הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימוני טכניקה באזור המרכז, מי מעוניין?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
אני יכול לארגן לפורום אימוני טכניקה ב-50 ש"ח (בעיקר כדי לכסות את הביטוח עליכם), האימונים יתרכזו בתרגילים המרכזיים: סקוואט, דדליפט, פרס ומי שירצה גם פאוורקלין. זה נמצא קרוב לעזריאלי בת"א (גרשון ש"ץ 4 תל אביב).
תרשמו כאן באשכול מי מעוניין להגיע ואם מספיק אנשים ירצו נקבע יום ותאריך (תגידו גם אילו ימים ושעות זה מתאים לכם ונעשה ממוצע).

• פותח/ת השרשור
אני מעוניין
יש משהו מיוחד שצריך להביא? (חוץ מנעליים שטוחות ומוטיבציה)
למשל אין לי מגנזיום או חגורה
אתה יכול לבוא גם בלי נעליים 😉 (לא צריך להביא כלום חוץ מעצמך).

אני מת להגיע וסוף סוף לקבל הסבר על סווקאט, אך יש לי ים עבודה בימים אלו, מתי התאריך הסופי?

לתועלת אלו שלא יוכלו להגיע, רעיון שעלה לי לראש:
תסריטו הדגמה של כל תרגיל, ותעלו ליוטיוב, שיהיה לתועלת הכלל 😃

• פותח/ת השרשור
כרגע הכיוון הוא יום שלישי ב 19:00 (דדליפט, וסקוואט [ל-2 סוגיו] ואופציה לפאוורקלין) ויום רביעי ב 20:00 (פרס ופוש פרס), כל פגישה כשעה (עד שעה וחצי). כל יום יהיו תרגילים אחרים. יום ושעה סופית תפורסם ביום-יומיים הקרובים באשכול חדש. האימון יהיה סגור ל 10-12 אנשים בכדי לתת יחס לכל אחד, אם יביאו 50 איש לאימון שום דבר טוב לא יצא מזה. ההרשמה תחל בימים הקרובים.
כל מפגש יעלה 50 ש"ח (משמע אם תבואו ל-2 האימונים תשלמו 100 ש"ח).

משה,מדובר בהרצאה על הטכניקה או משהו פרקטי מעשי?
כלומר, כל אחד יעשה את התרגילים תוך כדי בחינת נקודות בעייתיות?

אני מעוניין ביותר, בגלל שאני מתאמן לבד זה יושב לי פיקס . איך נרשמים ? ובאמת עדיף בערב ככה אחרי 6

לא מגיע מהסיבה הפשוטה שאני ילד קטן שיש לו בצפר
אבל כמו שכבר חפרו פה מספיק.. אם יהיה משהו בצפון נשמח להגיע 👑

• פותח/ת השרשור
אבל למה יום אחרי יום? ואני מקווה שמדובר על שבוע הבא כי יש לי תורנות בבסיס :(
זה יהיה שבוע הבא.

משה,מדובר בהרצאה על הטכניקה או משהו פרקטי מעשי?
כלומר, כל אחד יעשה את התרגילים תוך כדי בחינת נקודות בעייתיות?

מדובר באימון מעשי. הרצאה זה ביזבוז זמן כי לכל אחד יש את הבעיות שלו, כמובן שמי שלא עשה את התרגילים אף פעם יקבל הדרכה מא' עד ת' אבל הדרכה מעשית.

אני מעוניין ביותר, בגלל שאני מתאמן לבד זה יושב לי פיקס . איך נרשמים ? ובאמת עדיף בערב ככה אחרי 6
אני אפתח בימים הקרובים אשכול בנפרד עם הרשמות. זה יהיה ב 7 או 8 בערב בתחילת-אמצע שבוע.

זה יוצא סוף שבוע ?
אם אין לצפון אני לא בטוח אבל נירא. בעיקר אם זה יוצא סוף שבוע.
זה יהיה יום שלישי או רביעי עם סיכוי לחמישי.

מה נסגר עם זה ? מחר יש ב19:00 ?
שבוע הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית