הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיסה עוד מעט לפני צבא.

platfus215

משתמש מתחיל
128
1
נק' מוניטין:
62
128
1
היי...
אני מתגייס בחודש מרץ ואני רוצה לטוס לפני הצבא. חשבתי על אמסטרדם אבל החבר שאני טס איתו לא יכול לטוס לאמסטרדם כי הוא חתם על הסכם בטחוני (מודיעין...)
אז אנחנו חושבים על יעדים אחרים ולא יקרים מדי!
חשבתי על האיים היווניים (קוס, רודוס וכו'...) וברצלונה.

מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
חחחח התכוונתי ליעד אחד.
אין לי יותר מדי כסף. איזה אי עדיף? או אם בכלל עדיף ברצלונה או משהו אחר...
אגב, יצאתי קצת מטומטם ולא רשמתי מה אני מחפש...
אז הנה:

אני רוצה מאוד נופים יפים, שלא יהיה קר מדי ושיהיה אפשר להסתובב בחוץ, אטרקציות מעניינות, מקומות זולים לאכול ולקנות בגדים או דברים (שיהיה זול!)
מסיבות ופאבים בלילות. לא איכפת לי מלון טוב או מוטל מסריח. העיקר מקום בטוח לישון בו.

תודה מראש.

חבר שלך דפק עלייך חרטא עצבנית. אין שום הגבלה לטוס לאמסטרדם. (כל עוד הוא יכול להתאפק ולא להכנס לאיזה קופי שופ, אבל זה גם תופס לעוד מקומות)

יקר פיצוצים באמסטרדם בתקופה של כריסמס-סילבסטר, קר ולא הכי אטרקטיבי ללא מעשנים.

הייתי באיה נאפה ונהניתי רצח, יש עוד אי בשם זקינטוס, אי יחסית לא מוכר אבל הבנתי שאמטיוי עושים שם מסיבות ובלאגאנים. אתה יכול גם ללכת למאליה או קוס.

לדעתי קוס שוממת בחורף.
תנסה לברר את זה
בכל מקרה תחפש איזה משהו לסילבסטר לדעתי יהיו מסיבות אדירות ותתפוס איזה נוכריה

אויש שכחתי לגמרי, אתה טס במרץ! אין מה לדבר על איה נאפה, קוס וזקינטוס או מאליה. המקום ריק בצורה דפוקה בתקופה הזאת.

• פותח/ת השרשור
אני מתגייס במרץ, לא טס במרץ :hoel
אני טס בערך בדצמבר+
מה לגבי קוס \ איה נאפה בתאריך הזה?

• פותח/ת השרשור
בדקתי יעדים לקוס, איה נאפה... אין שום דבר! שום דילים ושום טיסות, בטח כי זאת לא התקופה ושומם שם ממש.
מצאתי אחלה דילים לברצלונה, ממש בזול.
האם זה מתאים למה שאני רוצה? (אני יכול לוותר על מסיבות)
מתאים גם טיולים במוזיאונים או משהו כזה... שיהיה פאבים בלילה, קניות בזול ומקומות יפים לטייל בהם 😃
גם לא קפוא מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית