הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיוס עוד יומיים

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
טוב אחרי ששמו אותי בתותחנים (משהו שאני ממש לא רוצה) החלטתי פשוט לא להתפנות בבקום ולקבל משהו שאני רוצה אכשיו השאלה היא אם אי פינוי בבקום כלומר הזמן שאני יושב במעצר זה חלק מהשירות שלי או שזה "דפוק"?
ועוד שאלה בקשה לענות לעניין נגיד אני יושב במעצר אני יוצא מדי פעם הבית?

הפז"ם לא דופק בזמן שאתה בכלא, ולא אתה לא תקבל יציאות הביתה עד שתשתחרר מהכלא.

אם אתה נשאר בבקום אז הפזמ ממשיך, אם תעבור לכלא אז הוא לא ימשיך

סטיגמה של ילדי כאפות שחושבים שרק "סיירת או ניירת" אותו דבר זה לגבי שריון, אנשים סתם ממציאים על החיל הזה סטיגמות ולמעשה הוא החשוב מכולם.

---------- התגובה התווספה ב 18:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:04 ----------

התשובה הייתה לויטלי כמובן..

סטיגמה של ילדי כאפות שחושבים שרק "סיירת או ניירת" אותו דבר זה לגבי שריון, אנשים סתם ממציאים על החיל הזה סטיגמות ולמעשה הוא החשוב מכולם.

---------- התגובה התווספה ב 18:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:04 ----------

איזה שטויות. זה מתחיל ברמת ההשקעה של צה"ל בחיל עד האנשים עצמים. לאף אחד לא מעניין את הביצה השמאלית אם זה החיל הכי חשוב. מה שהכי חשוב זה השירות עצמו.

לעניין - אין שום סיבה ללכת לשריון ותותחנים, תפסיק לזיין תשכל.

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:02 ----------

כאחד שלא מבין בכל העסק הזה
מה רע בתותחנים??

טירונות עלובה,
רמת לחימה עלובה (פרט וחוליה וסיימת)
הקצאות עלובות (נשק, ציוד, קורסים - כל התותחנים שפגשתי הם חבורה של סמרטוטים)
בסיסים לא מושקעים (שלום שלום שיבתה)
רמת מוטיבציה בריצפה (אין יותר גרוע מלהתמודד עם שבוזים וחסרי מוטיבציה בטירונות)
רמת האנשים,
עבודה מסריחה (החיל כל כך מתגאה שהוא עושה קווי חי"ר - שזה בעצם רק שמירות, אין לו שום תפקיד אחר חוץ מבמלחמה.)
יש עוד הרבה.

בהתחלה ינסו לאיים עליך ולזיין לך במוח כי אתה צעיר, אל תתייחס. מעצר זה אמנם לא נעים אבל זה החלק שבו רובם נשברים והם יודעים שאם עברת את זה בהנחה שאתה לא מבקש משהו יותר מדי קיצוני אתה תקבל אותו. וזה כן פז"ם כל עוד לא נרשמת בדוח 1 כבכלא. אחרי השלב של הבקום זה נהיה קשה פי כמה לצאת ולקבל מה שאתה רוצה ככה שאם אתה רוצה משהו תפעל עכשיו.

ישבתי 5 פעמים בכלא 6 כדי לצאת ממ.צ. והיום בדיעבד הייתי יכול לצאת משמה בהרבה יותר קלות אם הייתי פועל נכון.

מוזר שאלו חיילות עם ביקוש נמוך, לפי מה שאתה אומר זה היה אמור להיות חיל מבוקש הרי הוא החשוב מכולם

הוא רוצה לדפוק עריקות כדי להתחרות במר ישראל, כמו דני!
הוא המודל להערצה שלו!

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לקבל יומיות כדי להשקיע יותר בפיתוח גוף ואני לא מעריץ אף בן אדם אני פשוט חושב שיש לי עתיד בזה כי פשוט אני לא רואה את עצמי בתור מישהו שילמד באוניברסיטה אני מעדיף להתפרנס ממשו שאני אוהב ואני מוכן להשקיע הרבה בזה.

איזה שטויות. זה מתחיל ברמת ההשקעה של צה"ל בחיל עד האנשים עצמים. לאף אחד לא מעניין את הביצה השמאלית אם זה החיל הכי חשוב. מה שהכי חשוב זה השירות עצמו.

לעניין - אין שום סיבה ללכת לשריון ותותחנים, תפסיק לזיין תשכל.

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:02 ----------

טירונות עלובה,
רמת האנשים,
עבודה מסריחה (החיל כל כך מתגאה שהוא עושה קווי חי"ר - שזה בעצם רק שמירות, אין לו שום תפקיד אחר חוץ מבמלחמה.)
יש עוד הרבה.

אהה נכון אין שום סיבה ללכת לשמה אף אחד לא יהיה בטנק ואז מה יהיה ? מי יחזיק את צה"ל? בטח שייטת 13 או סיירת מטכל נכון זה מה שאתה חושב? אז בוא אני אגיד לך הם עושים הרבה יותר משתי אלה והחבר'ה שמה גם יותר טובים, והאנשים = עושים את השירות, לא משנה איפה אתה נמצא גם אם אתה מטייל עם כפכפים בסירקין או עם גריז על הידיים בשיזפון...

---------- התגובה התווספה ב 12:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:18 ----------

מוזר שאלו חיילות עם ביקוש נמוך, לפי מה שאתה אומר זה היה אמור להיות חיל מבוקש הרי הוא החשוב מכולם

כאילו שלמישהו אכפת מזה, כל אחד דואג לאגו של עצמו, מה אתה חושב שמישהו רוצה שיגידו שהוא לוחם בשייטת 13 או לוחם בשריון? תעשה את החשבון לבד..

כמה שטויות בפוסט אחד.

מי שלא יודע לכבד שיריונר או תותחן בגלל שזה לא "שייטת 13" אז יש לו בעיה רצינית בראיה אובייקטיבית.
כן שייטת 13,מטכ"ל וכו' מייצגות כביכול אנשים מובחרים שנבחרו בפינצטה, אבל הם מובחרים בעיסוק ספציפי מסויים, חוץ מזה שאת הנטל האמיתי והשוטף מבצעות דווקא יחידות החי"ר הרגילות ולכן הן זוכות אצלי לפחות ליותר נקודות זכות.

והבחור שאמר שרמת האנשים ביחידות שיריון ותותחנים היא כיבכול "לא רמה" פשוט לא יודע מה הוא מדבר.
ישנם הרבה אנשים מתותחנים ושיריון שהגיעו לקורס קצינים וסיימו בהצטיינות והיום הם מפקדים בשייטת 13,דובדן,מגלן ויחידות מובחרות אחרות.

לגבי התנאים, זו בחירה שלך איך להסתכל על זה, אני יכול לומר שדווקא בתנאים קשים יותר הגיבוש טוב יותר.

---------- התגובה התווספה ב 12:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:35 ----------

לעניין - אין שום סיבה ללכת לשריון ותותחנים, תפסיק לזיין תשכל..

ואיזו סיבה יש ללכת לשייטת 13 מלבד לספר לכל החברה שאתה כלי אחושרמוטה,
ונרשום לך פעמיים גבר בת.ז.
כי הצבא בכלל לא זלזל בלוחמים האלו שעד היום בתביעות שיכירו בהם כנפגעים בגלל הצלילות בירקון המזוהם.
כמה מהם כבר סיימו חייהם.

טירונות עלובה,
רמת האנשים,
יש עוד הרבה.

האמת, אני במקומך הייתי מתבייש, הם עושים את הנטל הקשה באמת ואתה מזלזל בזה?

אני בעד לעשות שירות הכי קרבי שאפשר. שירתתי בעצמי בעורב 98-01,שני חניכים שלי התקבלו לש'13,ממש גאווה שלי.חניכים ממש מוכשירים,אני לא יציין שמות. עזבו כל ענייני הדיבילדיג והלכו לעשות מה שכל גבר צריך לעשות.

• פותח/ת השרשור
איך זה הולך בדיוק התהליך הזה בבקום?
כלומר מה ההורים מלווים אותי עד האוטובוס?
כי אין לי ממש כח לחפירות שיחפרו לי מתי שאני לא ירצה להתפנות...
כאילו יש שלב שאני ניהיה סולו? כי הם רוצים ללוות אותי

הם מלווים אותך עד ללשכת גיוס, אתה עולה על האוטובוס לבקום לבד, ומהבקום אתה הולך לבסיס של החיל שאתה מתגייס אליו..

• פותח/ת השרשור
רגע רשום לי שאני כאילו צריך להתייצב במוזיאן חייל האוויר חצרים אז מה אחרי שאני מגיע לשם מחכה לי עוד אוטובוס שלוקח אותי לבקום ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית