הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS מתאימה גם לאתלטים ?

angelawake

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אז ככה אני עכשיו במסה וקראתי בתקופה האחרונה המון על הSS בין היתר קראתי באחד המאמרים שהתכנית מתאימה גם לאתלטים אני אחד שעושה 6 אימוני ריצה בשבוע שניים על דופק גבוה למשך זמן שניים בספרינטים על דיונות וישר לאחר מכן ספרינטים על מישור ועוד שניים על עצימות נמועה לשחרור ההתקדמות שלי בתכנית הנכחית היא דיי איטית אבל יש התקדמות גם מפאת הפעילות המרובה וגם בגלל התכנית עצה לדעתי עכשיו לנושא נניח ואני עובר לSS שתיראה כך :

A :

סקוואט
בנצ'
דדליפט

B :

סקוואט
מתח
פרס

יהיה פוטנציאל גבוה יותר לגדילה בהנחה שאני אשמור אל תזונה מספקת ? כי לפי מה שידוע לי המטרה בSS היא לעלות משקל כל אימון מה שיהיה כמעט בלתי אפשרי בCASE שלי אז האם בכלל כדאי להיכנס לתכנית או שישנן תוכניות אחרות שמתאימות יותר לאנשים כמוני ?

מה אתה מנסה להשיג ואיך נראית התוכנית המלאה שלך כרגע(כח כולל ריצות)?
כמה זמן אתה כבר מתאמן ככה?

כן גם עכשיו אני עושה את זה

הכוונה באתלטים היא במתאמנים בתחילת דרכם שצריכים לפתח כח בסיסי ואחר כך להתמחות במקצוע שלהם, דגומת שחקני פוטבול שיכולים לעשות את התכנית באוף-סיזן שלהם ולאחר מכן לעבור לאימונים יותר ספציפיים לפוטבול.

אם תעשה SS בשילוב האימונים הנוכחיים שלך אתה לא רק שלא תצליח להתקדם במשקלים(מעבר למספר אימונים) אלא תגיע לאימון יתר.

בתקופת SS לא מומלץ לעשות אימונים אירוביים עצימים, המנוחה שם חשובה מאוד.

תחליט מה יותר חשוב לך, כח או אימוני ריצה, ביחד יהיה קשה עד כמעט בלתי אפשרי לשלב ביניהם.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה כרגע הסיבולת חשובה יותר מהכוח עוד מעט יום סיירות מקווה לקבל גיבושים ואני לא יכול להזניח אותה כעת אני אשאר בתכנית שלי כרגע אם שינוי קל שאני אעשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית