הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אירובי במסה - כמה נקודות חשובות!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום לכולם.

רציתי להעלות דיון לגבי אירובי במסה..
ידוע שאירובי הוא חשוב וטוב אפילו בתקופת עלייה במסה.

אני אישית הייתי מבצע אירובי עצים אחרי כל אימון, אבל כיוון ששמתי לב שאני מתקשה לעלות במשקל וגם שהרגליים שלי גמורות אחרי אירובי ואימון רגליים - עברתי לבצע אירובי רק באימון b (אני עושה ab, כשבאימון a יש רגליים).
אחרי אימוני b (מבוצעים פעמיים בשבוע) אני רץ על הליכון במשך כחצי שעה במהירות יחסית גבוהה ועם שיפוע 3 בערך (די עצים האמת).

תמיד אחרי שאני מסיים את הריצה אני מסתכל על עצמי ונראה כמו חצי בן אדם, כלומר- לאחר אימון המשקולות שעשיתי הגוף שלי "התנפח" ולאחר האירובי הכל ירד ואני נראה ממש רזה (רואים את זה בידיים). השאלה שלי היא- למה זה קורה? מה אירובי עושה שהוא גורם לנפח של השרירים לרדת ולהיראות כאילו לא התאמנתי כלל?

ושאלה שנייה שלי- האם אירובי בעצימות כזאת, פעמיים בשבוע, אחרי אימון גב+כתפיים+יד אחורית, הוא בגדר תקין ולא מפריע להתפתחות ולגדילה במסת השריר? (חשוב לי לא לוותר על האירובי)

כל אימון כח,,שותה את האמינו שלך ועושה חצי שעה אירובי בטווח דופק מטרה. אינטרוולים גם הולך.זה מקצר את הזמן.

שלום לכולם.

רציתי להעלות דיון לגבי אירובי במסה..
ידוע שאירובי הוא חשוב וטוב אפילו בתקופת עלייה במסה.

אני אישית הייתי מבצע אירובי עצים אחרי כל אימון, אבל כיוון ששמתי לב שאני מתקשה לעלות במשקל וגם שהרגליים שלי גמורות אחרי אירובי ואימון רגליים - עברתי לבצע אירובי רק באימון b (אני עושה ab, כשבאימון a יש רגליים).
אחרי אימוני b (מבוצעים פעמיים בשבוע) אני רץ על הליכון במשך כחצי שעה במהירות יחסית גבוהה ועם שיפוע 3 בערך (די עצים האמת).

תמיד אחרי שאני מסיים את הריצה אני מסתכל על עצמי ונראה כמו חצי בן אדם, כלומר- לאחר אימון המשקולות שעשיתי הגוף שלי "התנפח" ולאחר האירובי הכל ירד ואני נראה ממש רזה (רואים את זה בידיים). השאלה שלי היא- למה זה קורה? מה אירובי עושה שהוא גורם לנפח של השרירים לרדת ולהיראות כאילו לא התאמנתי כלל?

ושאלה שנייה שלי- האם אירובי בעצימות כזאת, פעמיים בשבוע, אחרי אימון גב+כתפיים+יד אחורית, הוא בגדר תקין ולא מפריע להתפתחות ולגדילה במסת השריר? (חשוב לי לא לוותר על האירובי)

כשאתה עושה אימון משקולות אתה מזרים לשרירים דם בכמות מוגברת (פאמפ) וזה גורם לתחושת הנפח.
כשאתה הולך לעשות אירובי בסוף הפאמפ אתה מאבד אותו, ולכן זה נראה לך כך.
אבל הפאמפ גם ככה לא נשאר עד הבוקר הוא נעלם, אתה צריך היפרטרופיה לא פאמפ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית