אויש באמת, קראתי שלושת רבעי המאמר וכבר קצה לי הסבלנות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אויש באמת, קראתי שלושת רבעי המאמר וכבר קצה לי הסבלנות.
כנ"ל חח..כנ"ל
כנ"ל
כנ"ל חח..
למרות שזה מעניין ונכון בתכלס.
בבקשה תהיה העבודת גמר שלי בפסיכולוגיה!לגבי לו בגה, אני בטוח שיש לו מה להגיב לעניין, לגבי שניכם, יותר סביר שאתם פשוט לא מסוגלים להתרכז בקריאה של יותר משני משפטים ברצף. בטח שלא להבין גם.
לדבר איתך זה כמו לשחק שחמט...ללמוד פסיכולוגיה זה באמת משהו שמתאים לך.
לדבר איתך זה כמו לשחק שחמט...
לגבי לו בגה, אני בטוח שיש לו מה להגיב לעניין, לגבי שניכם, יותר סביר שאתם פשוט לא מסוגלים להתרכז בקריאה של יותר משני משפטים ברצף. בטח שלא להבין גם.
מסוגל אבל אין זמן, או רצון? ללכת לשרת בצבא זה משהו שהוא חובה וזהו לא צריך לקרוא על זה עמודים על גבי עמודים על מה זה יחידות מובחרות או מה זה שירות לבנות או מה ההבדל בין מילואים בשיזפון לבין מילואים של האליפיניסטים
מסוגל אבל אין זמן, או רצון? ללכת לשרת בצבא זה משהו שהוא חובה וזהו לא צריך לקרוא על זה עמודים על גבי עמודים על מה זה יחידות מובחרות או מה זה שירות לבנות או מה ההבדל בין מילואים בשיזפון לבין מילואים של האליפיניסטים
לא מסכים. תמיד יש מקום לביקורת וחשיבה שהיא מעבר ל-OBEY YOUR MASTER.מסוגל אבל אין זמן, או רצון? ללכת לשרת בצבא זה משהו שהוא חובה וזהו לא צריך לקרוא על זה עמודים על גבי עמודים על מה זה יחידות מובחרות או מה זה שירות לבנות או מה ההבדל בין מילואים בשיזפון לבין מילואים של האליפיניסטים
אני בעד לסרס את השמאלנים ולשלול להם את האזרחות 😃
או בכלל את נושא הדיון