הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כושר קרבי(15)

Raz479

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
-17
77
0
כמו שהבנתם אני בן 15 ואני רוצה להתחיל להתאמן בכושר קרבי , עכשיו אל תגידו אתה קטן מידי וזה אני מורעל אין מה לעשות. עכשיו לנושא איזה תרגילים אתם מציעים לי לעשות וכמה ? יש אתר של תוכניות אימונים שבעזרתם תגיע ל50 מתח 100 שכיבות סמיכה ו300 כפיפות בטן זה יעזור לי? כאילו זה יכין אותי טוב ויחזק אותי ? וזה גם יפתח אותי קצת? אני גם מתכנן להוסיף לזה ריצה 3 פעמים בשבוע מה אתם אומרים זה יכין אותי טוב ?

• פותח/ת השרשור
לא משנה כמה צריך לעשות בשביל לקבל את המקסימום זה בשבילי הבנתם ? שאני יהיה כמה שיותק מוכן עכשיו אתם יכולים להגיד לי אם זה יעזור

לא משנה כמה צריך לעשות בשביל לקבל את המקסימום זה בשבילי הבנתם ? שאני יהיה כמה שיותק מוכן עכשיו אתם יכולים להגיד לי אם זה יעזור

זה פוגע לך בבריאות וזה דבר מטופש.

הנה התשובה שלך: זה לא יעזור

אתה מבקש עצות ואחרי שאומרים לך שזה לא בסדר אתה לא רוצה להקשיב למה שאומרים לך.
אם אתה לא מוכן לקבל ביקורת על תוכנית האימונים שלך אני לא רואה סיבה בכלל בשבילך לפתוח את האשכול הזה.

נ.ב- 300 כפיפות בטן ייגרמו לך בעיקר לכאבי גב.

כן300 הסט אחד כן לדעתי זה יעזור לי כל התוכנית הזאת אני מצפה ליהיות בשיא הכושר בצבא
הדבר היחידי שאולי אני יכול לחשוב עליו שמצריך "כושר שיא" הוא יום סיירות. ולהתכונן 3 שנים ליום סיירות זה קצת OVER-RATED בעיקר בגלל שזה לא מדע מדויק ואף אחד לא מבטיח לך לקבל שם משהו כך או כך.

כמאט בכל עיר יש חברה יוצאי יחידות מובחרות שמדריכים ומכוונים חברה בגיל שלך בדיוק לדברים האלה.
בכללי מה שאתה צריך לעבוד עליו זה ריצה,שכיבות סמיכה, בטן, מקבילים, מתח, חבל, ספרינטים.
תשאף לעבודה עם הרבה חזרות כנגד משקל גוף וזמני עבודה קצרים.

מאיפו אתה בארץ? יש לי חבר פתח עכשיו קבוצה כזאת באשדוד.

• פותח/ת השרשור
כמאט בכל עיר יש חברה יוצאי יחידות מובחרות שמדריכים ומכוונים חברה בגיל שלך בדיוק לדברים האלה.
בכללי מה שאתה צריך לעבוד עליו זה ריצה,שכיבות סמיכה, בטן, מקבילים, מתח, חבל, ספרינטים.
תשאף לעבודה עם הרבה חזרות כנגד משקל גוף וזמני עבודה קצרים.

מאיפו אתה בארץ? יש לי חבר פתח עכשיו קבוצה כזאת באשדוד.

חבל אני מעפולה אתה מכיר מישהו שעושה משהו דומה בעפולה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית