירות הן כמו של כולם- אפשר לקבל גיבוש שייטת 13, סיירת מטכל וחובלים.
משם הוא יוכל להתמיין לשלדג (דרך מטכל), דובדבן מגלן יהלום אגוז וכו' וכו'

דרך אגב אני גם מתאמן ליום סירות שיהיה גם לי בינואר.
מה המצב שלך מבחינת ריצות?

• פותח/ת השרשור
האפשרויות שלו ביום סיירות הן כמו של כולם- אפשר לקבל גיבוש שייטת 13, סיירת מטכל וחובלים.
משם הוא יוכל להתמיין לשלדג (דרך מטכל), דובדבן מגלן יהלום אגוז וכו' וכו'

דרך אגב אני גם מתאמן ליום סירות שיהיה גם לי בינואר.
מה המצב שלך מבחינת ריצות?

ריצות אחי עשיתי 2 ריצות מהבצפר סתם ככה בלי להתכונן ויצא לי 800 2:45 ו1600 6:30
התיכנון שלי זה לעשות 2000 בסביבות ה7 דקות
נכנסתי ללוג שלך לפני כמה ימים ואני רואה שאתה מתקדם, בהצלחה

המצב שלך מעולה. הייתי עובד קצת ספרינטים בעליה במקומך וזהו, תאכלס המצב שלי פיקס ליום סיירות.

שיהיה הרבה בהצלחה! חשבת כבר לאיפה הכיוון? מטכל או שייטת?

• פותח/ת השרשור
את האמת שאין שום מושג ביחידות האלה ואני לא יודע מה אני רוצה מעצמי בינתיים... אני פשוט אתן את המקסימום שלי ביום סיירות ונראה כבר לאן תתגבש לי הדעה. המפקדים ביום סיירות הולכים לשאול אותי מה הכיוון שלי ומה אני רוצה?
וספרינטים אני לא יכול לעשות יש לי בעיה במפסעה, אני מקווה שהיא תעבור לי עד הסיירות (לפני שמתחתי אותה עשיתי 60 מטר ב7:65)

בתחילת היום סיירות אתה מקבל טופס ובוא אתה כותב מה אתה רוצה יותר מטכל או שייטת או חובלים.
כדאי שתתחיל להתעניין קצת ביחידות וכל העניינים האלה, תכנס לאתר www.yehida.co.il יש שם את ההסברים הטובים ביותר לכל העניינים האלה.

צעירים.
גם אם תעשו 2000 ב7 דקות
ניסיתם פעם לרוץ ספרינטים בדיונה?
אם לא, אתם לא מדמינים בכלל עד כמה זה קשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית