הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לחיטוב

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
אחרי שהבנתי שאני לא יכול להתקדם בSS עם הרואקוטן החלטתי לחטב כי אני כבר שמן ובמילא לא מצליח להעלות משקל מאימון לאימון.
משקלי עבודה:
סקוואט 80
בנצ' 47.5
פרס 40
פאוורקלין 52.5
דדליפט 110
חשבתי על 5X5 לינארית, אבל אני לא בטוח. יש הצעות?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאני ילך על לינארית על בסוף, אז כמה שאלות:
1) אני רוצה להחליף את החתירה בפאוורקלין, לעשות אותו 5X3 בפירמידה או 3X3?
2) בתוכנית אמורים להוריד נפח, ובדדליפט עכשיו כל ה3 סטים של החימום הם ל5 חזרות ובSS עבדתי בחימום לחזרות נמוכות, זה לא יפגע לי בסט עבודה?
3) בגלל שהמשקלים שלי נמוכים, אפשר להוסיף תרגילי עזר (בA יש 2 סטים של פשיטות גב ו4 סטים של כפיפות בטן עם משקל, בB יש 3 סטים של כפיפות בטן עם משקל, מתח, בC יש 3 סטים של מקבילים, 3 סטים לזרועות)?

1. תעשה פירמידה של 5X3 (חמישה סטים של 3 חזרות בפירמידה, אם לא ברור).
2. בשלב מתקדם בתכנית זה אולי יוריד לך 2.5-5 ק"ג מה-RM5 ה"אמיתי". בשלב הזה אפשר לעשות התאמה - לעשות חימום בחזרות נמוכות עד לסט הכבד, ואח"כ לעשות באק-אוף סט כדי להשלים את הנפח. אתה "אמור" להיות מסוגל לעשות 5 סטים אקרוס של 5 חזרות עם 5 ק"ג פחות מה-RM5 האמיתי שלך, אז פירמידה עולה במשקלים ממש לא אמורה להפריע יותר מדי.
3. לעניות דעתי, מתח ומקבילים צריכים להיות תרגילי עזר בכל תכנית. על השאר תוותר (לפחות בהתחלה).

• פותח/ת השרשור
1. תעשה פירמידה של 5X3 (חמישה סטים של 3 חזרות בפירמידה, אם לא ברור).
2. בשלב מתקדם בתכנית זה אולי יוריד לך 2.5-5 ק"ג מה-RM5 ה"אמיתי". בשלב הזה אפשר לעשות התאמה - לעשות חימום בחזרות נמוכות עד לסט הכבד, ואח"כ לעשות באק-אוף סט כדי להשלים את הנפח. אתה "אמור" להיות מסוגל לעשות 5 סטים אקרוס של 5 חזרות עם 5 ק"ג פחות מה-RM5 האמיתי שלך, אז פירמידה עולה במשקלים ממש לא אמורה להפריע יותר מדי.
3. לעניות דעתי, מתח ומקבילים צריכים להיות תרגילי עזר בכל תכנית. על השאר תוותר (לפחות בהתחלה).

1. אוקיי, תודה
2. אז אם השיא שלי הוא 110, אתה אומר להתחיל מ105 כדי להתרגל לפירמידה?
3. לקחתי את התרגילים מהמדריך על התוכנית בפורטל, אבל אם אתה אומר שכדאי רק מתח ומקבילים איך כדאי לשלב אותם?

2. מקובל לקחת 3 שבועות אחורה, כלומר להגיע לשיא שלך בשבוע השלישי לתכנית ולשבור אותו ברביעי. אז אם מדובר על 110, כן, אתה יכול להתחיל מ-105 ולהתקדם כל שבוע ב-2.5 ק"ג.
3. מקבילים תעשה באימון האחרון של השבוע. מתח - ביל סטאר ממליץ לעשות יחד באימון B. אני אישית לא אוהב לעשות מתח אחרי דדליפט, לדעתי הוא יותר מתאים אחרי PC. אבל זו רק ההתנסות המצומצמת שלי. 😃

• פותח/ת השרשור
2. מקובל לקחת 3 שבועות אחורה, כלומר להגיע לשיא שלך בשבוע השלישי לתכנית ולשבור אותו ברביעי. אז אם מדובר על 110, כן, אתה יכול להתחיל מ-105 ולהתקדם כל שבוע ב-2.5 ק"ג.
3. מקבילים תעשה באימון האחרון של השבוע. מתח - ביל סטאר ממליץ לעשות יחד באימון B. אני אישית לא אוהב לעשות מתח אחרי דדליפט, לדעתי הוא יותר מתאים אחרי PC. אבל זו רק ההתנסות המצומצמת שלי. 😃

2. בסדר, אז אני יתחיל ביום שני מ105.
3. אז אני חושב שמתח אני יעשה בB כי האימון במילא די קצר יחסית לאחרים, אם לא יתאים אני יעשה באימון אחר

ועוד שאלה- בתוכנית בסקוואט ובבנצ' מעלים 2.5 קילו באימון C ועושים את המשקל ל3 חזרות ואז שבוע אחרי את המשקל באימון A ל5 חזרות, כמה חזרות לעשות בפאוורקלין באימון C אם אני עושה 3 חזרות בו באימון A?

• פותח/ת השרשור
2 שאלות
בתוכנית בסקוואט ובבנצ' מעלים 2.5 קילו באימון C ועושים את המשקל ל3 חזרות ואז שבוע אחרי את המשקל באימון A ל5 חזרות, כמה חזרות לעשות בפאוורקלין באימון C אם אני עושה 3 חזרות בו באימון A? היום באימון B תכננתי לעשות 95 בדדליפט ועשיתי 70,80,90 קילו לחימום אבל החימום הוציא לי את כל המיץ וממש הייתי עייף ונכשלתי אחרי החזרה האחרונה בסט העבודה, יש אפשרות לעשות בחימום 1-3 חזרות ובעבודה 5 כמו בSS? כי אני מרגיש שה"חימום" רק מעייף אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית