הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PERFECT 3000 ושילוב עם אימונים ואבקת חלבון

מישהו

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
0
84
0
הסיפור הוא כזה,אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ולוקח אבקת חלבון אחרי כל אימון ואני מחפש גם לעלות במסת השריר
הלכתי לישראבודי ובחנות המליצו לי לקנות את הגיינר ההוא,קניתי והבנתי שהיחס פחממה שלו לחלבון גדול,משהו כמו 1-8

הנתונים שלי הם שאני מטר 96 ושוקל 90 קילו,אני בסדר,ממוצע
ממה שאמרו לי שהגיינר הזה הוא לשחיפים שממש צריכים לעלות במשקל,אז חשבתי לדלל את הכמות שאני לוקח ממנו....זה רעיון טוב? כי בהתחלה רציתי ללכת על ultimate nutrition iso mass xtreme אבל המוכר שינה את דעתי ואמר לי שמתאים לי ה3000

אני שותה אותו פעמיים ביום כל יום ואני לוקח 2 סקופים ממנו,בבוקר ובלילה או בוקר ואחרי אימון,ומתי שאני לוקח אחרי אימון אני מוסיף גם מאבקת החלבון שיש לי סקופ אחד

אז איך אני יכול לשלב את האבקות בצורה חכמה? כי אני מרגיש שדיי יצאתי טמבל שהקשבתי למוכר ואני עשיתי טעות

לא נראה לי שאתה מבין למה אתה צריך גיינר. העובדה שאתה צורך גיינר או אבקת חלבון לבדה לא תעזור לך אם אתה לא תהיה במצב תזונתי מתאים באופן כללי (מאזן קלורי חיובי, מספיק חלבון וכ'ו).

אני הייתי ממליץ לך לנסות ולהבין כמה אתה צריך לצרוך (קלוריות, חלבון), וכמה אתה צורך, ואז לשקול מחדש האם וכמה אתה צריך או רוצה לתסף באבקת חלבון או גיינר (יש מדריכים על כל הנ"ל בפורטל המאמרים, תחפש).

ובלי קשר, אתה לא צריך גיינר. גיינר זה סה"כ אבקת חלבון עם פחמימות. זה יותר יקר יחסית לאבקת חלבון ופחות משתלם כי אתה יכול לצרוך אבקת חלבון ופשוט לתסף בפחמימות בעצמך כמה שאתה צריך או רוצה (כמו שיבולת שועל וכ'ו).

• פותח/ת השרשור
העניין זה שאני מחפש לגדול במסת שריר ואני לא מצליח להגיע למאזן קלורי חיובי בשביל לעשות את זה....עבודה לימודים אני לא אוכל מספיק
אז חשבתי שהגיינר יבוא תחליף לארוחות שאני לא מגיע אליהם,כמובן שאני ממשיך לאכול רגיל אבל האבקה שיש ברשותי עכישו פשוט עמוסה בפחממות והייתי צריך לקנות יחס של 1 ל4 או ל3 וזאתי היא 1 ל8

אם אתה לא עולה במשקל תקח 2 סקופים כל יום של הפרפקט + 1 חלבון
אם זה לא עוזר תקח את המנה הזו פעמיים ביום

בכל מקרה עדיף אוכל על כל גיינר מאחר והם מכילים סוכר ומולטודקסטרין, וגם הם יקרים
היתרון שלהם שהם נוחים לצריכה וטעימים

• פותח/ת השרשור
אז אני יקח בבוקר סקופ מהפרפקט וחצי סקופ מהחלבון,וכך גם בלילה

ומתי שאני מתאמן אז אחרי אימון אני ישנה את החצי של החלבון לאחד שלם
ככה גם אני חשבתי לעשות,סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית