לקראת היום סיירות חשבתי להחליף לי תוכנית אימונים ואני צריך את העזרה שלכם, מה אתם חושבים עליה...
בגלל שלא מצאתי תוכנית כזאת בפורטל אז נאלצתי לבנות מהידע שלי:
מטרות:
שיפור הסיבולת האירובית לקראת הריצת 2000 והיום סיירות בכלל.
שימור ואפילו שיפור כח ומסה.
תזונה:
אוכל 1300-1500 מעל הנייטרלי, מקפיד על פחמימות פי 4 ממשקל גוף וחלבון פי 2 ממשקל גוף, בגלל התזונה אני מאמין שאני כן אוכל לגדול בכח ובמסה בתקופה הזאת. ד"א - לכל אלה שיגידו שזה הרבה מדי ואני יעלה בשומן אז אני כבר חודשיים ברציפות אוכל ככה ואין עלייה באחוז שומן, עליתי בחודשיים האלה איזה 5 קילו וכנראה שרוב המשקל הזה זה מסת שריר.
התוכנית:
כעיקרון בניתי את התוכנית הזאת על SS...
יום א': אימון A - לחיצת רגליים 3X8 / סקוואט במשקלים נמוכים, בנץ' 3X5, דדליפט 1X5
יום ג': אימון ריצת נפח - 1600X3
יום ה': אימון B - לחיצת רגליים 3X8 / סקוואט במשקלים נמוכים, פרס 3X5, מתח FX3
יום ז': אימון ריצה - תיכננתי ביום הזה אינטרוולים אבל כרגע אני לא יכול לעשות ספרינטים אז 2400X4
כמה הערות:
- יש לי כרגע בעיה במפסעה שנבעה מזה שלא הוצאתי מספיק ברכיים החוצה אז בגלל זה אני לא יכול לעשות ספרינטים, ובגלל שאני רוצה שזה יחלים עד היום סיירות כנראה שאני אפסיק עם הסקוואט ואעבור ללחיצת רגליים או סקוואט במשקלים קטנים שהטכניקה תישאר מושלמת.
- יש לי מסלול ליד הבית של 800 מטר ובגלל זה לקחתי ריצות של 1600 ו-2400.
מה אתם אומרים?
בגלל שלא מצאתי תוכנית כזאת בפורטל אז נאלצתי לבנות מהידע שלי:
מטרות:
שיפור הסיבולת האירובית לקראת הריצת 2000 והיום סיירות בכלל.
שימור ואפילו שיפור כח ומסה.
תזונה:
אוכל 1300-1500 מעל הנייטרלי, מקפיד על פחמימות פי 4 ממשקל גוף וחלבון פי 2 ממשקל גוף, בגלל התזונה אני מאמין שאני כן אוכל לגדול בכח ובמסה בתקופה הזאת. ד"א - לכל אלה שיגידו שזה הרבה מדי ואני יעלה בשומן אז אני כבר חודשיים ברציפות אוכל ככה ואין עלייה באחוז שומן, עליתי בחודשיים האלה איזה 5 קילו וכנראה שרוב המשקל הזה זה מסת שריר.
התוכנית:
כעיקרון בניתי את התוכנית הזאת על SS...
יום א': אימון A - לחיצת רגליים 3X8 / סקוואט במשקלים נמוכים, בנץ' 3X5, דדליפט 1X5
יום ג': אימון ריצת נפח - 1600X3
יום ה': אימון B - לחיצת רגליים 3X8 / סקוואט במשקלים נמוכים, פרס 3X5, מתח FX3
יום ז': אימון ריצה - תיכננתי ביום הזה אינטרוולים אבל כרגע אני לא יכול לעשות ספרינטים אז 2400X4
כמה הערות:
- יש לי כרגע בעיה במפסעה שנבעה מזה שלא הוצאתי מספיק ברכיים החוצה אז בגלל זה אני לא יכול לעשות ספרינטים, ובגלל שאני רוצה שזה יחלים עד היום סיירות כנראה שאני אפסיק עם הסקוואט ואעבור ללחיצת רגליים או סקוואט במשקלים קטנים שהטכניקה תישאר מושלמת.
- יש לי מסלול ליד הבית של 800 מטר ובגלל זה לקחתי ריצות של 1600 ו-2400.
מה אתם אומרים?