הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההאמסטרינג תפוס מסטיף דדליפט

• פותח/ת השרשור yosefi
  • פורסם בתאריך

yosefi

משתמש מתחיל
105
28
נק' מוניטין:
28
105
28
שלום לכולם
בעבר ציינתי את העובדה שהתרגילים דדליפט רומני וסטיף דדליפט משביתים לי את שרירי הרך האחורית
ניסיתי את עצות משתמשי האתר (להוריד משקל ולהתאמן רחוק יותר מכשל ) אבל לא עזר
את כמות הסטים השארתי אותו הדבר אולי כדאי לנסות סט אחד של סטיף דדליפט לכשל ואם עדיין השרירים תפוסים אז לנסות רק סט אחד רחוק מכשל 3-4 חסרות מכשל ?
לצערי אין לי אפשרות לבצע כפיפת ברכיים

היי אחי
אחלה תרגילים... לדעתי תיפרד מהם / תרגילים שמערבים את שרירי הירך האחורית (או פשוט המסטרינגס) עד להתאוששות מלאה..
אחרי זה תחזור לעשות את אותו הדבר רק שתי חזרות פחות בכל סט ותראה איך הולך לך מאימון לאימון

שלום לכולם
בעבר ציינתי את העובדה שהתרגילים דדליפט רומני וסטיף דדליפט משביתים לי את שרירי הרך האחורית
ניסיתי את עצות משתמשי האתר (להוריד משקל ולהתאמן רחוק יותר מכשל ) אבל לא עזר
את כמות הסטים השארתי אותו הדבר אולי כדאי לנסות סט אחד של סטיף דדליפט לכשל ואם עדיין השרירים תפוסים אז לנסות רק סט אחד רחוק מכשל 3-4 חסרות מכשל ?
לצערי אין לי אפשרות לבצע כפיפת ברכיים
כמה זמן לוקחת לך חזרה? אמרתי לך שווה מאוד לבחון האם השלב האקצנטרי ארוך מידי ולקצר אותו.
אין סיבה לעבוד בסטיף בכללי לכשל ב95% מהמקרים, לא מבין מה הרציונל.
בכללי, כפיפת ברכיים עובד בצורה אחרת כי החיבור עם ההאמסטרינג בברך לעומת בדדליפט שמתחבר בירך.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן לוקחת לך חזרה? אמרתי לך שווה מאוד לבחון האם השלב האקצנטרי ארוך מידי ולקצר אותו.
אין סיבה לעבוד בסטיף בכללי לכשל ב95% מהמקרים, לא מבין מה הרציונל.
בכללי, כפיפת ברכיים עובד בצורה אחרת כי החיבור עם ההאמסטרינג בברך לעומת בדדליפט שמתחבר בירך.
שתי שניות מקסימום
אני בעצמי הייתי מעדיף לבצע כפיפות ברכיים כי התרגיל פחות גורם לי ל doms

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית