הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיוס עוד יומיים

• פותח/ת השרשור
אם זה מעניין מישהו אז אני רוצה לעדכן את המצב.
קיצר התגייסתי יום שני לא התפנתי לשום אוטובוס קצת צעקו קצת כעסו העבירו אותנו ליחידה של ממתינים חייב להגיד שלעומת איפה שהישנו זה היה בית מלון...
קיצר יום למחרת נתנו לנו למלות מנילה ולכולם נתנו להיות בגוב אני בחרתי בעדיפות ראשונה "חיל האוויר"(בתקווה שישימו אותי בחצרים ליד הבית שלי ) ואז שב"ס וכל השאר חירטטתי כי זה לא מעניין אותי כל השאר

אם זה מעניין מישהו אז אני רוצה לעדכן את המצב.
קיצר התגייסתי יום שני לא התפנתי לשום אוטובוס קצת צעקו קצת כעסו העבירו אותנו ליחידה של ממתינים חייב להגיד שלעומת איפה שהישנו זה היה בית מלון...
קיצר יום למחרת נתנו לנו למלות מנילה ולכולם נתנו להיות בגוב אני בחרתי בעדיפות ראשונה "חיל האוויר"(בתקווה שישימו אותי בחצרים ליד הבית שלי ) ואז שב"ס וכל השאר חירטטתי כי זה לא מעניין אותי כל השאר

גם אתה היית באוהל שנחרו בו בלילה? חחחח הייתי לילה אחד פשוט קייטנה,גם אני קיבלתי מנילה ונראה לי שכולם רשמו חיל אויר ובסוף ידפקו אותנו לחיל חימוש או משו בסגנון אבל בכל מקרה טירונות 02 זה שכונה.

יש סיכויים שתקבל מ.צ ככה שתיהיה מוכן לזה

• פותח/ת השרשור
חחחחחח נחרו בו אחושרמוטה חחח אבל היה מצחיק אש ירדנו עליו אחושרמוטה...
כה קייטנה אחושרמוטה...
נקווה לקבל מה שאני רוצה כי מיומיות אני לא יורד...

---------- התגובה התווספה ב 13:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:33 ----------

יש סיכויים שתקבל מ.צ ככה שתיהיה מוכן לזה
לא אחי הציעו לי אמרתי לא רוצה ומצידי אני ישב במעצר\בכלא אותי זה לא מעניין..
קיצר אני מקבל גוב בטוח אבל השאלה איפה

אם היה לך את האפשרות להיות לוחם וירדת לג'וב בשביל יומיות כדי שתוכל להמשיך לפתח את הגוף אז מה אני אגיד..
אתה אגואיסט מסריח.

ואם הוא סתם ירד ליומיות כי הוא רוצה להיות בבית? הוא עדיין אגואיסט מסריח?

...כי ג'ובניקים הם אגואיסטים?

• פותח/ת השרשור
אם היה לך את האפשרות להיות לוחם וירדת לג'וב בשביל יומיות כדי שתוכל להמשיך לפתח את הגוף אז מה אני אגיד..
אתה אגואיסט מסריח.
אתה יכול בבקשה להגיד לי למה יצאתי אגואיסט?
בגלל שאני משרת 3 שנים?
אם כבר הצבא יוצא אגואיסט שהוא לא נותן לי את מה שאני רוצה ואני גם בן אדם כזה שאין לו ממש מוטיבציה לצבא אני לא מ"המורעלים" אני לא יכול לראות את עצמי בקרבי..

אתה אגואיסט מסריח.
כי ילדונים כמוך שמתגייסים לקרבי ואז משקרים 6000 פעם כדי להוציא מיליון גימלים יותר טובים?

EMZ כן הוא אגואיסט, שימצא סיבה יותר הטובה לשבת בבית מ"פיתוח גוף" מי ישמע אין כסף בבית והילד צריך לעבוד בשביל שלאמא יהיה לחם...

EMZ כן הוא אגואיסט, שימצא סיבה יותר הטובה לשבת בבית מ"פיתוח גוף" מי ישמע אין כסף בבית והילד צריך לעבוד בשביל שלאמא יהיה לחם...

מי אתה בכלל שתיכנס לו לכיס או לחיים הפרטיים??
אתה תעשה קרבי רק בשביל לא לצאת אגואיסט? ואם ישימו אותך ביחידה שאתה לא רוצה, אתה תישאר שם כדי לא לצאת אגואיסט?
😣

• פותח/ת השרשור
במה יותר טובים האנשים שמקבלים יומיות בגלל שהם ספרוטאים או כל דבר אחר?
אין מה לעשות אני דואג לתחת שלי אם לא אני אז מי ידאג לתח שלי..
כמו שאמרתי אני רוצה לבנות קריירה בזה והתעסק בזה באופן מקצועי אני לא הולך לדפוק אכשיו 3 שנים ואז להיות במצב התחלתי... וחוץ מזה ביומיות אני יוכל לעבוד ויהיה בסדר. ותאמין לי גם המצב הכלככלי שלי לא בשמים בא אני יגיד לך שאת כל האוכל אני קונה לעצמי כי ההורים שלי לא יכולים לעמוד בזה ובכלל למה זה צריך לעניין אותך?
אני סך הכל הבאתי עידכון מצב אם אתה רוצה לשאול שאלות אז בכיף

אתה בונה על קריירה בתור בודיבילדר? נראה לי צפוייה לך אכזבה.

מי אתה בכלל שתיכנס לו לכיס או לחיים הפרטיים??
אתה תעשה קרבי רק בשביל לא לצאת אגואיסט? ואם ישימו אותך ביחידה שאתה לא רוצה, אתה תישאר שם כדי לא לצאת אגואיסט?
😣

מי אני? אני אף אחד... אם כל אחד היה ככה לאץ הייתה לך מדינה ...
כי פיתוח גוף יציל אותנו מכל הערבים שנגדנו נכון!?

מי אני? אני אף אחד... אם כל אחד היה ככה לאץ הייתה לך מדינה יא אפס ...

בן אדם הגדיר את עצמו,הוא לא מ"שלנו",אין מה לבזבז עליו את העצבים,הוא בעצמו אמר מיהו.תעבור לטופיק שראיתי פה בסביבה-מישהו נורמאלי שאל על איך מתכוננים ליום הסיירות.

מי אני? אני אף אחד... אם כל אחד היה ככה לאץ הייתה לך מדינה יא אפס ...
בן כמה אתה תגיד? מי אתה שתבוא ותבקר אותו ככה?
יש מספיק כאלה שרוצים להיות קרבי לא צריך לנסות למכור לאנשים את האשלייה כאילו אנחנו עוד שניה סוגרים את הצבא. ובגלל חשיבה כמו שלך יש כל כך הרבה מתאבדים בצבא.

מי אני? אני אף אחד... אם כל אחד היה ככה לאץ הייתה לך מדינה ...

הרבה קרובי משפחה שלי משרתים בקרבי ושמעתי הרבה חוויות חיוביות.
אני מסכים איתך שאם כל אחד היה חושב ככה לא הייתה לנו מדינה אבל לא לכולם מתאים קרבי ולא אני ולא פותח האשכול צריכים לספק לך הסברים.
אגב צדקת בדבר אחד בתגובה שלך- אתה אף אחד.

טוב למות בעד ארצנו אחי

נערך לאחרונה:
פרט נמק והסבר:98sf:

בתור בודיבילדר - אין לך מה לבנות על קריירה, לפי מה שאני יודע הספורטאים שעוסקים בזה בארץ עושים את זה יותר לכיף שלהם ולקידום הענף בארץ. אומנם יש פרסים אבל זה זניח ביותר (במיוחד אם הכיווןן שלך הוא לחיות על הכסף הזה).
הדרך היחידית שאני מצליח לחשוב עליה כדי לעשות כסף בארץ מהגוף שלך זה להיות להיות דוגמן עם שם + מאמן אישי + חשפן במשרה חלקית, אבל אל תבנה על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית