גיוס עוד יומיים

לגבי לו בגה, אני בטוח שיש לו מה להגיב לעניין, לגבי שניכם, יותר סביר שאתם פשוט לא מסוגלים להתרכז בקריאה של יותר משני משפטים ברצף. בטח שלא להבין גם.
בבקשה תהיה העבודת גמר שלי בפסיכולוגיה!

לגבי לו בגה, אני בטוח שיש לו מה להגיב לעניין, לגבי שניכם, יותר סביר שאתם פשוט לא מסוגלים להתרכז בקריאה של יותר משני משפטים ברצף. בטח שלא להבין גם.

מסוגל אבל אין זמן, או רצון? ללכת לשרת בצבא זה משהו שהוא חובה וזהו לא צריך לקרוא על זה עמודים על גבי עמודים על מה זה יחידות מובחרות או מה זה שירות לבנות או מה ההבדל בין מילואים בשיזפון לבין מילואים של האליפיניסטים

מסוגל אבל אין זמן, או רצון? ללכת לשרת בצבא זה משהו שהוא חובה וזהו לא צריך לקרוא על זה עמודים על גבי עמודים על מה זה יחידות מובחרות או מה זה שירות לבנות או מה ההבדל בין מילואים בשיזפון לבין מילואים של האליפיניסטים

למה זה חובה וזהו?:stop:

כמו שאמרתי, אין מצב שאתה מסוגל לקרוא ולהבין יותר משתי שורות.

לא מסכים. תמיד יש מקום לביקורת וחשיבה שהיא מעבר ל-OBEY YOUR MASTER.
אני בכלל נגד גיוס חובה. אני שונא את הצבא ואת המערכת העקומה הזאת. אבל לקרוא את החרא השמלאני הזה שכל המטרה שלו היא דמגוגיה זולה נגד המערכת תהיה אשר תהיה לא בזין שלי. סורי קולד.

כבר דיברנו על זה שאתה לא מסוגל לקרוא, אין צורך להתנצל.

או בכלל את נושא הדיון

כן אתה צודק אני לא מבין את נושא הדיון, אנשים שלא רוצים להתגייס בשביל להיות מפתח גוף זה ממש סיבה מוצדקת! מסכן! מה הוא יעשה בלי התחתונים הורודות על הבמה או בלי האורז והעוף בצהריים...
הצבא? לא מתאים לו!!! ממש לא! הלוואי ולא היה גיוס חובה הייתי אומר שבא לי כל היום לשבת בבית וששאר החיילים יגנו עליי, אם זה מה שאתה רוצה אז כן כמו אוהד מכבי תל אביב שרשם למעלה(ד"א 3-0 ישששששששששששששששש) אז אתה אגואיסט בדיוק כמוהו וכמו כל אחד שלא מתגייס במיוחד בגלל סיבות מטומטמות כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית