הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

• פותח/ת השרשור Phoenix
  • פורסם בתאריך

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני כנראה לא יודע לעשות דדליפט ורציתי לדעת אם אתם יכולים להסביר לי איך לעשות את זה (קראתי את הפרק בSS ואני כנראה עדיין לא מבין :S)
יש לכם דרך להסביר לי איך אני אמור לשמור על הגב קשיח? (להוציא תחת ולהוציא חזה, אני יודע, אבל אני לא מצליח, גם במשקלים שקלים לי)
והתחת שלי נכנס פנימה, גם בדדליפט וגם בסקוואט, ולדעתי זאת הסיבה שאני לא מסוגל לשמור על הגב ישר, איך אני מתקן את זה? עם אילו מתיחות? (אפשר תמונות...?)

תודה 😃

עניתי לך כבר, אבל אתה צריך ללמוד לשלוט בגב שלך יותר טוב, ולהוסיף מתיחות להאמס בסוף אימון.

• פותח/ת השרשור
עניתי לך כבר, אבל אתה צריך ללמוד לשלוט בגב שלך יותר טוב, ולהוסיף מתיחות להאמס בסוף אימון.
אתה יכול להראות לי מתיחות להאמס? אני מכיר רק את מה שיש בSS...
איך לומדים לשלוט בגב?

הסתכלתי על שני סירטוני דדליפט שלך ביוטוב עכשיו והמצב לא כזה נורא כמו שאתה מציג אותו. גם אני לא חושב שחסר לך גמישות. לפי דעתי כל מה שאתה צריך לעשות זה לרדת קצת במשקלים לאזור השמונים תשעים קילו ולעבוד שם על לחזק את הכיווץ בגב התחתון. אתה צריך מצד אחד להוציא את התחת כדי לישר את הגב התחתון ומצד שני למלא את החזה והבטן באויר כדי שיתמכו מצד שני, למשוך את השכמות אחורה ולמטה ולהינעל במצב הזה לאורך כל התנועה. קל להגיד, קשה לעשות! צריך סבלנות וזמן.

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי על שני סירטוני דדליפט שלך ביוטוב עכשיו והמצב לא כזה נורא כמו שאתה מציג אותו. גם אני לא חושב שחסר לך גמישות. לפי דעתי כל מה שאתה צריך לעשות זה לרדת קצת במשקלים לאזור השמונים תשעים קילו ולעבוד שם על לחזק את הכיווץ בגב התחתון. אתה צריך מצד אחד להוציא את התחת כדי לישר את הגב התחתון ומצד שני למלא את החזה והבטן באויר כדי שיתמכו מצד שני, למשוך את השכמות אחורה ולמטה ולהינעל במצב הזה לאורך כל התנועה. קל להגיד, קשה לעשות! צריך סבלנות וזמן.
לא אמרתם שצריך למלא את הבטן והריאות באוויר 🤫
ותודה רבה 😃
אני אוהב את התגובות שלך 🙌

בוקר טוב, וזה נכון גם לגבי סקוואט ובנצ' וכל שאר התרגילים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית